Gå til innhold

tandeg

Medlemmer
  • Innlegg

    65
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tandeg

  1. Som spillanmelder føler jeg meg maktesløs ovenfor denne utviklingen, da det er vanskelig å argumentere mot en fantasillion solgte kopier på lanseringsdag. Jeg har kommet til et jordskjelv med kost og støvbrett, mens millioner av mennesker klargjør tempelet sitt for tilbedelse av årets Messias, som kunngjøres i en måned nær deg.

     

    Du føler deg maktesløs selv om du gir gode karakterer til spill du ikke liker? Seneste MW ga du 7, mens BF3 fikk 9 til tross for å være så til de grader likt akkurat dette spillet?

     

    Og, som allerede poengtert, Portal 2 kom ut 3,5 år etter Portal. Den andre store forskjellen å bite seg merke i her er at Portal 2 også var et svært godt produkt. Det var innovativt og bygde videre på det originale spillet. Det maktet å mer enn overbevise en spiller som var negativt innstillt til en oppfølger av et spill han ikke trodde det gikk ann å overgå. Dette er det motsatte av hva DICE gjorde med Battlefield, og i et helt annet univers enn hva nå enn det er Activision holder på med.

  2. Selv føler jeg at 10/10 andmeldelsen til IGN var uendelig mer latterlig enn Eurogamer-annmeldelsen som nevnes. Jeg har selv ikke spilt spillet, men ser ikke for meg at det kan være så fullstending perfekt som anmeldelsen antyder. Men sånn blir et jo når fanboys lager furore over alle karakterer under 9. Slik bransjen har blitt i dag finnes det knapt lengre folk som kjøper spill som får mindre enn karakteren 8/10. Det har blitt slik at alt under 7/10 blir betegnet som uspillbart, som gir anmelderne et mindre spekter å bruke. Karaktersettingen som dagens spillanmeldere derfor setter er blitt en parodi, men slik blir det vel når man lar seg påvirke av sitt umodne publikum.

  3. For min del var Portal fantastisk fordi det fikk meg til å tenke. Det er slettes ikke mange spill som gjør det nå om dagen. Humoren som ble lekket i små doser mellom hvert høydepunkt gjorde at jeg aldri gikk lei. Om jeg ikke løste gåter så satt jeg og humret for meg selv.

     

    Det var dette som gjorde Portal til slik et bra spill. Det virker nå som Valve tar det i en mye mer action-orientert retning, og det er jeg veldig skeptisk til. Hvis det blir sånn at man til stadighet må dra i gang finurlige kombinasjoer med milimeterpresisjon og reaksjon på nanosekundet kommer spillet bare til å bli frustrerende og kjedelig. Det skal selvsagt ikke være for lett, men jeg vil først og fremst at det skal få meg til å tenke.

  4. Hvis det er likt forgjengeren blir det neppe et kjøp. Med frykt for å bli flamet her drister jeg meg til å si at jeg mener spillet er litt overvurdert. Historien og stemningen er vel og bra, men jeg liker virkelig ikke spillmekanikken, og et spill uten engasjerende gameplay virker bare ikke for meg. Skytingen virker rett og slett ikke. Jeg er fullstending klar over at det ikke er noen virkelighetsnær krigssimulator, men den er bare ikke bra. Det føles keitete, og det tok etter hvert fra meg lysten til å fullføre eneren.

  5. Denne utvidelsen er et svar til alle de på Gearbox-forumet som sitter og whiner om at spillet er for enkelt. Noe de fortsatt gjør. Dette vil nok være for vanskelig for de fleste casual-gamere, men det er herlig å kunne henvise til dette i alle emnene som startes om at spillet ikke er vanskelig nok. Sånn sett er det en gudegave til meg selv om jeg kjøper det eller ikke, for de trådene er kjedelige å rydde opp i...

  6. Oblivion og til dels Fallout 3 er eksempel på spill der du burde gjøre alt. I den type spill, og når de er så vellagde, burde man fordype seg i det, nyte det, og ta seg god tid.

     

    Når det gjelder linæere og tungt scriptede spill kjører man igjennom kampanjen en gang, og så legger man det vekk, med mindre det har en god online-del. For i slike spill er det strengt tatt ikke noe mer å gjøre, sett bort fra en eventuell online-del da selvfølegelig.

×
×
  • Opprett ny...