Gå til innhold

Empathy

Medlemmer
  • Innlegg

    450
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Empathy

  1. Jeg håper bare ingen dreper Jack Gleeson før den tid. Han spiller rollen sin farlig godt.

    Jeg elsker han! I bøkene var det jo en selvfølge nesten å avsky Joffrey, men når man ser serien på TV etterpå blir det litt annerledes. Synes scenene med han er de beste i serien, nest etter Tyrion sine da. Jeg gleder meg enormt til de neste episodene og alt det utrolige som kommer til å skje (spesielt Harrenhal og Blackwater), men merker enda mer at jeg gleder meg til Sesong 3. Red Wedding kommer uten tvil til å utløse noen tårer her i gården.
  2. Veldig relevant egentlig. Serien får enten 8+ sesonger, eller tar en Deadwood. Såpass mye er den basert på kildematerialet.

     

    Men sånn helt uten spoilere, likte dere episode to?

     

    Jeg synes ep 2, i likhet med ep 1, var strålende. Spesielt scenene med Tyrion blir bare bedre og bedre. Og det er ganske fantastisk hvordan de klarer å holde alle de ulike synspunktene og handlingene man følger like interessante, for det var et lite problem i bøkene, at enkelte handlinger og synspunkt var milevis mer underholdende enn andre, så man bare satt og gjespet gjennom hele kapitler. Men det kan jo skyldes at det er mer spennende og livaktig å følge noe på en TV-skjerm enn på noen sider i en bok.

     

    Sveern, det er helt trygt å lese bok 1, om ikke hukommelsen min svikter meg grundig ^^

    • Liker 1
  3. 12 år hele gjengen ser jeg

    Sist jeg sjekket, kunne ikke 12 åringer bruke ironi og sarkasme.

     

    Uansett, er det noen andre som er like lei av skyrim som meg nå? Prøvde å laste ned en del nye mods, og selv om det er ganske kult med alle disse nye husene og rustningene som blir lagd, er selve spillet fortsatt kjedelig, både i quest og alt annet.

     

    Få quest -> prate med en NPC eller 2 -> springe gjennom dungeon -> skjeletter i hælene -> finne gravsted -> drepe - > springe ut - > prate med en eller 2 NPC- > finished. Sånn føles Skyrim, nå for tida.

  4. Hei! Begynner å bli en stund siden jeg var her sist. Har et lite spørsmål. Fikk beskjed av tannlegen min om at jeg skulle kjøpe Hydrogenperoksid 3% og bruke det som gurglevann, men fikk veldig lite instrukser. Det står at jeg skal blande det ut i et glass med vann. Skal det svelges eller spyttes ut? Skal jeg gurgle et helt glass?

    Bland det ut i et glass med litt vann, slik at det fyller munnen. Skyll munnen litt med det, og så gurgler du før du spytter. Er ikke det standardprosedyre?

     

    Lite liv her om nettene. Er Mchansern på ferie? Spennende kamp i NBA mellom Oklahoma mot Atlanta. Oklahoma skal være mye sterkere, men Atlanta leder med knappe 4 poeng idet det er rundt 6 minutter igjen av kampen.

  5. Prøv å slå av Ambient Occlusion.

    Fungerer ikke det så prøv å stille innstillingene i Nvidia kontrollpanelet til default.

     

    Prøv også å avinstallere spillet for å så legge det inn på nytt , har du fortsatt problemer (og spesielt om andre spill sliter innimellom) så kan det være et hardware problem.

    Alle andre spill funker helt greit. Spillet og drivere er reinstallert. Alle Nvidia innstillinger er på default. Ambient Occlusion er fjerna.

     

    Synes dette begynner å lukte litt vel rart..

  6. Men du har tilgode å innse at Gang Starr ikke er en rapper, men en gruppe som bestod av den nå avdøde rapperen Guru og den legendariske produsenten og DJ-en DJ Premier.

     

    Akkurat det visste jeg godt, men er lett å bli litt revet med og glemme slike ting. Dessuten, av en eller annen grunn, så tenker jeg alltid på Gang Starr som en person, og DJ Premier som en annen. Men beklagelse er på sin plass, grunnleggende kunnskap som skal sitte implantert i hodet.

     

    Digg sang av Jay-Z forresten. Har ikke viet så mye oppmerksomhet til han, så var ikke klar over at han kunne rappe så bra ^^ Er jo stor forskjell på det han gjorde rundt midten av 90-tallet og det han holder på med nå, tydeligvis

    • Liker 1
  7. Kjøpte Batman: Arkham City idag og har installert det nå ikveld. Men da jeg skulle begynne å spille spillet, etter en del kluss med Windows Games Live bruker, så kommer jeg til en informasjons del etter at jeg har valgt hvilken gamefil jeg vil bruke, hvor det står: "This is the saving icon. Do not turn of the game while this icon is visible on your screen"

     

    Greit nok, tenker jeg og trykker continue. Da fryser spillet og jeg får umiddelbart "Batman Arkham Asylum har sluttet å fungere. Et problem oppsto som gjorde at programmet må lukkes. Du vil få en beskjed visst en løsning er tilgjengelig"

     

    Jeg har naturligvis ikke peiling på hva som er galt. Er det noe med grafiske settings? Installerte den nyeste Nvidia driveren igår og skrudde på Ambient Occlusion, ellers tror jeg ikke programvaren min har gådd gjennom betydelige forandringer før dette spillet.

     

    Hjelp settes utrolig stor pris på! :) Jævla kjipt å ikke få spilt spill man betaler for :/

  8. Har ikke hørt på dem nei, men ville tro det gir bra lyd til den prisen. Om du har mulighet til å reise til en av Hifi klubben sine butikker så får du jo hørt på det der og får litt tips av folk som har mye peiling på dette en meg :D

    Dessverre, bor et godt stykke unna nærmeste :/

     

    Men tror nok det blir en av de 2. Har kun lest positive ting om dem til nå.

    • Liker 1
  9. Klarer ikke å sove :| begynte å lese A Dance With Dragons

    Knallbok med uventede plot-twists (: Selv ser jeg på NBA via live stream. Er bursdagen min forresten idag, har'kke lyst å sove.

     

    En stund siden sist jeg loka rundt kafeen her.

  10. Er det bare meg eller er Tupac ekstremt overvurdert. Tupac var en god rapper, men han er ikke tidenes beste rapper. Det er mange av dagens rappere som slår tupac, og da snakker jeg ikke om radiorapperne, men alternativ undergrunnsrap. Jeg føler at tupac begynner å bli en del av mainstreamet, når alle kidsa går rundt og tror de hører på "real shit", og sier at Tupac er den eneste rapperen som rapper om noe annet enn "bitchez, money and weed".

     

    Overvurdert blant 14-årige blodfans av Eminem og Snoop Dogg, litt undervurdert av engasjerte hip hop-lyttere. Av personlig erfaring vil jeg påstå at mange tilhengere av undergrunnsrap ikke gir ham en sjanse nettopp fordi han er populær blant små rampunger, og slik er det med nesten alle typer kunstform. Die hard filmfans ser ikke Fast Five fordi den er populær blant rånere og tøffinger, der de kanskje til og med hadde likt actionfilmen om de ga den en sjanse. Litt vagt eksempel siden det er en film man ser når man er ute etter popcornaction, men satser på at poenget er tydelig nok.

     

    Jeg har aldri hørt mye på 2pac, men han har noe bra materiale. Liker stemmen og rappestilen hans, men ikke alltid de instrumentale aspektene ved låtmaterialet hans, ei selve tekstene. Ironisk nok er Ambitionz az a Ridah favoritten;

     

    Now you know how we do it like a G

    What really go on in the mind of a nigga

    that get down for theirs

    Constantly, money over bitches

    Tja, jeg er 16 og stor fan av Tupac. En av hovedgrunnene er at mange av sangene hans har dype tekster på en lettfattelig måte, og det høres veldig bra ut. Me Against the World, They Don't Give a Fuck About Us, Starin' Through My Rearview, Outlaw, My Block for å nevne et par. Det er mye av det som gjør det for meg. Immortal Technique lager også dype tekster, men det er milevis ifra å høres så bra ut som Tupac gjør. Rimene sitter ofte veldig bra, melodiene og beatsa er veldig gode, stemmen er unik og fyren har lett for å engasjere meg. Fordi han rørte i mange samfunnsproblem, uten å skape politisk og kjedelig rapmusikk og han er på alle mulige måter et ikon, spesielt pga sin utidige død.

     

    Tupac har også en engasjerende stemme og han rapper med tydelig følelse, og det blir ALDRI monotont. For meg er det kvalitetstegn. Gang Starr er mange fan av, men jeg synes han er monoton og kjedelig. Greit nok, han har en del sanger som er jævla dope (Full Clip, Code of the Streets, Step in the Arena, Mass Appeal), men han engasjerer ikke meg som lytter. Det gjør Tupac tl de grader.

     

    I tillegg ble jeg introdusert for svart rap, for å si det slik, av Tupac. Fra Tupac gikk det videre til Nas, Notorious B.I.G, Mobb Deep, Wu-Tang, Big L, Outkast og så til vestkyst rap som Above the Law og Comptons Most Wanted og så mange andre. Og jeg oppdager stadig mye mer. Mye av dette kan jeg takke Tupac for, som introduserte meg for rap og fikk meg til å innse for omtrent 6 måneder at rap er en vidunderlig musikksjanger.

    • Liker 4
  11.  

    De har jeg faktisk sett på ikveld. Kan du anbefale noen av dem/evt har du noen erfaring med de?

     

    Tror de vil passe veldig godt inn på rommet her, og jeg har lest før at de merkene er forbundet med kvalitet. Prisen er litt stiv, men en 16-åring med egen inntekt som ikke betaler skatt eller avdrag på lån har råd :)

  12. Ifølge Nvidia selv gir deres "nye" driver en 45% boost på innendørs-scener i Skyrim, og 16% i alle utendørs scener. Utrolig bra for alle oss med Nvidia Geforce skjermkort.

     

    Så last ned! Kan være at det er tatt opp her på forumet før da, i snakketråden om Skyrim, men synes godt det fortjener et eget emne når det så drastisk forbedrer ytelsen i Skyrim :)

     

    Edit: Download finner du naturligvis på Nvidia sine egne sider, burde ikke være så vanskelig :)

  13. Hei!

     

    Jeg er ute etter å kjøpe et nytt Stereo-anlegg/hi-fi/stereosystem.

    Jeg har ikke så mye penger å bruke på dette, max 3500 kan jeg strekke meg til. Jeg har 4 krav;

     

    - Jeg vil kjøpe en CD-spiller + høyttalere i en og samme pakke. Altså, ikke CD-spiller og Høyttalere hver for seg.

     

    - God lydkvalitet (ikke slik som proffene er vant til, men godt nok for en 16-åring som vil nyte en ganske stor CD-samling)

     

    - Kompakt og helst litt lite. Men dette tror jeg kommer naturlig, er ikke så mange store stereoanlegg til max 3500.-

     

    - Det må kunne kjøpes fra en nettbutikk i Norge.

     

    Takker for all hjelp på forhånd ^^

  14. wars in skyrim ser ut til å bare generere massevis med random motstandere overalt etter videoene eg har sitt. Warzones høres for min del bedre ut ettersom den genererer kamper mellom forskjellige klaner og raser på spesielle steder.

    Kommer jeg til å gå for noen vil det i første rekke være warzones. Tilfeldig generering av en haug med motstandere uten noen større mening trur jeg at jeg ville gått lei av ganske kjapt.

    Tja, Wars in Skyrim er helt greit. Er litt morsommere å ta turer i villmarken når man kommer over en mammut som blir angrepet av sabeltanntigere og lignende. Gir mer liv til spillet, istedet for at det kun skal finnes ulver og sabeltanntigere (+ enkelte giant's leire) utenfor byene.

     

    Warzones i Skyrim er også en ganske fin mod.

     

    Edit: http://skyrim.nexusmods.com/downloads/file.php?id=8058

     

    Alle de største byene blir "åpne". En trenger ikke å laste de inn hver gang man åpner hovedporten.

  15. Beste låt av Iron Maiden.. humhumhum. Var blodfan av Maiden før jeg begynte å høre på Hip-Hop og har alle studioplatene deres.

     

    Må si at Hallowed Be Thy Name er en helt utrolig låt, men det er jo Infinite Dreams, Rime of the Ancient Mariner og Alexander the Great også, og mange flere.

     

    Kanskje Hallowed Be Thy Name eller Infinite Dreams. The Prophecy er også kul, pga Bruce's enormt fantastiske stemme på den låta.

  16. Etter tegningen med KKK framstillingen av Plumbo, har jeg mistet all respekt for Aksel Hennie. Samt en rekke andre kjendiser. Skjønner ikke hva de tenker med.

     

    "Hvorfor i helvete skulle liksom Aksel Hennie kjører fjortiss-rage på Twitter og være sjukt provosert over det som skjedde? Har han ikke bedre å gjøre, som å gå til sengs med Tone Damli? Men akk, det går vel kanskje ikke, hun ble jo syk av å Plumbo's ordspill. Jaja, det gikk nå ikke så ille med dem som med Stand-up komiker Stian Blipp, som øyeblikkelig ble satt i selvmordstanker."

     

    Når disse kjendisene i ettertid ser hvor enormt de har overreagert, håper jeg de blir dritflau og unnskylder seg.

    • Liker 9
×
×
  • Opprett ny...