Gå til innhold

JTBringe

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av JTBringe

  1. har ventet på dette lenge. bare di ikke gjør samme tabben som micro$oft, å kun tillate "apps" på nettbrett. det må gå ann å kjøreskikkelige programmer.

     

    Tror det har litt å gjøre med ARM-prosessorene som sitter i nettbrett som kjører Windows RT. Og så kan det ha noe å gjøre med virus også. Det fine med App Store og Google Play er at hver app som ligger ute der sjekkes for virus og sånt dritt før de legges ut (App Store er en del strengere enn Google Play, så vidt jeg vet), og jeg regner med at Microsoft ønsket å kunne tilby et nettbrett-OS fritt for virus. Folk er vant med at nettbrett er nær sagt fritt for virus, så det kan vel ha noe med det å gjøre.

     

    Men du kan jo skaffe deg et nettbrett med Windows 8 Pro da (som f.eks. Microsoft Surface Pro), så er det problemet løst ;)

    Tastatur og mus støttes for øvrig av Windows 8 Pro og RT, men enheter som trenger spesifikke drivere er ikke støttet på RT.

     

    Nå er det sånn at det er ikke mange nettbrett som har bra nok hardware til å kjøre mange av spillene som ligger ute på Steam, i tillegg til at omtrent ingen av spillene på Steam er laget for touch, så ville det virkelig vært noe poeng å ha tilgang til Steam-spillene sine da?

     

    Noen som vet når i dag Ubuntu for Android-filene skal bli tilgjengelig?

    Har både Nexus 4 og Nexus 7, så det hadde vært morsomt å få prøvd Ubuntu på dem, men jeg har ikke sett noe om det på hverken ubuntu.com eller developer.ubuntu.com.

  2. Neppe, det er nok heller Takstar.

     

    20113311384136666.jpg

     

     

    Jeg mente egentlig den biten som fester klokka til hodebøyla.

    Den opp-ned Y-forma metallbiten.

    Den er klin lik den som sitter på mine DT 770 Pro, og mange andre produkter fra beyerdynamic.

    Regner med at både beyerdynamic og Takstar kjøper dem inn fra samme leverandør da.

    Det som virker mest sannsynlig er at beyerdynamic er de som produserer disse hodesettene for Qpad, siden de allerede har samarbeidet på QH-1339. Men jeg finner ikke noe info om hvem som har produsert QH-85 og QH-90, så jeg er ikke helt sikker.

  3. Hadde ikkje Qpad et samarbeid med Beyerdynamics? Er dette headset med samme type kvalitet? Uans, vil absolutt anbefale Sennheiser til dere som leter etter headset. Kombinasjon av HD555 + mic ved navn PC 360. :)

     

    Det er nok beyerdynamic (merk at det skrives med liten b, og ingen s) som har laget disse hodesettene også. Bøyla på hver av klokkene bruker beyerdynamic på mange av sine hodetelefoner/headset (i litt forskjellige størrelser).

    Tror nok ikke disse hodesettene er i nærheten like bra lydmessig som Qpad 1339/beyerdynamic MMX 300 og DT 770 PRO (som jeg selv har), men det virker ut ifra artikkelen som byggekvaliteten er meget god, slik man forventer av beyerdynamic.

     

    En venn av meg har Sennheiser PC 360, og han sier de er veldig god lyd i. Mikrofonen er god kvalitet på. De er imidlertid veldig åpne, så de lekker veldig mye lyd.

    Ikke akkurat digg for LAN hvor folk har med seg anlegg, slik som på TG hvor det er høy musikk around the clock.

    Og heller ikke særlig fint for dem du prater med på Skype om du hører på høy musikk.

     

    Min anbefaling er å kjøpe gode hodetelefoner med en standalone mic.

     

    Personlig liker jeg lukkede hodetelefoner, da man slipper at lyden blir "forurenset" av bakgrunnsstøy og at hodetelefonene ikke lekker lyd som kan forstyrre andre.

    Liker å sitte i stille-vogna på toget, og da er det fint å vite at man ikke forstyrrer noen når man hører på musikk eller ser film.

  4. Hvem var geniet som fant ut at de skulle gjøre på tek.no som på nrk (semi nynorsk).

     

    Tek.no-nettverket har da mange artikler som er skrevet på nynorsk, så dette er virkelig ikke noe nytt. Så vidt jeg vet har dette foregått i mange år, så da er du ikke ofte innom tek.no-sidene hvis du ikke har fått med deg det.

    Det skader ingen å lese litt nynorsk, og om man mener noe annet så finnes det nok mange tråder på forumet hvor man kan diskutere til man får krampe i fingrene.

  5. Hørsel er jo halve opplevelsen (den andre er jo syn), når man spiller eller ser film. I og med at 50% er ganske mye, så er det jo alltids greit å ha muligheten til å gjøre disse 50% til noe som er litt mer innlevende.

     

    I grøsser-spill og film står faktisk lyden for ca 70% av opplevelsen.

    Var så overdrevent høyt at Windows volume måtte stå på 25% Så fucka drivere fra Asus opp det.

     

    Når man bruker et separat lydkort så skal lydvolumet i Windows alltid være 100%, og så justerer man volumet på lydkortet i stedet (så fremst lydkortet har en egen volumkontroll).

     

     

    Personlig har jeg en NuForce µDac2 (USB DAC/amp), som jeg har vært veldig fornøyd med.

  6. Du får skjermer med 2560x1440, IPS og 120Hz.

     

    Hvilke skjermer er det da?

    Har hørt om Yamakasi Catleap, men den er jo kjent for å ha veldig høy feilprosent og er vel egentlig ganske vanskelig å få tak i nå, så vidt jeg har lest.

    I tillegg har jeg også hørt at de skjermene som har vært såkalt 120hz IPS har hatt ganske mye etterslep, så hva er egenlig vitsen med å ha 120hz da?

     

    Personlig har jeg en BenQ XL2410T og har vært veldig fornøyd med bildet på den.

  7. Sitter litt igjen med inntrykket av at flere her tror alle elektronikkbutikker sitter med fortjeneste langt over ørene på samtlige produkter i sortimentet.

     

    Det er dessverre mange som tror det.

    Realiteten er jo den at butikkene tjener så lite på hvert enkelt produkt at de er nødt til å ha utrolig mange salg i løpet av året for at de i det hele tatt skal sitte igjen med overskudd.

    • Musa er også relativt håpløs om man primært er en claw-grip-bruker, dette fordi musa er balansert slik at man må legge mesteparten av vekta på toppen av musa for at den ikke skal tippe bakover.
    • Om man har store hender og samtidig bruker palm-grip kan man ikke bruke denne musa på grunn av den elendige balanseringa.

     

    Jeg har testet denne musen i butikker et par ganger, og jeg må si meg enig med det arni90 sier her.

    Hvis jeg trakk ut bakenden på musa så endte jeg opp med at musa rett og slett steila da jeg la handa på den. Ikke særlig handy altså...

     

    Jeg har store hender og har et såkalt fingertip-grip på musa.

    Av de musene jeg har hatt så er det nok Logitech G700 jeg helst vil anbefale.

    Bruker den med kabel da jeg er litt anal :p

  8. Kudos til Ubisoft Montreal for å komme opp med et av spillhistoriens vanskeligste navn å uttale: Ratonhnhaké:ton

     

    Om noen kan komme på et navn som er vanskeligere, let me know :p

     

    Vurderer for øvrig å skaffe meg AC-spillene etter hvert. Har bare spilt det første, og selv om det hadde mange interessante sider så syntes jeg det var litt rart at man var en snikmorder som bare drepte folk midt på lyse dagen.

     

    Det ser imidlertid ut som serien har vokst ganske så bra med tiden.

     

    det her har 'day one patch' og det vet vi hva betyr uferdig spill på disc... spillet får også microtransaction.... så det her spillet blir ikke kjøp... sånn møkk boykotter mann lett...

     

    Microtransactions slik som det er i AC3 er ganske vanlig nå om dagen, og man er jo ikke nødt til å betale for å få tak i innholdet.

    Det blir det samme som i BF3, hvor man kan betale for å få alle våpnene låst opp tidligere, eller la være og betale og låse dem opp etter hvert som man spiller.

    Jeg personlig synes det er dumt å betale for å låse opp ting, for da mister man progresjonselementet, og det blir ikke like morsomt å spille over lengre tid.

     

    En god artikkel for øvrig.

    Noen få skrivefeil her og der, men bra innhold gjorde opp for det :)

     

    P. S. Tror nok det skal være George Washington, ikke "Wahington" ;)

  9. Balle...

    Var egentlig litt skeptisk til å kjøpe Halo 4, men nå må jeg vel nesten ha det :p

    Godt skrevet artikkel som apellerte veldig til en gammel Halo-fan :)

     

    Setningen om den norske oversettelsen manglet forresten et ord: "eller slakter som det så fint (heter) i den norske oversetjinga som ikkje tener noko større nytte enn å forvirre meg"

    • Liker 2
  10. Vet ikke helt hva jeg skal si om iPad Mini. Apple som er så på med Retina her og Retina der så gir de en 7.9" tablet med så elendig oppløsning. Hyklere hele gjengen borte hos apple, der de skryter på seg at det de allerede har er perfekt, osv. Ingen kan påstå at det er noe bra med iPad Mini.

     

    Kanskje greit å vente med å klage på et produkt til det har kommet i butikkene?

    1024×768 er kanskje ikke så heftig en oppløsning, men så er det også snakk om en skjerm som er 1,8 tommer mindre enn iPad 2 sin.

  11. Hehe, av å til skulle jeg ønske jeg var født 5-10 år senere enn jeg er, kjedelig generasjon jeg er født inn i -.- ikke har jeg fått med meg dette, zelda, eller noen av de første kjente spillkonsollene :(
    Og derfor skulle du ønske du var født senere?Om du skulle mene 5-10 år tidligere, så er vel kanskje det noe flere føler. Men det er jo ingenting som stopper deg fra å sjekke ut eldre titler.
    Haha, ja jeg mente tidligere :p Greia er vell helst den nostalgiaen du får av gamle spill, som jeg sjelden får, siden jeg spillte så dårlige spill som liten. Sitter å spiller hot pursuit 2 da :p

     

    Jeg er 90-modell, så jeg vokste opp med Nintendo 64 og Gameboy Pocket hjemme.

    Spilte Super Mario 64, Mario Kart, Banjo Kazooie & Banjo Tooie, Ocarina of Time, Lylat Wars, Super Smash Bros, Pokémon Stadium og Pokémon Snap hjemme og hos kompiser.

     

    Nintendo har alltid lagd gode konsoller, og fy søren så mange gode spill som kom til de konsollene også! Nintendo 64 var, etter min mening, 90-tallets beste spillkonsoll (litt for ung til å ha spilt noe særlig SNES).

    Har fortsatt min N64 og den fungerer fint, forutenom kontrollene, som ble ødelagt etter mye Mario Party :D

     

    Dette var kontroll-killeren: http://www.youtube.com/watch?v=p7NWq-ViAhI

     

    Nå har jeg lyst å kjøpe meg en 3DS bare for å få nyversjonen av OoT :p

    Eventuelt en Wii...

    Ah, nostalgi.

     

     

    Edit: Kanskje et litt offtopic innlegg, men jaja ^^

  12. Om musikkspill og foresten RPG spill også hadde utviklet "Letter Regognition" iforhold til navn så ville det vært utrolig kult. Spill vil ikke klare å "dype" deg lenger inn i historien i fremtiden om ikke NPC figurer faktisk klarer å si navnet som du har selv valgt ingame.

     

    Gleder meg spesielt mye til man kan høre dødskule navn som "xXxKiller94xXx" bli uttalt av en announcer i et spill!

  13. Jeg fikk oppdateringen i dag.

    Liker at man kan sortere lagrede spillelister etter tittel, dato lagt til og antall sanger, og at man endelig kan sortere etter sjanger når man leter etter spillelister.

    Jeg er imidlertid enig i at skriften var litt utydelig.

     

    Merket for øvrig at minnebruken ble mer enn doblet etter oppdateringen.

    WiMP brukte rundt 180 MB i går (versjon 1.5.47).

    I dag er minnebruken 390 MB :p

     

    De har også gjort sånn at det ikke fungerer å logge seg inn med last.fm.

    Jeg har lagt inn korrekt brukernavn og passord og trykt på lagre, men det står bare at jeg ikke er innlogget.

    Autoriserte WiMP på nytt igjen bare for å sjekke og det er fortsatt umulig å logge inn. Noen flere som har støtt på dette?

     

    P.S. Hvis du ikke har koblet WiMP til Facebook, trykk på "Mine venner" og se på listen over anbefalte sanger :p

×
×
  • Opprett ny...