Gå til innhold

moskito

Medlemmer
  • Innlegg

    190
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av moskito

  1. Hei,

    Samme problem, jeg kjøpte TVen igår. LG65B9.

    Satt opp alt med internettkabel plugget i TV en. Jeg lastet også ned NRK appen igår og alt fungerte fint.
    Idag skulle jeg installere TV2 Sumo og fikk beskjed om at appen ikke kunne installeres.
    PRøvde da å slette NRK og fant ut at jeg ikke fikk instalert det på nytt.

    Har prøvd å sette TVen tilbake til fabrikk instillinger og får nå samme feilmelding som dere.
    Kan det være LG som har problemer med sin server?

    Jeg har lest noe om at det kan være instillinger i router som er kalt MTU value. De har endret MTU fra 1492 til 1484 og skal da ha løst problemet. Jeg finner dessverre ikke ut hvor jeg kan endre MTU value på get routeren.

  2. Sist jeg kjøpte ett headsett fra razer funket ikke driveren dems på windows 64 bit. Den gjrode micen om til en skurrete sak. Så måtte vente 1 mnd for så å skaffe beta driver gjennom et forum av en som jobba i razer elns shit!

     

    Å den 7.1 lyden høres jo bare helt forferdelig ut ihvertfall for mine ører. Det blir kunn en tom rar ekko version av den gamle lyden som gjør meg gal!

  3. Faen, nå som jeg er så nærme 99 runecrafting! Er rundt 24 timer ifra 97 RC, men gidder ikke og ta riskoen med og bli banned atm. pga. bots events og clan flagg som står i veien foran chest i CW. Så da går jeg for 81-99 ranged i SW imenst! :)

    SW bot, eller legit? Ingen blir tyderligvis bannet i SW, men du ser jo at alle botter. alle løper i samme strøm lol! :D

     

    EDIT: beklager dobbel post

  4. Hei, jeg har kjøpt meg ett canon550D, brukes bare til filming. Filmer BMX, skate og Twin tipp filmer... Har dette kit objektivet 18-55 mm fra før. Å det funker jo greit, men tenkte og utvide til noe litt mere proft.

     

    Har sett litt på Sigma 10mm Fisheye f2.8 http://fotovideo.no/Avdelinger/Produkter/Objektiver/Canon/Fisheye/Sigma-10mm-F28-EX-DC-Fisheye-HSM-Canon-Norsk-Garanti-115222.aspx

     

    Har også sett på dette når det gjelder vidvinkel:

    http://fotovideo.no/Avdelinger/Produkter/Objektiver/Canon/Vidvinkel/Canon-EF-28mm-F18-USM-Viktig--Nordisk-Utgave---Nordisk-Garanti-103181.aspx

     

    Jeg lurer på hva jeg skal kjøpe føst, trenger ett veldig lyssterkt objektiv til filming på kvleden og i dårlige lysforhold.

     

    Burde jeg heller kjøpe vidvinkel zoom? Det blir jo mye klarere bilder med vanlig vidvinkel og de er også mye mer lys sterke objektiver?

     

    Hvis jeg kjøper 10mm fisheye og 28mm vidvinkel har jeg jo objektiv for flere behov. Har jo 18-55 startkit objektiv fra før.

     

    Finnes det vidvinkel 20mm som er f1.4 / f1.8 og har USM eller HSM? som ikke koster over 4-5,5 tusen? :D

     

    Ble veldig mange spørsmål, men håper none kan hjelpe meg litt med none svar.

     

    Hilsen Moskito :D

  5. Det finnes jo kameraer som man kan feste på hjelmen, dette er jo ganske kult om man skal hoppe osv...

     

    Men man kan også bruke disse kameraene som et vanlig kamera, altså håndholdt. Søk etter "Action Camera" på Finn.no, og der finner du en del.

     

    Uansett så finnes det mange ennda dyrere versjoner av dette.

     

    Men om du skal ha et kamera som eit vanleg håndholdt kamera, så er dette også ganske praktisk, men kanskje du burde ha hatt eit stativ som du då kunne ha det på, sidan at det er ganske vanskeleg å filme seg selv? :D

    Ja, tenkte å kjøpe stativ... Har sett endel på de hjelmkamerane, men skal egentlig ikke bruke det til det..

     

    tenkte og kjøpe dette: http://www.sony.no/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-cx305e

     

    og Stativ. Vil det virke bra tror du?

    Vet du hva som er forskjellen på

     

    http://www.sony.no/hub/handycam-videokameraer/serie/kraftig-hd

    Finner ingen forskjell bortsett fra lagrings plass og Pris..

  6. Hei, jeg sykler bmx og står på twin tip og tenkte derfor å skaffe meg ett kamera til å filme litt med. Har aldri hatt et kamera før så dette blir mitt første.......

     

    Skal ha fisheye på kameraet så kameraet må være komatibelt med fiseye eller hva man sier.....

     

    Har sett litt på disse to

     

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=580556

     

    http://www.elkjop.no/product/foto-video/videokamera/HDRCX115RED/sony-hdr-cx115

     

     

    Har mest lyst på det øverste.... Er dette et bra kamera til filming ute i dagslys, filmer litt på kvelden også , men ikke så mye.....

    kan man ha fisheye på det, evt. tips til fisheye :D

     

    eller burde jeg steppe opp en prisklasse: http://www.japanphoto.no/product/videokamera/sony/sony-hdr-xr105e/

     

    Hvis dere har forslag til kameraer der jeg får mer for pengeene er det bare å si ifra :D

     

     

    Hva er forskjellen på cx og Xr

     

    http://www.pixmania.com/no/no/4554101/art/sony/hd-videokamera-hdr-cx155.html?article=4554101&affiche=accessoire

     

    http://www.pixmania.com/no/no/4552272/art/sony/hd-videokamera-hdr-xr155.html?article=4552272&affiche=accessoire

    Håper noen kan helpe meg, Hilsen Moskito :D

  7. Helt ening, Itunes ble ingenting annerldes enn cd,er. Men når du fikk hølre ubegrenset med musikk helt gratis da sluttet jeg å laste ned. N¨år det kom ut til iphone kjøpte jeg premium. spotify er genialt og jeg gidder ikke å gå over til wimp. De burde ihvertfall få seg en iphone klient først.

  8. Typisk østeuropeere å drive med sånt.

     

    Viser bare at de har lav IQ.

     

    Oh noes! Noen tegna muhammed. Response: Nuclear war!

     

    Oh noes! Noen tegna jesus. Response: Ikke en dritt

     

     

    Svar:

     

    Det som er forskjellen er at det er 1. lov å tegne jesus. det er ikke lov å tegne muhammed. Og det syntes jeg vi skal respektere. Mange land ligger veldig mange år bak norge og dette kan være en grunn til disse reaksjonene. Du kan jo tenke deg hva som hadde skjedd her om noen hang en voksfigur av jesus med blod å piggtråd på under harald den hårfagre. ja du hadde blitt stikki ut øynene også noen armer før de tok halsen din. Så jeg skjønner hva dere mener . men dettte handler om noe som, er veldig viktig for noen. Det er ikke så veldig lett å sette seg inn i problem stillingen om man ikke er religiøs ( jeg er ikke religiøs) Men jeg syntes ihvertfall at det var unødvendig av dagbladet. Dette var det ene skrittet dagbladet tok. Det var unødvendig fordi nå kan norge bli terrormål. dette var trist og høre om..... (beklager mye skrivefeil)

  9. Etter å ha lest litt rundt er jeg nå ganske sikker på at problemet er USB AUDIO DRIVER i windows 7. Eller hovedkort driver av noe slag. Jeg har egentlig ikke så mye peiling, men kan dette stemme? Vet noen hvor jeg kan skaffe disse driverne. Har googlet rundt i hele dag nå for å prøve å finne svaret.

     

    EDIT: Jeg har nå funnet en midlertidig løsning på problemet.

     

    Jeg skurdde Mic level i windows ned til 1. Og så sate jeg micen på razer headsettet ganske høyt. Ser ut til ¨å fungere nå. Jeg får vente på en ny update fra razer.

  10. Hei,

     

    Jeg fikk enderlig skaffet meg razer megalodon headsettet som jeg hadde hatt lyst på lenge..... Så oppdaget jeg problemer lyden kuttet ut mitt under ett spill eller musikk dette er et vanlig problem og det sies og være lett og fikse.

     

    Jeg fulgte denne guiden og jeg jorde alt og trodde jeg hadde fått det til, men det bøe bare verre, hr ikke fått testet om lyden kutter enda men problemet er nå flyttet til Mikorofonen. Den skurrer og skurrer og det er nesten umulig og høre noe.... Dette kom i STEP 6:

     

    6.For Vista and Win 7 users , after installation of the driver, right-click on the Megalodon FW updater executable, and run as administrator.

     

    7. Press OK and the updating process should start momentarily.

     

    8. After the update is complete and the Megalodon starts, unplug and replug the Megalodon.

     

    Etter jeg hadde gjort ferdig alle steppene ble jeg glad for å ha fått det til også sier kameraten min på skype. Du skurrer som et Helvete. Hehe. Og da skjønt jeg at det var noe feil. Jeg er veldig desperat og alle svar hjelper :D

     

    Håper noen kan hjelpe meg fordi digger dette headsettet ellers.

     

    EDIT: Testet headsettet på laptopen min nå og det er ikke en feil med lydkort driver tror jeg, fordi det var helt likt der. Skal prøve å laste ned noe som en annen her på forumet har prøvd nemlig AMD det er noe HP support USB audio interface greier.

     

    EDIT 1: Lastet ned AMD USB DRIVER AUDIO på laptopen nå og var like skurrete. Dette viser at det er noe ferent med selve microfonens driver.... Alt fungerte perfekt helt til jeg oppdaterte driveren.

     

    En positiv ting: lyden og micen kutter ikke lenger så nå gjenstår bare mic problemet.

  11. Snakket om mus ja :) Razern er jo også trådløs.

     

    Headset har jeg lite peiling på. Steelseries skal visstnok ha noen av meget god kvalitet.

    Jeg så på det først, men så har jeg hlrt mye dritt om det. Ihvertfal om 5h v2 eller noe sånt. tror jeg går for Mamba og razer headset. lite aktivitet her på forumet. xD

    Jeg skjønner ingen ting. Alle klager på at roccat er dårlig kvalitet. Razer har dårlige sensorer i musene og logitech er tunge eller passer i hånden. Er alt dårlig eller er det bare sære forumbrukere? tørr nesten ikke kjøpe noe jeg.

×
×
  • Opprett ny...