Gå til innhold

qiny

Medlemmer
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av qiny

  1. Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre. Fant ut at jeg var gravid for et par uker siden. Problemet er at jeg ikke vet hvordan jeg skal fortelle faren det!

     

    Vi er ikke kjærester, bare fuckfriends. Og jeg vet at han ikke vil ha et barn til (han har nemlig et barn fra tidligere. Fikk en sønn da han var 15. Uheldig med den :(.

     

    Er det noen som vet hva jeg burde gjøre? Jeg kommer til å knuse han hvis jeg forteller det. (Andre gangen dette skjer).

     

    Jeg er heller ikke klart for å bli mamma. Jeg er såpass ung, mens han er på samme alder som min pappa. Og ikke minst hva med familien min! Jeg kommer til å bli bannlyst.

    Samtidig har jeg ikke hjerte til å ta abort.

     

    Jeg er så frustrert, hva skal jeg gjøre? hvordan skal jeg fortelle han det?

  2. Jeg er meget frustrert. For sist gang jeg hadde sex, så begynte jeg å blø. Det skjedde rett etterpå. Har aldri skjedd med meg tidligere. Hva han dette være? Er ganske sikker på at det ikke var min periode. Litt pussig at det skulle komme akkurat da. For jeg la ikke merke til noe blod mens vi hold på. Men etterpå så merket jeg at det rant blod, og etter noen dager hadde jeg kraftig blødning (som i en vanlig periode). Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal gjøre, har rett og slett ikke turt å ligge med noen etter det. Er redd for at det samme skal skje.

     

    Håper at noen har en idé om hva dette kan være.

  3. Jeg er så usikker på hvilken av høgskolene jeg skal velge, og jeg har sett på Bi handelshøgskole og markedshøgskolen. Problemet er hvilken av de skolene jeg skal velge. Er det noen som har erfaring med disse to skolene?

     

    Det jeg er mest opptatt av er mine jobbmuligheter senere? Vil en arbeidsgiver ansette en som har gått på BI i stedet for en som har gått på Campus Kristiania? Da hadde valget vært lett og valgt BI.

     

    Jeg har også lest litt på nettet om dette her, men det er like mange forskjellige meninger som det er studenter der ute.

  4. Hei, jeg lurte på om når man får grå prikk på chatten? Jeg har forstått at grønn betyr at man er tilgjengelig. At man er inne på Facebook. Men når er det den skifter til grå? hvor lang tid tar det når jeg ikke rører musen? Eller blir den grå når jeg har facebook oppe på siden, men er på en annen nettside samtidig? og eventuelt når er det jeg blir vist som frakoblet på facebook (hvis jeg glemmer å logge meg av).

     

    Takk for svar!

  5. Hjelp!!! jeg har ett lite problem. Det er kanskje kjekt med garasje, men jeg får ikke brukt den p.g.a at jeg ikke tørr å kjøre inn i den. Det ender med at jeg parkerer utenfor. Jeg synes det er ganske trangt og er derfor rett for å komme borti. Er det noen som har noe tips?

     

    Og en ting til har alltid lurt på om man skal parkere i første gir eller om giret skal stå i fri? Er det skadelig om giret står i andre gir når den er parkert?

     

    Her har vi et klassisk eksempel på den dårlige kjøreopplæringen i norge....

     

    Reis til nærmeste trafikkstasjon eller politistasjon, og lever inn førerkortet ditt. Så reiser du til kjøreskolen du en gang brukte, og klager over kjøreopplæringen din, og sier at du ikke er klar for trafikken ennå, og at du trenger mere opplæring.

     

    Når man ikke tør å kjøre inn i en garasje, og heller ikke vet om det er greit å parkere bilen i gir, da har man ikke noe bak rattet å gjøre ;)

     

    Okey. Så du mener at jeg skal levere inn førerkortet? Hørt noe så dumt!Klassisk eksempel på dårlige kjøreopplæringer i Norge? Jeg skal si deg! Norge er ett av de landene som har stramme tøyler når det gjelder trafikken!!! Skjerp deg!

  6. Hjelp!!! jeg har ett lite problem. Det er kanskje kjekt med garasje, men jeg får ikke brukt den p.g.a at jeg ikke tørr å kjøre inn i den. Det ender med at jeg parkerer utenfor. Jeg synes det er ganske trangt og er derfor rett for å komme borti. Er det noen som har noe tips?

     

    Og en ting til har alltid lurt på om man skal parkere i første gir eller om giret skal stå i fri? Er det skadelig om giret står i andre gir når den er parkert?

×
×
  • Opprett ny...