Gå til innhold

Optimus Prime

Medlemmer
  • Innlegg

    385
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Optimus Prime

  1. Du har ikke nok spenning fra til spilleren, så her er det noe veldig galt som du bør finne ut av før noe tar fyr! Mål spenningen på batteriet ditt først, her skal du være godt over 13 volt og over 14 volt med motoren igang. Er batterispenningen ok så måler du inn på spilleren, på den gule kabelen og der skal det være det samme som på batteriet. Neste steg blir å måle den røde ledningen med tenningen på, og der skal det da også være like mye som på batteriet. Sjekk også over alle koblinger bak spilleren og se etter brudd i ledninger og lignende. INGEN ledninger skal ligge løse og uisolerte bak der ;)

    Ok, da skal jeg få ordnet meg et måleinstrument.... :)
  2. Hei, jeg spilte på 80 av 100 på spilleren min da den plutselig uten forvarsel slo seg av. Dagen etter prøvde jeg igjen men for at den skulle slå seg på måtte jeg gi gass når jeg startet bilen ellers gikk den ikke på den slutta også å starte bare med tenningen på. Så jeg leverte spilleren der jeg kjøpte den de fant ingen feil, jeg kobla til den som følgte bilen den starter på tenninga men den slår seg av hvis det kommer et hull i veien eller hvis jeg dunker forsiktig under på rattstammen hva kan dette være? Noen råd? Dette gjelder forresten en passat 93mod

     

     

    Takk på forhånd for evt, svar :)

  3. For de av oss som venter på Netcom:

     

    10:22:41 Kristian Men jeg tolker dette som at dere ikke har fått inn noen blå S3 foreløpig? :)

    10:24:14 Bengt Nei, vi har såvidt jeg vet ikke fått inn noen som helst, verken blå eller hvit. Forventet levering var i slutten av mai, men Samsung har vel ikke hatt kapasitet til å dekke etterspørselen overalt

     

    Netcom/Moobi er amatører, de sier forskjellig alle sammen. Min og et par andre her innes hvite (ihvertfall min var hvit) ble sendt igår, vi bestilte 10-11. mai. Den har dog ikke rørt seg fra Oslo på et helt døgn, normalt ville den vært her alt :(

    Hei!

    Det ble dessverre såpass stor pågang på de telefonene at du ikke kom med i første utsending. Vi vil derimot sende ut din bestilling så fort vi får inn flere telefoner fra Samsung. For mer informasjon rundt forhåndsbestillingen av denne telefonen, ta kontakt med nettbutikken på 81560000 så får du svar på det du lurer på der.

     

    Mvh,

    NetCom kundeservice

     

    Jeg er så lei, men nå ser det ut som at jeg får en av de 6 plassene jg har forhåndsbestillt og det er ikke fra NetCom/Moobi, Som hadde det samme tullet med Desire HD......

  4. sykt :s ... Ring nokia og si "wrf?".

    Har ringt nokia svaret jeg fikk: Headsettet er laget etter en annen standard (Amerikansk), tilpasset htc, og det er forskjeld på nokia standard og htc standard tydelig vis, så da måtte jeg kjøpe et nytt headsett fikk jeg beskjed om... *Irriterende*

     

    Hei, det nokia sier er halvveis rett. Saken er at det er (minst) to standarder på 3.5mm plugger, "nokia" og "iphone". De har forskjellige poler og er dermed ikke kompatible. Siden det er iphonebrukere som kjøper mest tilbehør har beats og htc uavhengig av hverandre valgt å støtte iphonestandarden. Dette gjelder også bose tror jeg uten at jeg eier handsfreeløsning fra dem.

     

    Jeg har hatt samme problem som deg og "løste" problemet ved å kjøpe et billigheadset ved navn urbanears som har overgang fra iphoneplugg til nokiaplugg og til vanlig trepolsplugg uten pol for mic.

     

    Hvis du ikke trenger mic har monster en egen kabel uten mic som funker på alle telefoner.

     

    mvh joakim

    Ok, takk for svar :) bra at det finnes en annen ledning hvor får jeg kjøpt den på nettet? er veldig fornøyd med beats headsettet :)

  5. sykt :s ... Ring nokia og si "wrf?".

    Har ringt nokia svaret jeg fikk: Headsettet er laget etter en annen standard (Amerikansk), tilpasset htc, og det er forskjeld på nokia standard og htc standard tydelig vis, så da måtte jeg kjøpe et nytt headsett fikk jeg beskjed om... *Irriterende*

  6. Hei,kjøpte en Nokia N9 64GB i går, men har et problem, når jeg kjøpte min andre tlf en HTC Sensation XL følgte det med Beats Solo headsett. Det headsetet vil jeg bruke på min N9. Men det går ikke når jeg setter i headsettet N9 spiller music fra høytaleren selv om headsettet er plugget i. Noen som har noen råd eller må jeg kjøpe et annet headsett? Ellers veldig førnøyd med tlf så langt. :-)

  7. Noen som vet om Cyan/Blå kommer i 64GB versjon?

     

    Bare sort og hvit i 64gb versjoner, tyvärr. Men gummidekselene er veldig bra, og sitter klistret på, så det er jo en måte å gjøre det på, eneste er vel speakergrill og USBluken som vises.

     

    Feedskjerm på FB blir bare kaos for meg, skulle hatt muligheten til å velge hvilke kontakters statuser som skulle dukke opp der. Skulle også fått FB notifications på mobilen, akkurat som IM/Email/SMS/Calls. Savner også G+ plugin til det.

     

    Syntes ikke facebookapp er viktig i det hele tatt, heller gjøre browsere bedre som på N900 hvor du bare brukte desktop www.facebook.com i browseren og hadde alt av funksjoner.

     

    Syntes det er merkelig at folk vil ha facebookapps i stedet for en browser som gir deg full tilgang til www.facebook.com... folk er merkelige.

    Ok, når kommer Hvit 64GB?

  8. S2 er raskere men man merker ikke så mye til det i bruk, skjermen på XL er litt blass i fohold men størrelsen er genial. XL var mindre en jeg trodde og man merker ikke stor forskjeld på s2 og XL. Batteriet varer ca. like lenge på begge to ca to døgn.

    Men lyden i musikk spilleren er Høy og Klar på XL bedre en på S2.

    Men savner minnekort mulighet på XL.

    Like fornøyd med begge to. Beats funksjonen på XL funker med andre Headsett en Beats som feks Koss.

×
×
  • Opprett ny...