Gå til innhold

Septim

Medlemmer
  • Innlegg

    22
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Septim

  1.  

     

    Det lukter mer vel generelt sett mer Habbo Hotel enn Fallout av dette spillet. Og at de har fjernet skills (!) og innført disse jævlige dialoghjulene er bare komisk.

    Hvor sa de at de fjernet skills? Fikk ikke med meg det.

     

    Ser i hvertfall ut som de har med barter og science:

    http://i.imgur.com/IcU7mLH.png

    http://i.4cdn.org/vg/1434346921383.jpg

     

     

    Ja, men tydeligvis i form av perks, ikke skills. "Rank 2 Science" kommer åpenbart ikke fra en skill som løper fra 1 til 100 prosent. Det virker som om de har gitt opp alle ambisjoner om å lage et rollespill. Men en hybrid av GTA og Minecraft/Habbo er helt sikkert akkurat det Bethesdas publikum vil ha.

     

     

    Hm, Interessant. Er ikke overasket over at Bethesta simplifiserer systemet. Likte det aldri helt i Skyrim, så jeg håper de får det bedre til denne gangen.

  2. Man kan nå spille beta-versjon av neste patch til dette spillet. Det påstås at det skal bli mindre lag, noe justeringer og fiksing av bugs. Hvordan bruke beta: Høyreklikk på AoE2 i Steam. Klikk "properties". Klikk på fanen som heter "beta". Trykk på drop-down-lista og velg "performance"

     

    Det er riktig nok ikke så mange som spiller beta multiplayer.

     

    http://steamcommunity.com/app/221380/discussions/1/828936718633144719/4/17 – Dev Update: A note about patches

    • Liker 1
  3. Min opplevelse hittil:

     

    Først ville ingen servere fungere. Da jeg fikk kobla til en server, datt jeg ut så fort jeg kom til hovedmenyen. Etter mange forsøk kom jeg inn på spillet for så å finne ut at det var på norsk. Uten å finne noen språkinnstillinger in-game eller andre steder, fant jeg ut at jeg måtte reinstallere spillet med Origin på engelsk.

     

    Deretter kom jeg nokså kjapt inn i spillet (måtte bare koble meg til serveren 3 ganger for å få tilgang, stor forbedring). Når jeg så kom inn trykket jeg "get startet" som var den eneste tilgjengelige knappen på hovedmenyen. Tutorialen loadet og jeg havnet i en by. Alt av knapper og ting var grått, og ingen meldinger kom opp. Etter frustrert klikking rundt på alt, måtte jeg gi opp å gå ut og inn 3 ganger. Da dukket på et magisk hvis mange andre knapper på hovedmenyen.

     

    Nå kunne jeg lage en region og ordnet meg en lite stykke land for å starte opp. Eter å lagt noen veier og bygd ett kraftverk, trykket jeg på noe import-greier som førte til at jeg kunne se andre byer i regioner. Dette skulle jeg ikke gjort, for da ble jeg disconnected igjen.

     

    Nå har jeg gitt opp dette møkka-spillet. Jeg angrer på at jeg gav fra meg 500 kr for denne dritten. Legger meg nå.

    • Liker 4
  4. Men inni mørkeste rygghull. Spillet er jo på Norsk!!!! Noen som vet hvordan jeg kan endre det til Engelsk? Finner ingen option ved reinstallering eller noe

     

    Søkte litt rundt og fant ut følgende:

     

    -Du må av-installere spillet.

    -Deretter må du skifte Origin-kontoen din til Engelsk på Origin->Programinnstillinger

    -Origin vil spørre om omstart og man starter på nytt

    -Deretter trykker du download på SimCity i "My Games".

    -Når man har engelsk språk på Origin kan man faktisk velge all mulige språk før installasjon.

    • Liker 2
  5. "Du får nytt våpen for hver runde, og modusen er morsom fordi den er motsatt av det tradisjonelle Counter-Strike, der de som er gode får fordel av å tjene opp mer penger. Kartene er også små og intense, og tanken er at rundene skal være kjappe og tilby høykonsentrert action."

     

    Det er mange servere med gungames som starter med bra våpen, får så å gå nedover. Det er også servere med random våpen, krav om 2 "kills" per våpenskifte osv. Med andre ord vil jeg si at det er bedre at ting er custom, en at det er fast bestemt av utvikler.

  6. "Årets PC spill: The Elder Scrolls V: Skyrim"Eh... Skyrim var vel desidert VERST på PC av alle plattformene det ble gitt ut på, og er et PC-fiendtlig spill. Med det mener jeg at det er laget for konsoll, og i tillegg lider av "konsollifisering" i nærmest alle aspekter av spillet.Det kunne godt vært årets konsollspill, men å kåre et spill som er SÅ dårlig portet til PC... det er faen ta meg hinsides latterlig :)

     

    Er helt enig med at Skyrim var alt for konsollifisert, og det var til tider ustabilt til pc. Men sett fra en annen side Har de kommet med Creation Kit, videoguider og tilhørende wiki side. Er vel få spillselskaper som støtter mod comunity så mye som Bethesta.

     

    Det er med andre ord to sider av saken, og jeg syns personlig at støtten får modifisering overskygger det at det var mer tilpasset konsoll en pc.

  7. -Verste UI jeg har opplevd -> -1 (Og gis ikke ut noe UI-kilde med Creation Kit, nesten -2.)-NPC som blir angrepet uten å reagere/blokkerer dører/etc -> -1 (Patch fikser vel noe av det.)-Alle oppdrag består av valgene gjør eller ikke gjør, kanskje valg mellom 2 alternativer en sjelden gang. -> -1-Fjerning av attributes/klasser -> -1 (Jeg liker min 100speed frekkas som løper i ring rundt andre! Og mangelen på klasser gjør levelling for rask.)-Masse masse andre småsaker (Altfor mye daedric/glass, for få spell effects, ingen spellmaker, dupliserte npc'er etc.) -> -1Diverse godsaker som trekker opp gir til slutt karakteren 8. :pEdit: Den åtteren er med denne tids karakterinflasjon inkludert! Hadde den kommet ut samtidig med Morrowind så hadde det nok heller blitt en 7.

     

    Hvis du ikke er fornøyd med UI, så kan du prøve denne:

    http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=667

     

    Er ikke noe perfekt løsning, men hjelper litt i mine øyne.

  8. "Dette spelet er nesten betre enn lisensen det er basert på." Jaha.. nå har ikke jeg prøvd War in the North, men å komme med en slik uttalelse grenser mot blasfemi. Spørs om jeg orker å lese resten av artikkelen nå.....

     

    Virkelig? Selv om LOTR bøkene helt klart har hatt en ekstremt viktig plass i litteratur historien, så er de ikke spesielt bra... Og det kommer fra en som elsker å lese fantasy.

     

    OT: 9/10?! Den traff som en bombe, dette må sjekkest!

     

    What?! Hva var det du ikke likte ved boka? Personlig syns jeg at det er beste boka jeg har noen gang har lest (eneste som kanskje kan slå den er Silmarilion).

  9. Hei! Jeg ser etter en spill-pc. Siden jeg skal i militæret må den dessverre være bærbar. Den skal helst være 15"

     

    Jeg ønsker ikke å bruke mer en 10 000. Jeg trenger også en ssd til rundt 1000 kr (fint hvis alt kommer under 10 000 kr)

     

    Kravet er at den skal kunne kjøre det kommende TES V: Skyrim litt over middels grafikk. Det hadde også vært fint å kunne dra BF3.

     

    Jeg bryr meg ikke noe særlig om utseende og batteri-tid.

     

    Jeg har sett en del selv og kommet fram til denne som beste alternativ:

    http://www.dustinhome.no/asus-g53sx-ci5-23-6gb-750-gtx560m-156-w7hp/product/5010598257

     

    Til slutt har jeg følgende spørsmål:

     

    1. Er det noe merkbar forskjell mellom i5 og i7 når det kommer til gaming?

     

    2. Jeg ser at videominne er på 2 gb. Er det da slik at jeg får 128 bit memorybus? Kunne jeg fått 192 bit hvis jeg hadde hatt 1,5 gb eller 3 gb? I det tilfellet, har dette veldig mye å si?

     

    Jeg vet at det ikke er lett å forutse systemkrav for fremtidlige spill men håper dere kanskje har en liten anelse. Tips til en grei ssd til 1000-lappen hadde også vært fint.

     

    Mvh Septim

  10. Pcn min blir svart og kræsjer etter å ha kjørt tunge spill i noen minutter. Kan også kræsje noen ganger på idle(med lave tempraturer) etter en kræsj i et spill. Jeg tror det er noe med kjermkortet siden kjermen blir før den kræsjer ordentlig, men har ikke for god peiling. Har opdatert drivere til bios, grafikkort og alt som er. Har også kjørt memorytest uten error og Prøvd 2 kjermer (ctr og lcd).

     

    Angående temperatur på grafikkortet så har jeg kjørt vifta opp fra 27% til 85 % når jeg prøver spill. Har også klokka kjermkortet ned uten noe hell. Grafikkortet er et Sapphire ATI radeon 4870 x2. Temperaturen kommer oppi 50-60c når jeg kjører spill. Mener at kortet skal tåle dette, men det er det kansje noen som vet mere en meg om.

     

    En annen ting jeg tror det kan være er at psu som gir for lite strøm til kjermkortet eller et annet komponent. Står at kjermkortet krever minimum 450 w og jeg har 750 w. Noe jeg mener burde holde til å dekke det meste. Kan være at strømforsyninga er ødelagt. Dette har jeg ikke fått testa ennå siden jeg ikke har tilgang tilnoen andre så store strømforsyninger. Kan kansje få testet det om 4 uker.

     

    Som dere ser har jeg prøvd veldig mye og er veldig tom for ideer. Håper dere kan hjelpe meg med dettte problemet.

     

    Hardware og OS:

     

    OS: Windows XP Pro 32

    Hovedkort: Asus P5E

    Hardisker: Samsung HD 400gb og 750gb

    Lydkort: SoundMax (integrert)

    Nettverksort: D_Link Airpluss(trådløst)

    og Marvell Yukon (integrert ethernett)

    Prosessor: Intel Core 2 Duo E8400 3 Ghz

    Kjermkort: Saphire ATI Radeon HD 4870 X2

    Strømforsyning: Chieftec 750w

    Minne/ram: 4gb 800 Mhz

     

    Nevner alt hardware jeg :)

×
×
  • Opprett ny...