Gå til innhold

wolf88

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av wolf88

  1. Hvor varmt blir egentlig det HD 7970M kortet under load? bare lurer litt :)

     

    Min p170em:

    15min furmark, full HD preset = 81 grader max. Lå 80-81grader stabilt etter 10min tid utti testen. Dette var stock, ikke overklokket.

     

    veit ikke om det er forskjell på temp i p150em

     

    @Noiz: Mitt tastatur funka right out of the box. Jeg ville tatt kontakt med multicom og hørt deres mening om saken. Men er jo rart hvis multicom tester dataene før de sender, at de skulle sendt en der tastaturbelysningen ikke funka. Det var ingen programvare for tastaturlyset på min medfølgende cd. Jeg installerte windows selv.

    • Liker 1
  2. Jeg fikk min p170em i går. Pc'en er digg, hvertfall i forhold til min gamle Dell M90. Etter min mening støyer den ikke så veldig idle, under load gir den lyd fra seg selvfølgelig, men min gamle dell er mer høylydt under load. Har ikke hatt noe problemer med tastaturet heller, som er blitt rapportert noen ganger.

     

    http://3dmark.com/3dm11/3697112

    http://3dmark.com/3dmv/4148660

     

    Alt er stock, med default drivere fra Clevo. Kjørte også en 15min furmark test, med max temp på 81grader

     

    Speccs:

    Matt skjerm(utrolig bra skjerm, men sånn er det vell kanskje med de fleste nye skjermer)

    i7-3610QM

    AMD 7970M

    8gb DDR3-1600MHz

    500gb 7200rpm(planer om å putte inn en ssd etterhvert)

    Intel Advanced-N 6230 wifi kort

     

    Eneste "negative" er engelsk tastatur så må drive med Alt+tallkode for å få æ,ø,å. Men går kjapt å lære seg utenatt :p

     

    PS: Bor i Polen, og kjøpte pc'en der, ca 12k NOK

  3. Hei. Jeg sitter i Polen nå og pc'en er 5 år gammel, så ingen garanti lengre nei. Jeg har en ny Clevo p170em på vei, med leveringstid rundt 15. juni, så er ikke full krise.

     

    Da får jeg bare begynne å ta backup av ting jeg vil beholde og holde ut de få dagene som er igjen med 1280x1024 og artifact all over :p pc'en funker hvertfall sånn nogenlunde i normal mode, foreløpig xD

     

    Takk for raske svar! :)

  4. Hei. I går sendte en venn meg en link på msn. Linken skulle være et kart over et land, hvor det var et javascript som kjørte det. Når jeg trykka på linken, blei skjermen svart, og det endte i blue screen. Etter dette har skjermen fått masse små firkanter, oppstartsskjermen flikkrer og har masse rare striper osv(artifacts??). Normal oppstart endte hele tiden i bluescreen før jeg kom inn i windows.

     

    Jeg fjerna grafikkdriver og det gjorde så jeg kom inn i windows uten safemode. Men har fortsatt alle disse artifactsene på skjermen. Og hvis jeg prøver å installere grafikk driver igjen, så er det samme resultat med at jeg får bluescreen før jeg kommer inn i windows.

    Prøvde å finne grafikk driver automatisk hos nvidia, men da kræsjer nettleseren. så mistenker det har noe med java og gjøre også, men blir ikke noe bedre av å avinstallere java. Har også prøvd system gjennoppretting, men funker heller ikke

     

    Noen som har noen som helst peiling? Mitt neste forsøk blir en formatering, hvis ingen andre har noen gode forslag..

    post-176450-0-21695000-1339061070_thumb.jpg

    post-176450-0-00072300-1339061083_thumb.jpg

    post-176450-0-09946800-1339061093_thumb.jpg

  5. Så kraftig som HD7970 er tviler jeg litt på om det kommer ett HD7990. Håper bare prisen på HD7970 blr overkommelig, noe liknende HD6990 hadde vært fint, men jeg tviler.

     

    Du har nok rett her. 7970M er ifølge kilder et 100W kort. Hvis AMD skulle produsert et 7990M kort ville dette antagelig bruke ennå mer for å øke ytelsen i forhold til 7970M, noe som virker lite trolig.

     

    I følge interne kilder på notebookreviews forum, knuser 7970M 680M kortet, noe som har gjort at Nvidia har utsatt release på ubestemt tid(?) for å fikse på ytelsen.

     

    Har for øvrig forhåndsbestilt p170em, med 7970M kortet. Forhåpentligvis får jeg den midten-slutten av Mai en gang! :D

  6. Asus hovedspeccs:

    i7 2670QM (2,2GHz)

    6GB 1333Mhz RAM

    2x500GB HDD (7200RPM)

    GTX 560M

    Pris: ca 10500kr

     

    MSI hovedspeccs:

    i5 2430M (2,4Ghz)

    8GB 1333Mhz RAM

    750GB HDD (5400RPM?)

    GTX 570M

    Pris: ca 9200

     

    Kommer kun til å spille Diablo 3 når det kommer.

    Jeg bor og studerer i Polen. Disse er de beste tilbudene jeg har funnet her nede på diverse nettbutikker. Hvilken ville dere gått for?

     

    Jeg så også i en annen tråd et tilbud fra Dustin på G73SX til 9500kr. Noe som virker som et enda bedre tilbud! Spm er: Jeg skal hjem til påske. Hvis jeg bestiller den hos Dustin i dag eller i morra, er det mulig at jeg får den i posten før Tirsdag 11 April??

  7. Ja, det er ikke slik at jeg skal kjøpe meg objektivet i morra lissom. Men helst før sesongen for insekter begynner i år :p

     

    Får håpe den 150mm med stabilisering blir sluppet før den tid? Uansett så hadde jeg helst sett for med 150mm, pga lengre arbeidsavstand. Var bare dette med stabilisering jeg har litt usikker på, men hvis man helst skal bruke stativ så blir det jo relativt stabilt uansett med eller uten.

     

    Takk for svar :)

  8. Hei

     

    Sitter å tenker på macroobjektiver til mitt canon 450D kamera. Har søkt en del på macroemner her inne og fått med meg en hel del, men fortsatt et par spm som jeg sitter igjen med.

     

    Jeg kommer hovedsaklig til å ta bilder av insekter, og så derfor for meg Sigma sin 150mm f/2.8 EX DG APO HSM. Denne har ikke(hvis jeg har forstått riktig)stabilisator slik som Canon EF f/2.8 L IS USM har. Hva har dette å si for håndholdt macrofotografering?

     

    Eller er det en "tommelfinger-regel" som sier at all macro bør helst bli tatt med stativ, og at da stabilisatoren på canon sitt objektiv kun er nyttig for andre formål. for eksempel portrett?

     

    Takker for svar :)

     

    PS: Jeg var inne på Sigma sine hjemmesider og der var det listet opp 150mm macro med stabilisering(var noe dyrere enn uten selvfølgelig). Har ikke sett dette i norske butikker eller på norske nettbutikker. Noen som vet når evt dette blir lansert her til lands?

  9. Hallo

     

    Har en Acer TravelMate 5320, og fant ut jeg skulle legge inn Win 7 på den istedefor Vista som fulgte med. Problemet nå er at det trådløse nettverkskortet ikke vil funke i Win7. Søk litt rundt og funnet at pc'en ikke er støttet for Win7, kan dette være problemet? Med valig internetkabel funker inettet fint, men skulle gjerne hatt trådløsen til å funke også.

     

    Trådløst nettverkskort: Broadcom 802.11g Network Adapter

    Har anbefalte driver installert, hvertfall den drivern som Win7 selv lasta.

     

    Foran på pc'en så er det to knapper som kan aktiveres, en for blåtann..også er det en annen knapp med et symbol som ligner på en parabol(tror dette er noe internett aktiverings greie?). Når jeg trøkker så begynner det å lyse, men da forsvinner plutselig alle de trådløse nettverka som jeg kan koble opp til.

     

    Er det noe som kan gjøres eller er det så at jeg blir nødt til å laste inn vista igjen?

  10. Heihå

     

    Har plutselig fått problemer med java i nettlesern. Er ofte innom en chat som bruker java. Det har funka fint lenge, men plutselig for en 2 uker siden så slutta hele shiten å funke.

     

    Får error i browser-vinduet og når jeg klikker på "show info" så står denne feilmeldinga:

     

    java.lang.ClassFormatError: Incompatible magic value 1013478509 in class file client/Chat

    at java.lang.ClassLoader.defineClass1(Native Method)

    at java.lang.ClassLoader.defineClassCond(Unknown Source)

    at java.lang.ClassLoader.defineClass(Unknown Source)

    at java.security.SecureClassLoader.defineClass(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Applet2ClassLoader.findClass(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass0(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

    at java.lang.ClassLoader.loadClass(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Plugin2ClassLoader.loadCode(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager.createApplet(Unknown Source)

    at sun.plugin2.applet.Plugin2Manager$AppletExecutionRunnable.run(Unknown Source)

    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

    Exception: java.lang.ClassFormatError: Incompatible magic value 1013478509 in class file client/Chat

     

    Har forsøkt å søke på google, men hakke fått noe vettu ut av det jeg fant. Løsninger jeg har prøvd er å reinstallere java, reinstallere browsern, oppdatere begge programmene, sjekka at brannmuren ikke blokker java, sjekka at browsern tillater java. Når jeg tenker meg om så tror jeg detta skjedde etter at jeg lasta en ny update til javaen, så kan ligge noe der?

     

    Noen som har peiling på detta så hadde det hvert flott med litt veiledning!

  11. Pokemon var dritartig. Husker jeg fikk Charizard i glins, i den første pakka med pokemonkort jeg kjøpte! det var stas kan du tro!

    Men jeg er også av den mening at ingenting slår de originale 150 pokemon. De nye pokemona har blitt så "robotaktige" og unaturlige. Husker jo jeg alltid drømte om hvordan det hadde hvert å hatt min egen pikachu xD

     

    Hadde for ikke så lenge sia alle pokemon episodene på pc'en. Nesten 80GB med pokemon episoder xD orka bare å se de første 100episodene da. Når de nye episodene, med de nye pokemona begynte så gadd jeg ikke mer.

     

    Noen som har sett denne btw

    http://www.youtube.com/watch?v=iAUXdDO_NgM

     

    Hun som hadde originale pikachustemmen i animeserien xD

  12. Da har jeg prøvd å bytte ram, det hjalp ikke, samme resultat, prøve å bytte pci-e slot, hjalp heller ikke. De røde LED-lyktene sitter på skjermkortet, ikke HK. Fant ut i går at hvis de lyser rødt betyr det at kortet ikke får nok strøm, som vil si 99%(?) at det er noe med PSU. Alle andre komponetner ser ut til å fungere fint. Virker heller som om det bare er den ene ledningen som er kobla til skjermkortet som er gåen og ikke klarer å gi strøm?

     

    Det er to ledninger som står i skjermkortet, den ene har 6 "utganger" eller hva du kaller det, mens den andre har 6+2, altså 8 "utganger".. tror det er den med 6+2 som er gåen, for det er på den siden de røde ledlyktene lyser.

     

    EDIT: 6pin PCI-e og 6+2pin PCI-e heter det :p

  13. Hei

     

    Har problemer med pc'en. Når jeg starter den opp så begynner skjermkortet å gå for fullt, og det stopper ikke. Maskina starter ikke opp bios en gang, alt er svart, mens vifta på skjermkortet høres ut som en jetmotor. Har lagt merke til tre små ledlykter på kortet, hvor to av dem står å lyser/blinker rødt. Prøvde å ta ut PCI-E kontakten og en annen kontakt som stod i kortet, og da lyste alle tre ledlyktene.

     

    Dette har skjedd et par ganger før, men da bare trøkte jeg på resetknappen også startet den opp vanlig igjen. Dette går ikke nå lenger. Har ikke overklokka GPU i det hele tatt, eneste som er klokka er CPU.

     

    I tillegg får jeg ikke skrudd av dataen igjen på noen annen måte enn at jeg enten må røkke ut stikkontakta fra veggen eller skru av knappen på PSU'en. My best guess er at den ene ledningen som står i skjermkortet ikke gir strøm, altså en defekt PSU, men ville høre om noen har mer peil.

  14. Hei

     

    Er på jakt etter gameservere for klanen min. Det er snakk om 1 BF2 warserver og en CoD4 warserver. Har sett på norske bedrifter som leier ut gameservere, men dette er desverre litt for dyrt for oss akkurat nå. Det billigste jeg har klart å finne er på Gameservers.com. Her koster det mellom 50-70kr per mnd for hver av serverne. Dette er snakk om servere lokalisert i London.

     

    Er det noen her som har erfaring fra gameservers.com? Evt hvis dere har andre steder som nødvendigvis ikke er billigere men dere mener er et bedre valg?

     

    Jeg ønsker også å bestille begge serverne fra samme sted siden dette gjør det mye enklere og mer oversiktlig for meg selv.

     

    Takker for alle svar på forhånd

  15. Hei

     

    Min mor og far kjøpte for noen år siden et sånt hitachi videokamera, der hvor alt man filmer blir lagret rett på en liten DVD plate.. De fikk beskjed i butikken at dette var et topp kamera for både selve filmingen og redigering i ettertid.

     

    Nå viser det seg imidlertid at dem sliter veldig med å få redigert. disse dvd platene hvor videoen blir lagret, lagrer dem i noe rart filformat. Har prøvd mange forskjellige redigeringsprogram, men alle sier at filformatet ikke støttes.

     

    Nå har jeg bare prøvd og overføre rett fra DVD-platen inn i redigeringsprogrammene. vil det være annerledes hvis man kjøper en kabel og overfører via den fra kameraet?

     

    Skulle gjerne gitt mer info på hva slags filtyper det var snakk om her, men nå ser det ut som t.o.m dataen ikke vil lese disse jækla cd'ene. :mad:

  16. takker for svar..drev å lekte litt videre i går kveld etter at jeg skrev..har nå i skrivende stund en klokk på 3,51Ghz, vCore 1.43. HTlink og NB er ca 2.1Ghz. Lot prime stå å gå i hele natt. jeg slo den av nå, da hadde den gått 8timer og 6min, helt stabilt og null errors.

     

    Tempen måler jeg i AOD. Og tempen oversteg aldri 70grader den stod og varierte mellom 68-70grader omtrent under hele testen.

     

    Men 8 timer prime stabilt? kan jeg si det er en relativt stabil 24/7 klokk??

     

    Her er et SS av CPU-Z.. den viser 1.42 ivCore..men den står på 1.43 i BIOS.

     

    utennavnpd0.th.jpg

     

    Så har jeg et spm..akkurat nå så har jeg minne på auto..så den følger CPU'en..egentlig har jeg dominator PC8500...hvis jeg skrur minne til manuel og setter den til 1066Mhz vil dette kunne gjøre at systemet blir ustabilt slik at jeg egentlig burde ha kjørt prime på nytt??

×
×
  • Opprett ny...