Gå til innhold

loudgeek

Medlemmer
  • Innlegg

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av loudgeek

  1. Talibanerne er rett og slett like ille som nazistene, om ikke verre. De er hatefulle mennesker som liker terror, psykopater rett og slett.

     

    Taliban er ikke psykotater, ei heller ei gruppe som liker terror. Taliban er en ekstrem gruppe som bruker terror fordi det "funker".

     

    Har du noen grunn til å hate USA?

    Hadde det ikke vært for dem hadde Nazi-Tyskland hatt makten i Europa, eller det hadde vært terror like ofte som du pissa.

     

    Det vet du ingenting om.

  2. Det er jo provoserende for noen at man lager spill hvor spillere skal drepe folk som eksisterer i virkeligheten, som underholdning. Hadde ikke du syntes det var bekymringsfullt om våre fiender satt og spilte spill som gikk ut på å sprenge ISAF-styrker med IED og lignende? Det er jo klart at det blir litt på kanten når man skal gjøre noe slikt til stueren underholdning.

     

    Det er da kjent at våre kjære ekstrem-muslimske venner har manet fram et spill som handler om å drepe soldater fra USA/Vesten. Jeg finner det verken bekymringsfullt eller provoserende.

  3. Hvorfor tror du da at EU er så ivrige med å få oss inn, mens andre land er de mer skeptiske til? Dessuten, hvis vi blir medlem av EU vi fortsette og følge reglene deres, om vi holder oss utenfor kan vi eventuelt trekke oss.

     

    Hvorfor EU er så ivrig til å få oss med? Antagelig siden EU er en politisk og økonomisk organisiasjon og som regel er det i disse oranisiasjonene sine interesser å vokse seg større. Vi har jo disse oljepengene/oljen som vi sitter på og vi har en "grei" økonomi. Hvorfor skulle de ikke ville ha oss med?

     

    Og hvorfor de er mer skeptiske til andre? Vel, hvem vil vel ha krøplingen med på fotball.

×
×
  • Opprett ny...