Gå til innhold

nokiapro

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nokiapro

  1. Stilig bilde! :)

    Noen som klarer og få ett like bra bilde med og bruke panoramafunksjonen på telefonen? Jeg får det hvertfall ikke til :p

    Jeg har desverre ikke funnet et like eventyrisk motiv, men kan, ved hjelp av et program som heter Panoman, både ta og sette sammen panoramabilder på min Nokia N82. Programmet støttes av de fleste Symbian series 60 (Eks: N95, N93, N73, N81, E66, E61i, E90, 6220c).

     

    post-176355-1226910362_thumb.jpg

    Fotoet er satt sammen av 4 bilder (nedskalert fra orginalbildet på 5 MP).

    Les mer om programmet på www.nokiapro.no

  2. Tråden er en lesertest. Smak og behag - falt ikke i hans behag. Ugyldig.

    I ettertid ser jeg meg enig i dette :-)

     

    Igjen, dette er en lesertest - en brukerundersøkelse, om du så vil. Dette falt tydelig og klart IKKE til hans "smak og behag". Tilvenningsfase eller ei; ugyldig.

    Igjen, i ettertid ser jeg meg enig i dette :-)

     

    En funksjon laget direkte for håndholdte telefoner og er en nødvendighet i dagens samfunn burde IKKE måtte "slås av". Trådstarter, som mange andre, mener dette er for gale. Å slå den av er eneste valg. Ikke noe "smak og behag".

    Var for rask på avtrekkeren her også. Er man avhengig av virbrasjon på mobilen er selvfølgelig ikke et alternativ å slå den av, men i motsetning til de to første kan dette rettes via firmware.

     

    Brukeren ønsket seg en avtager til sin Nokia E-series 65 men falt ikke under "erstatter". Enten det måtte være en E-series telefon eller en N-, så kan en telefon være erstatter. Argumentet er det samme som å si at en Audi A4 Limousine ikke kan være erstatter for Audi A4 Avant da Avant er stasjonsvogn.

    Du har forsåvidt rett her også, men som du vet handler mange ny mobil uten å sammenligne eget bruksområde med telefonens. Man bør alltid få tatt på og trykket litt, samt forhørt seg med en fagforhandler før man kjøper.

     

    Jeg synes Ole Irgens (trådstarter) burde ha latt vær å laget en tråd etter knapt et døgn. Anmeldelser kommer ikke ut dagen etterpå, men på den andre siden så kan det også si at produktet falt bort fra det leseren håpte, og ønsket seg, slik at det umiddelbart ble et dårlig kjøp.

    Delvis enig meg deg her. Litt tidlig ute, men det er hans førsteinntrykk som er faktoren her.

    Jeg snakker daglig med Symbian brukere (eldre og ny versjon) og fellesnevneren er lite eller ingen kunnskap om mulighetene med nettopp denne familien av mobiler. Noen av trådstarters erfaringer hadde kanskje vært formulert anderledes hvis han viste manglene enkelt kunne utbedres :-)

  3. Hehe... så du mener at det vitner om uvitenhet om produktet dersom han synes at f.eks. vibreringen er for høylydt?

    Jeg skrev: "en del av de er basert på uvitenhelt om produktet" og disse punktene utdypet jeg senere i tråden :-)

     

    Han kan jo selvfølgelig, og som du poengterte, skru av vibreringen, men man har vel kanskje ikke lyst til å gå rundt uten vibrering på telefonen sin? Det at vibreringen er for høylydt er etter hans mening et dårlig design, dårlig design er absolutt noe som trekkes frem i en test eller en oppsummering av et produkt.

    Nivået av vibrering kan også styres fra firmware og kan hende blir justert ved første oppdatering. Sitter selv med en N85 nå og registrerer at den sikkert kan gi kvinner mer enn bare en telefonsamtale ;)

  4. Hei . Kan du forklare hvor man gjør dette. Fordi dette tror jeg ikke er mulig på denne.

    bruker du aktiv ventemodus så har du fylt hele forsiden med alt formye info. Jeg har da valgt og bruke Ventemodus Tema Lodrett. Det fyller ikke hele skjermen

     

    Jeg dekket dette i posten før din.

  5. Vel og bra at du kan forsvare telefonen med å si at alt er tilvenningsting eller personlige preferanser, men hva for en anmeldelse hadde det vært hvis forfatteren ikke skrev sine egene meninger om telefonen?

    Det er greit med personlige preferanser, men en del av de er basert på uvitenhelt om produktet. Prøver poengtere disse i dette innlegget :-)

     

    Ventemodus og display kan ikke konfigureres skikkelig, man kan bare velge mellom noen forhåndsdefinerte tema. Jeg vil selv bestemme hvilke applikasjoner som skal kjøres i aktiv ventemodus, det er åpenbart ikke mulig.
    Jeg er helt enig i det du skriver om Ventemodus.Hele skjermen er jo fylt av ikoner. Jeg kunne ønske og fjerne Wlan scanning , søk og internett deling. Det er så iriterende at jeg har valgt vanlig modus. Men da ser jeg ikke kalendern . Noe jeg ønsker.

    Å velge/velge bort hva som skal syns i det aktive moduset er i dag desverre bare mulig på et knippe Nokia E-serie modeller. Jeg er ening med denne kritikken og synes Nokia burde åpne opp for tilpasning på alle sine Symbian modeller.

    Ønsker man å tilpasse dette på f.eks en N85 anbefaler jeg det geniale programmet "Handy Shell". Det koster desverre 254 (dyreste program jeg har kjøpt til min mobil), men gir der bla. muligheten til å tilpasse hva som skal synes + gir deg en REKKE NYE, virkelig nyttige funksjoner. (les mer om Handy Shell på nokiapro.no).

     

    Det er selvsagt mulig at mitt eksemplar er en tidlig utgave. Men den kommer i en salgsklar forpakning; det er telefoner av denne typen som skal ut til sluttbrukeren. Kanskje er det en buggy firmware i den også, men så lenge den ikke lar seg oppgradere med Nokia Software Uptater hjelper jo ikke det så mye.

    Selv de som selges i butikk i dag har firmware V 10.045. Dette er første utgave av firmware og er nok en gang full av småfeil. Skulle tro at Nokia skulle kunne slippe en nyhet i Symbian serien uten barndomssykdommer. Jeg mener - N85 kjører samme versjon av firmware som N96, N78, N79 og 6220 classic!

    N96 har allerede fått 2 oppdateringer siden 13.nov så jeg regner med N85 følger veldig snart.

  6. * Telefonen er slarkete i sliden, både når den er utslått og i normalposisjon.

    N85 "gir etter" litt når du trykker midt på tlf i utslått tilstand. Dette blir smak og behag og er ikke en produksjonsfeil.

     

     

    * Tastene er grusomme, særlig tasteclusteret på forsiden. Det numeriske tastaturet får såvidt godkjent karakter.

    Dette et også smak og behag. Tilvenningsfase.

     

     

    * Ventemodus og display kan ikke konfigureres skikkelig, man kan bare velge mellom noen forhåndsdefinerte tema. Jeg vil selv bestemme hvilke applikasjoner som skal kjøres i aktiv ventemodus, det er åpenbart ikke mulig.

    Dette er fullt mulig, på samme måte som E65.

     

     

    * Bluetooth fungerer åpenbart ikke slik det skal, jeg har BT handsfree-settene BH-703 og BH-902, begge fra Nokia og splitter nye, og folk jeg har snakket med i dag har klaget høylytt over dårlig lyd.

    Dette er desverre en softwarefeil som rettes opp ved første oppdatering. Barndomssykdomer.

     

     

    * Vibreringen er så høylytt at det virker som om telefonen skal riste i stykker.

    Dette et også smak og behag. Tilvenningsfase. Slå den av? ;-)

     

     

    Jeg hadde tenkt at N85 skulle erstatte min E65

    Etterfølgeren til E65 er E66 og ikke N85.

    N-serie er for primært for underholdning

    E-serie er primært for jobb

     

    NB! Trenger du tips/hjelp med din N85, møt opp på Elkjøp Megastore på Lørenskog neste uke mellom 15 og 20.

    Eventuelt ta kontakt via www.nokiapro.no

×
×
  • Opprett ny...