Gå til innhold

fluffy_1

Medlemmer
  • Innlegg

    355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av fluffy_1

  1.  

    Det forklarer jo opptaket sist uke. De blir jo avslørt ganske ofte når det er opptak så hvorfor ikke bare si det. Jeg hører på uansett om det er opptakk eller ikke, men ja det er noe som irriterer når det er opptak. Siste 24 blir jo f.eks bare oppspinn, nå er jo hele programmet bare fjas uansett men poenget står.

     

    Steinar på tur rundt i kantinen i går var forøvrig fornøyelig å høre på. Resten av epsioden var i samme stil.

     

    Er jo ikke bare oppspinn. Hvis de f.eks. spiller inn to episoder en dag tar de jo bare to forskjellige historier/deler til de to episodene.

     

    Nå var den kommentaren myntet på sist uke da det var mye opptak (hele uken?). Når Steinar nevner Dory igjen så blir det teit, enkelt og greit.

  2. Det forklarer jo opptaket sist uke. De blir jo avslørt ganske ofte når det er opptak så hvorfor ikke bare si det. Jeg hører på uansett om det er opptakk eller ikke, men ja det er noe som irriterer når det er opptak. Siste 24 blir jo f.eks bare oppspinn, nå er jo hele programmet bare fjas uansett men poenget står.

     

    Steinar på tur rundt i kantinen i går var forøvrig fornøyelig å høre på. Resten av epsioden var i samme stil.

  3. Synes dette var tynn suppe. Når ikke rr humoren med alle de absurde merkelighetene får skinne så uteblir det meste. Hadde dette vert tre ukjente menn med et nytt program så hadde det fått slakt. Jeg skjønner at trioen selv ønsker å gjøre nye prosjekter, og det er helt greit, men jeg kommer ikke til å like det bare fordi de er med. Som sagt tynn suppe.

  4. De har jo tidligere fjaset om at det ikke er verdens undergang at det er opptak. Men da spør jeg andre veien, er det så farlig å si at det er opptak da? Jeg forstår at de vil lage en illusjon der det føles at det er direkte, men når de sitter og lager to program etter hverandre så blir det tåpelig at de sitter og dikter opp siste 24. Ja jeg veit i-land problem deluxe, men det er ikke farlig å nevne at programmet er i opptak, alle hører på uansett. 

     

    Nå har jeg ikke noe grunnlag for å si at det har vert opptak i det siste, bare min personlige mening rundt temaet opptak. 

×
×
  • Opprett ny...