Gå til innhold

N79

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av N79

  1. Har hatt HTC HD2 og LG E900 - store skjermer. Uhensiktsmessige telefonstørrelser. 4s er akkurat passe. Det er plass for mine store fingre utenfor skjermens trykkområder til å håndtere telefonen uten at jeg trykker i vanvare på skjermen og gjør noe jeg ikke ønsker skal skje. Vil du ha større skjerm? Kjøp en iPad, Mac eller en Panasonic plasma m/Apple tv-boks. Ærlig talt - hva er en mobiltelefon til for? Opplevelsessenter eller en bruksgjenstand som skal gjøre hverdagen enklere og mer effektiv? Det gjelder å få seg et liv uten å kaste det bort på fikling med en mobiltelefon.

    Skjermen til 4s gjør som jeg vil, og det rimelig nøyaktig.

    • Liker 1
  2. Har styrt unna iPhone - ville ikke være med på "bølgen". Prøvde Ericsson, Nokia, HTC, LG, Palm. Ga opp. Venner meg nå til 4s. Ser på meg selv som en idiot som har kastet bort så mye tid på å få progammer og telefoner til å spille sammen. Min feil.

    Hvorfor er iPhone så riktig? Kanskje fordi programvare og maskin lages av samme produsent/leverandør. Det virker. Telefonen virker. Alt virker. Ikke noe fuzz, ikke noe som er dumt eller håpløst. Kan godt være at annen programvare er bedre og andre telefoner er bedre - men spiller de sammen - virker de? Ikke de jeg har prøvd - men nå ...4s

  3. Genialt å beholde en vinner.

    Hvorfor større skjerm? Mer uhåndterlig. Fordelen med iPhone er at det er plass til fingrene på telefonen uten at du trykker på skjermen og får uønskede resultater.

    Hvorfor gå bort fra flate kanter? Iphone kan stå på alle sider. Genialt det også.

    Hvorfor endre form? Genialt at tilbehør passer til ny modell. Mindre kast og mer miljøvennlig.

    Genialt, Egon!

  4. Jeg vurderer å gå for iPhone til tross for mangel på minnekort, reservebatteri, manglende vann- og støtsikkerhet, manglende flash ++. Alt dette betyr mye for mitt mobiltelefonbruk i arbeide og fritid. Jeg gjør det kun fordi jeg oppfatter testen og andre uttalelser dit hen at iPhone virker. Min erfaring med Nokia HTC LG m.fl. er at de låser seg. Da må batteriet ut for å vekke Tornerose. Er jeg naiv når jeg velger iPhone 4s i troen på at jeg endelig får en smart-telefon som også virker som en god gammeldags telefon uten fiksfakserier? Mottakelig for gode råd.

  5. Langt fra imponert etter et halvt års bruk. I en periode har den nærmest "brent opp" batterikapasiteten. Telefonen blir glovarm og batteriet flatt på no time. Skjermen reagerer litt i hytt og pine. Du må trykke og trykke og dra og dra før det skjer noe. Ikkje Brrra. Men programmer fungerer selv om brukergrensesnittet er litt ulogisk og vanskelig å huske, f.eks. når nye epostkontoer skal legges inn eller redigeres. Settings er veldig begrenset og du følger det litt bundet på hender og føtter i forhold til windows 6.5 og 6.1. med et hav av innstillingsmuligheter. Men det funker jo stort sett, da. Imidlertid er batteritiden håpløs, selv om jeg har gått til anskaffelse av et overdimensjonert batteri. Så nå brukes den kun som internettoppslag og den står oftest med ladekabelen i. Mobil er den ihvertfall ikke. Om jeg prøver LG og W7 igjen? Neppe.

  6. Jeg ga opp 6.5 og HTC HD2. Har prøvd en LG900E og W7. Både telefon og operativsystem er langt mer pålitelig. Mens det var systemminnet på HTC HD2 som knelte, er det nå synk-mulighetene som ikke matcher et utstrakt forretningsbehov. Jeg kan rett og slett ikke bruke W7 når det ikke er mulig å synke telefonen mot Outlooks kontakter, kalender, notater m.m. direkte mot min stasjonære pc. Windows Live som må brukes, kneler. Jeg mener jeg har sett et sted at Windows Livs kun håndterer 1700 kontakter. I min forretningshverdag blir det magert. Outlook connector skal stå for synkingen, men det går altså ikke likevel. Så da fortsetter jeg med W6.1 inntil jeg kapitulerer og går over til Symbian eller kanskje Iphone's MobileMe? Kanskje spennende hva HP kommer med i sommer? Eller er Blackberry løsningen? Windows anser jeg for å (unnskyld litt ufint språk) for å skite i eget reir når de undergraver Outlook.

  7. Det var jo noen "fislete" grunner til å velge en annen telefon.

    Virker som om beskrivelsen av hva du mislikte kan passe på stort sett alle telefoner?

     

    Vurderer følgende pluss i forhold til andre topp-telefoner (enig? - eller har jeg bommet på noe):

    -Lett vekt

    -Hendig format

    -Lang batteritid

    -Ikke "blærete" design

    -Radiosender

    -FM med RDS

    -Ikke fiklete skyvetelefon - lett enhåndshåndtering

    -Absolutt alt (-unntatt tv-mulighetene til N96)

    -Forbausende gunstig pris

    :tease:

×
×
  • Opprett ny...