Gå til innhold

Owee87

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Owee87

  1. Hei dere,

     

    min samboer er ute etter en sykkel som skal brukes til og fra jobb (ca 8km) langs asfalt. 

    Har foreløbig bestemt oss for hybrid i og med at det passer fint for hennes bruk. Er ikke interessert i pris på mer enn 7000 inkludert tilleggsutstyr. 

     

    Vi bor i Tønsberg og jeg får 20% tilbud gjennom jobben på Olympia sport. I og med at hennes mor også ønsker sykkel så får vi 25% ved kjøp av to. Derfor ønsker vi og kjøpe der. I tillegg så oppfatter vi de som seriøse med god kunnskap.

     

    Den aktuelle sykkelen er Richmond SLH 2.0 - 2015 modell (http://www.richmond-bikes.com/2015bikes/catalog/#/19/zoomed) som de får inn i løpet av et par uker. Den er i utgangspunktet priset til 9000 (7500 i fjor, men 1500 økning pga endring av valuta). 

     

    Noen som har noen formening? Vi har ikke sett så mye rundt, men så litt på en sykkel i Sandefjord som vi vil få for 1000kr billigere: HARD ROCX C1: http://www.sykkelsport.no/index.php?main_page=product_info&cPath=65_73&products_id=1102

     

    De var klare på at det var verdt å betale 1000kr mer for Richmond, og oppfattet det som oppriktig. Synes selv Richmond sin sykkel ser ut som å være et hakk opp uten at jeg har noe særlig peiling på sykkel. 

     

    Tar veldig gjerne i mot noen kommentarer.

  2. Hei!

     

    Nrk appen ble som hos andre tilgjengelig i september. Problemet mitt er at den som mange andre ikke kan lastes ned / innstalleres. Jeg har en Samsung UE55H7005XXE. Mens det på andre apper som Sumo / netflix osv står "åpne", står det "last ned" på NRK TV. Når jeg trykker på last ned kommer det bare opp "Nedlasting mislyktes. (2003). Noen som vet hva årsaken er?

  3. Takk for svar "Phileas Fogg"!

     

    Da står det mellom PSB, Bose og UE6000. Har du testet alle tre? Om dine bemerkninger stemmer så er det i så fall ingen tvil om hvilke hodetelefoner jeg burde gå for :)

     

    Hvordan er UE6000 i forhold til komfort, størrelse, utseende og vekt, sammenlignet med de andre?

  4. Noen som har erfaringer med disse? Jeg har sett at det er blitt mange gode tilbakemeldinger gjennom anmeldelser.

     

    For min del står det foreløbig mellom PSB m4u2, Bose C15 og Beats og Monster Inspiration.

     

    Hvilke hadde dere valgt, og hvorfor? :p

     

    Jeg kommer til å bruke de i mange forskjellige arenaer:

    tilkoblet Iphone(musikk/podcast), til mac (film og diverse ) og på lesesal.

  5. Jeg ser at den kommer til statene 14.oktober og kan lanseres fra 7.oktober. Vil den være mulig å få kjøpt i en hvilken som helst apple butikk etter 14.oktober? Redd for å forhåndsbestille i frykt for at den ikke skal komme fram før min venn drar tilbake til Norge.

     

    Takk for eventuelle svar :)

  6. hei! Jeg skal ønske meg headset til jul.

     

    Prisklasse: 1000 - 2000

     

    Bruksområde:

    Koblet til bærbar pc ( film og musikk ), mye på vei til og fra skole ( altså trikk,buss ) og også gjerne til bruk når jeg kjører brett.

     

    Hvilken type musikk hører jeg på? Hører egentlig på alt mulig av musikk. Men er spesielt glad i artister som Kanye West, akon ( altså mye RNB ) men også mye listepop og annet.

     

    Behov: Viktig at de sitter godt rundt ørene ( comfort ) og at de har god lydisolasjon, og selvsagt god og klar lyd. Hører som sagt mye på musikk i offentlige rom og er ikke interessert i å dempe lyden for mye pga klager fra folk rundt :) . Utenom musikk ser jeg som sagt mye på film. Men jeg forstår at det kan være vanskelig å få tak i hodetelefoner som tilfredstiller alle krav.

     

    Hva kan du / dere anbefale?

     

    Jeg har vurdert blant annet Beats Solo HD by Dr.Dre og ulike Sennheiser hodetelefoner.

     

    håper at noen er så snill og hjelper meg til en flott julegave :)

  7. Okasin: Årsaken til at æ skal ta sikkerhetskopi e for at æ skal bli kvitt den jæwla dritten (Windows vista ;p ), og bytte til Windows 7!

     

    Jeg får beskjed om å sikkerhetskopiere ved bruk av CD/Dvd ( F: ), men prosessen fullføres ikke. Kommer bare opp en (uforståelig) feilmelding på slutten.

  8. Jeg har gjentatte ganger prøvd å ta sikkerhetskopi av min pc ( Acer Aspire 4810t) ved bruk av standardprogrammet til Windows Vista. Men hver gang har prosessen blitt avbrutt med en slik beskjed: "Ingen tilgang" og en parantes med bokstaver og nummer. Hvorfor gjennomføres ikke kopien, og hva kan jeg gjøre for å få det til?

     

    Håper det er noen som kan gi meg et eller flere fornuftige svar, Mvh Ove Andreassen :)

     

    PS:

    Jeg var usikker på hvor jeg skulle jeg henvende meg i forhold til dette temaet. Beklager hvis dette er feil sted.

  9. hei! Jeg har en Acer Aspire 4810t. Etter flere anbefalinger har jeg planer om å bytte fra windows vista ttil windows 7. Jeg føler meg sikker på hvordan jeg skal gjøre dette, men jeg har forstått det slik at det eksisterer 2 typer nedlastinger: En 32 bits versjon og en 64bit.

     

    Hvordan kan jeg finne ut hva jeg har på min pc? I OS'et står det at jeg har 32 bit, men jeg har fått vite at det ikke betyr at min pc ikke takler 64 bit, bare at min pc er innstalert med 32 bit.

     

    Er det bare for meg å laste ned 64 bit og gjøre ett forsøk, eller er det mulig for meg å finne ut om min pc kan kjøre 64 bit?

     

    Håper jeg gjorde meg ok forstått, og takk for alle eventuelle svar :)

  10. hei! Jeg har en Acer Aspire 4810t. Etter flere anbefalinger har jeg planer om å bytte fra windows vista ttil windows 7. Jeg føler meg sikker på hvordan jeg skal gjøre dette, men jeg har forstått det slik at det eksisterer 2 typer nedlastinger: En 32 bits versjon og en 64bit.

     

    Hvordan kan jeg finne ut hva jeg har på min pc? I OS'et står det at jeg har 32 bit, men jeg har fått vite at det ikke betyr at min pc ikke takler 64 bit, bare at min pc er innstalert med 32 bit.

     

    Er det bare for meg å laste ned 64 bit og gjøre ett forsøk, eller er det mulig for meg å finne ut om min pc kan kjøre 64 bit?

     

    Håper jeg gjorde meg ok forstått, og takk for alle eventuelle svar :)

  11. LarsP: De du sa virket som ørepropper med veldig god, men så står det samtidig at de ikke passer for personer som er høyere enn gjennomsnittet pga lengden på ledningene..Samtidig som ledningene er stive og dermed er vanskelig å bruke. Da virker det som om disse ørepluggene ikke vil fungere godt for meg som både er høy og liker å høre på musikk når jeg er i bevegelse ( jogging osv). Har du noen andre forslag?:)

  12. hei dere. Jeg har omtrent null kunnskap om hvilke øreplugger som er gode osv, men jeg håper likevel jeg kan få svar på min forespørsel av en eller flere av dere:).

     

    Saken er den at jeg har mistet både min ipod og øretelefonene mine. Av den grunn står jeg igjen med en Nokia N95(8gb). Jeg er interessert i å kjøpe øreplugger til mobilen. Hvilke burde jeg kjøpe? Jeg ser for meg at jeg kan bruke omtrent 500-1000 kr. Jeg vil gjerne ha noen plugger som har god lyd isolasjon. Jeg jogger og hører gjerne på musikk når jeg kjører snowboard m.m, så vil derfor ha noen plugger som sitter bra.

    Har forstått at AKG kanskje har gode plugger til en ok penge?

    Noen som vil komme med tips?

  13. Hei! jeg har enda ikke kjøpt det nye FM spillet, og nå kommer jo fm - live ut. Mulig det er et dumt spørsmål, men man kan vel spille fm live med vanlige fm 08 - 09? Så er det vits å kjøpe live versjonen?

     

    Kan jeg laste ned spillet fra nettet ( mot betaling )? Altså, ikke vente på levering av selve spillet men istedenfor få en kode umiddelbart slik at jeg kan starte å spille?

     

    Beklager for surrete spørsmål, men håper noen forstår og kan gi meg gode svar:)

×
×
  • Opprett ny...