Gå til innhold

Grisegutt

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Grisegutt

  1. Var nok helt sikkert en spok fra Pizzafordi's side :D Vitser er alltid velkomne

     

     

    Takk for en god liste med valg du ga meg FBEN, skal plukke ut komponentene i den listen senere i dag.

    Et sporsmaal paa farten, er vannkjoling veldig stress aa faa inn her? Eller er det overkill med mindre du skal OC i nye hoyder? Viss stoynivaaet blir det samme med vannkjoling paa cpu/skjermkort pga. kjoling til harddisk og HK er det liten vits, med mindre prisen ikke er saa mye hoyere. Dessuten, alltid goy aa sette sammen noe helt nytt.

     

    Er 3-4 aar siden eg leste om vannkjoling, og paa den tiden var det kanskje en liten risiko aa sette det opp. Kanskje dette har forandret seg no :]

  2. Har svaert lyst paa ny god pc, hovedsaklig til supreme commander spillet ^^

     

    Eg har lyst at pcen skal vaere saa stille som mulig, foler hodet sprenger naar eg horer alle de viftene :S Vannkjoling tingen? Eg trenger litt hjelp her til noe som er stille og svaert god til et veldig krevende spill. Har ikke lyst paa lagg naar eg har mange units som sprenger alt og alle :D

     

    Viss noen kunne vaere saa snill og pekt meg i riktig retning hadde det vaert flott, er kommet saa mye nytt paa markedet at eg ikke har anelse om hva eg bor gaa for. Skal sette opp en liten stikkords liste om det hjelper

     

     

     

    Trenger:

    - Hovedkort

    - prosessor

    - ram

    - skjermkort

    - harddisk (liten rask en, ikke for lagring)

    - PSU

    - Kabinett (midi, big gaar greit om du mener det er bedre)

    - Ekstrautstyr for aa dempe lyden pcen gir?

     

    Haaper eg har husket alt

     

    Dette har eg og vil bruke fortsatt:

    - lydkort

    - dvd

    - diskettstasjon

    - mus/tastatur

    - skjerm

     

     

    Hadde vaert toppers om dere kunne gitt meg noen raad, evt. hva som passer og hva eg kan gjore for aa faa pcen til aa vaere saa stille som mulig.

  3. Hovedkort:

    Asus P5N-E SLI, nForce-650i SLI, ATX, Socket-775, GbLAN, DDR2, 2xPCI-Ex16

     

    Ram:

    TwinMOS DDR2 PC5300 1024MB Dual Pack KIT ,w/two matched DDR2 PC5300 512MB CL5

     

    Prosessor:

    Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz Socket LGA775, 2MB, BOXED m/vifte

     

    Skjermkort:

    XFX GeForce 7600GT 256MB GDDR3 XXX, PCI-Express, 2xDVI/HDTV, 590/1600Mhz

     

     

    Om du mener det finnes et bedre egnet hovedkort for meg velkommer eg all hjelp.

    Stromforsyningen eg har no er 3-4aar gammel, tror det var en 300watt, saa eg trenger kanskje en ny? I saa fall, hva anbefales? (helst ikke over 500,- )

    Eg bruker fremdeles en gammel IDE disk, saa vil ha stotte for dette og heller oppgradere senere til noe bedre (tror det var S-ATA det het )

     

    Takker for all hjelp, mye aa sette seg inn i hver gang :D

  4. Er på jakt etter nytt lydkort siden det integrerte virkelig ikke duger noe særlig. Ønsker et som gir bra lyd i spill og som har mulighet for å spille inn (recorde) fra mikrofon bra og ømfintlig.

     

    Synes det var vanskelig å velge, for eg trenger egentlig ikke et lydkort som har 100 forskjellige ting det kan gjøre når eg uansett kun krever at det skal recorde og spille av bra :D Er overhodet ingen mikser eller lydtekniker. Har egen forsterker (denon avr 2700) og høytalere. Grunnen til at eg kjøper er vel først og fremst fordi eg ikke klarte å recorde noe som helst med det lydkorte eg hadde, var rett og slett forferdelig dårlig.

     

     

    Eg sitter utrolig stor pris på svar, takker også på forhånd

     

    ## redigert emnetittel ##

  5. Tror mange enten ikke har PC til å spille dette og irriterer seg over det eller blir lei av 3 timer lang tutorial i starten :)

     

    Holdt på å gikk av flettan selv men spillet er ufattelig artig etterhvert.

    B&W1 var perfekt men B&W2 har mye nytt likevel og digger det mer enn eneren.

     

    Utviklerne er ihvertfall uten tvil genier . Ser ut som de har leket seg med spillet .

    Alt i spillet er veldig perfeksjonert fra menyer til lyd til grafikk.

    5009343[/snapback]

     

     

    Du får aldri følelsen av å være god i det, eller ha mulighet til å bli god. Spillet har noe til felles med wow (bw er mye verre), bare opplevelse, ingen mulighet for å utvikle ferdigheter. Spillet passer for de engelske rundt 10år, kun sandkasse leking, ingenting annet.

     

    Men var det ikke noe multiplayer oppsett i 1'ern? BW har et stort potensial til å bli veldig bra, om de bare hadde rettet det mot multiplayer. Konseptet er jo digg :)

  6. Går det ikke an å spille multiplayer? Gikk ikke dette an i 1'ern? Mener virkelig å huske at eg kunne starte multiplayer (mot datan i mitt tilfellet) i bw1.

     

     

     

     

    "So after 1,254 days and 20,000+ take away meals here is your copy of Black & White® 2.

     

    Well I hope you enjoy this game; there is much passion and love in what we have built. Many people here

    have made a lot of sacrifices to make what we think is a great game."

     

     

    Hva kan eg si, synes faktisk synd på de. Eg hadde tenkt å kjøpe dette spillet, men som vanlig laster man jo ned og tester det først. Takk og pris for at det sparte meg for katta i sekken.

  7. Hei :) har klart å miste min cdkey til spillet. Har hatt spillet installert lenge. Kan eg no finne min cdkey via regedit eller noe? Den må jo ligge en plass på maskinen håper eg.

     

    Viss umulig, kan eg da bare finne en cdkey på nettet og installere spillet og si eg har konto og game videre (om eg velger å installere på nytt)? Litt fælt å bare prøve, så vops, er eg uten wow i flere dager på rad.

     

     

    Takker for svar folkens :)

  8. Hei, eg har et gammelt pentium 4 sett som eg nå ønsker å oppgradere. Det eg har nå er:

     

    Pentium 4 2.66Ghz

    Asus P4G8x Deluxe

    To 512 TwinMOS DDR-DIMM for DDR PC 400Mhz

    Så et gammelt Radeon 9600pro kort

     

     

    Hadde vært fint om eg kunne bruke i hvert fall strømforsyningen, men det tviler eg på. Eg håper også på å bruke den lille 1gb rammen eg har.

     

    Altså PCen trenger bare maskinkraft til å kjøre wow bra, thats it. Kanskje må eg kjøpe HK (for PCI exp.), CPU, PSU (og kanskje ram) nå, og så om en måneds tid kjøpe skjermkortet, det går greit.

     

     

     

    Svært takknemlig for svar

  9. blizzard blir sur fordi de ikke tener noe på dette, derfor kommer de til å gjøre det mulig for oss å bytte chars mellom kontoer. For meg virker det som om de sakte men sikkert legger dette til rette. Såklart, i begynnelsen har de jo en tidssperre på hvor mange chars man kan overføre til en konto. Blizzard føyer seg etter etterspørselen, de bestemmer ingenting selv.

     

    Så spørs det da, hvor mange visakort de faktisk sperrer. Dette virker på meg som en trussel, de vil selvsagt ikke miste kunder eller sperre kunder utenfor, men for å roe ned majoriteten må de jo i hvert fall ha sagt noe om det, og kanskje vise til noen få eksempler på hva som kan skje.

  10. Hmm, på gamepal.com kunne eg visst kjøpe en cd-key, men de var visst tom. Typisk. Å leie konto var jo evig dyrt haha, nesten lke greit å bare betale for en hel,men å betale 2500 for en ferdig konto var litt i meste laget også. Men med tanke på hvor mye arbeid det er å få opp en level 60 så blir det nok den prisen. Hehe, stakkars kinesere må jo få noe for strevet. Hadde eg vært stinn i gryn hadde det vært fett å kjøpt noen ferdig level 60. Orker liksom ikke levle 8 stk til seksti, får holde med 2.

  11. Grafikkmessig synes eg dette var dårlig, i hvert fall det bildene viser. WoW har bedre grafikk enn dette på lavt nivå. Alt handler ikke bare om høy oppløsning, tre tusen forskjellige detaljer og finesser. Det handler om hvordan fargene er, hvordan omgivelsene blir skapt. Får nesten vondt i øynene når eg ser på bildene.

     

    Så spørs det hvordan dette flyter. Om det ikke går an å stille grafikken ned og likevel ha god nytelse av grafikk og flyt så kan dette spillet dø ut som de fleste spill.

     

     

     

    Men eg krysser fingrene og gleder meg til å prøve

  12. Hei :) Eg studerer java og bruker boken "Java: How to program 6th ed.". Det som er problemet er at eg ikke kan fordra å lese. Eg synes boken suger maks, står masse piss og så litt kode inn i mellom. Eg trenger kode hele veien og så fasit, det er den måten eg klarer å lære på (i matten ser eg på oppgavene, så fasit, og så eksempler, leser sjeldent alt det der pisset).

    Eg leste en god bok om C++ engang, masse kode med forklaring og så fasit (løsningsforlag) til hver oppgave, men eg skal ikke studere C++ før om et år, så no er står eg fast i java med ræva bok.

    Finnes det noen oppdaterte tutorialer om java på nettet som dere har erfaring med og vil anbefale, så vær så snill og link de til meg, det ville vært toppers :thumbup:

     

     

    På forhånd takk

  13. er dette kameraet noe bra? Er 150 pictures @ 640 x 480 (.3MP) nok til å kunne sende dette til en fotobutikk og få det ut skrevet ut i bilder?

     

    Det er også uten blitz, vil eg likevel kunne ta bilder på en fest hvor det ikke er så lyst?

     

    Man kan bruke kameraet som WebCam også, det er et veldig stort pluss for meg siden eg har lyst på og har ikke webcam.

     

     

     

    Takker for svar.

  14. Eg har søkt på forumet, og fant ingenting om nfsu2 og lobby.

     

     

    Har to XP maskiner her, den ene klarer å lage en server og komme seg inn i lobbyen, og den andre maskinen finner serveren, men klarer IKKE å koble seg inn i lobbyen.

     

    Viss eg prøver å starte en server med den maskinen som ikke klarte å joine og komme seg inn i lobbyen, klarer den ikke det (altså starte server, det stopper når den prøver å komme seg inn i lobby).

     

    Til opplysning klarer disse to PCene å ikke dele filer med hverandre, de klarer å finne hverandre, men ikke komme inn på delte filer osv. For å dele filer må man bruke irc over internett og sende. Hvorfor er det så vanskelig å spille nfsu over LAN?

  15. Hei, eg vil gjerne kjøpe meg en mobil som er rask og presis. Eg skriver egentlig ikke meldinger, så eg aner ikke hva eg klager etter :/

     

    Eg har hørt rykter om at det finnes en mobil man kan programmere inn saker og ting på, eg tror man brukte Python som språk (håper i hvert fall det). Hadde vært stilig å kunne laget sin egne programmer etter nødvendig bruk. Så i dette tilfellet hadde det ikke vært så dumt med en rask mobil.

     

    Eg trenger overhodet ikke noe spill og slikt drit. Det eneste eg trenger er planlegger som vekkerklokke, nedtelling, avtaler o.l. Så hadde det vært kjekt å kunne lage sine små hendige programmer om det er mulig.

     

     

    TUSEN takk for svar :]

×
×
  • Opprett ny...