Gå til innhold

TerjeN

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TerjeN

  1. Ja men for å gjenta. Det er ikke Apple sin skyld at ingen andre har kommet på banen med bra nok alternative nettbutikker for digital musikk og eller portable mediespillere.

     

    Jeg synes ikke det er opptil forbrukermyndigheter å bestemme hva et firma skal gjøre med sine produkter og tjenester. De må få lover til å selge ting som en samlet platform hvis de vil. Forbrukerne er ikke tvunget med vold i å benytte det.

     

    Noen sa at det ville være synd om iTunes forlot Norge fordi da var det ikke noen bra butikker igjen. Vel. Kansje det ville åpnet for at noen andre enn Apple ville gidde å forsøke å lage et alternativ da. Telenor, Nokia og Sony Ericsson selger jo musikk dog først og fremst mot mobilmarkedet men de kunne satset litt større og prøvd seg på en iTunes-variant.

    Synes det er veldig lite tæl i bedrifter nå for tiden hvis de bare skal gi opp fordi et stort firma allerede opererer med en tjeneste. Hjelper lite med konkurransemyndigheter og forbrukermyndigheter når bedriftene selv ikke er villig til å prøve eller villig til å tjene penger.

    Apple må gjerne være Goliat her, men selv Goliat falt.

     

    Fremtiden får vise...

     

    06:18 -!- saivert [[email protected]] has joined #norge

    06:18 < saivert> https://www.diskusjon.no/index.php?showtopi...;#entry12339943

    06:18 -!- saivert [[email protected]] has left #norge []

×
×
  • Opprett ny...