Gå til innhold

haarek82

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av haarek82

  1. Utifra eget standpunkt som langtids FF fan, så er noen av punktene noe jeg kan se at andre har problemer med. Men veldig ofte ser jeg at spill med Japansk utvikler team ofte kan få en dårlig Engelsk oversettelse (Dub) Jeg selv spiller med Japansk tale og får en helt annen innlevelse i dialog og følelses-spekteret. Storyen er jeg enda ikke ferdig med siden FF15 verdenen er så stor og fantastisk at jeg virkelig vil finkjemme ethvert hjørne for å finne alt som er gjemt i verdenen. Har til dags dato lagt inn 60 timer spilletid og er bare på kapittel 8 i spillet fortsatt :-P Alt i alt ett fantastisk spill verdig FF tittelen.

  2. For en serie, den overgikk alle forventninger pluss mere :-) Sykt bra filmet, skuespillerne nailer rollene med en bra innlevelse i karakterene, en knallgod originstory som viser oss hendelsene fra hvordan Goutetsu trener opp Gouken og goki og viser oss hvordan Goki ble til The raging Demon/Akuma, og til og med se hendelsene fra flere perspektiver og hva som ledet Gouken til å trene opp Ryu og Ken, gleder meg til en forhåpentlig ny sesong som tar for seg World Warriors biten (Street Fighter 2) og introduksjonen til andre kjente og kjære karakterer :-)

  3. Det jeg sitter og lurer på er, alle Arcade titlene jeg har kjøpt ca over 300 titler på min 360s og en av mine største trekkplaster til konsoll, Fighting games, har kjøpt ca alle fighting spill som er å huke tak i på Live Arcade titler, fra Street Fighter 3rd strike, Guilty Gear X AC core, Street Fighter 2 HD osv etc.. Får jeg ikke med det over på kontoen min så er jeg tvungen til å beholde 360en i stua og vis de migrerer live kontoen min til xbox one så mister jeg da profilen på 360en.. im Soooo friggin confused and annoyed..

    • Liker 2
  4. Store spørsmålet er jo, Hvorfor i all pokker Gearbox ikke tok ansvaret selv siden godeste Pitchford sto å skrøyt Aliens opp i skyene på samtlige messer i fjor.. Føles mere ut som at han har stått og gitt folk fingeren i stedet.. Greit at Timegate kan være en del ansvarlige, men hva med Sega og Gearbox? Ingenting å si.. Feige folk ass... Ikke en statement fra Pitchford som sier vi dreit oss ut, gjorde ikke jobben riktig og vi skal gjøre det godt igjen for alle Aliens fans og lage spillet fra scratch for å glede alle de skuffa fansen..

    • Liker 4
  5. Det at de har valgt å framstille Dante som en genuin karakter er et godt valg. Jeg tror at de fleste på forumet er enig i at mennesker forandrer seg og Dante er ikke et unntak. Dersom noen har spilt de tidligere spillene i serien så er det ingen tvil om at noe utløste en forandring hos Dante, som kanskje blir tyddeliggjort i dette spillet, som derav kan forklare både hans fortid og framtid.Denne forandringen er ukjent men har ført til at Dante forandret hans personlige karakteristikk slik som blant annet utseende og oppførsel. Det er hovedsakelig historien bak denne forandringen som er grunnen til at jeg virkelig er interessert i å spille dette spillet.

     

    Qoute Anmelder: Tross denne suksessen gambler Capcom på å kaste ballen i hendene på Heavenly Sword-utvikler Ninja Theory, og forøvrig separere hele gjenfødelsen fra samtlige av de tidligere utgivelsene.

     

    Dette spillet har ikke noe med de gamle å gjøre utenom at det er en reboot/remake av hele Devil May cry verdenen, eller som ble sagt at det er i ett alternativt univers separat fra de andre spillene eller noe i den duren sånn jeg tyder det ihvertfall. Er nemlig det som bekymrer meg..

  6. Det meste med spillet høres bra ut.. Men at de endrer på hans legacy er jo super-dårlig. Han er jo sønnen til den legendariske demonen sparta! Husker alltid hvor stort det var når man spilte de gamle spillene og bossene hadde en bemerkelse om at de kjente faren til dante eller hadde fått deng av faren hans og skulle hevne seg på dante osv, la opp til masse genial dialog mellom Dante og demonene!

  7. Hehe, ja krysser fingrene for evt også disse forskjellige energon baserte våpnene også! Hadde vært fett med Optimus vs Megatron på Hoover dam eller en lignende dam i de 3 første pilot episodene av G1 serien :-) Epic stuff when i was a kid :-) Ellers er multiplayer blitt bedre enn WFC sånn sett, man kan custom designe sine classes og mixe deler fra sine forskjellige favoritt- autobots eller decepticons. Og har sett det kommer masse nye skins til både Single Player og Multiplayer Inkludert hele Dinobot gjengen, sitter og spiller Grimlock missionet i FOC nå og storkoser meg :-) alle småhint fra Transfomers the movie 1986 osv :-) Mye respekt for fansen har High Moon uten tvil :-)

  8. Synes dette var en forbedring av hva High Moon ga oss i War For Cybertron, Og som heavy TF fan kan si meg enig i visse ting som anmelder pirker på. For eks. det med at alle kan ha samme våpen, greit i multiplayer og Escalation, men de burde ha ett mere personlig inntrykk i multiplayeren, se på Soundwave, i single player er han før utgaven av kassettspilleren, mens i multiplayer er han en truck av type slag. Dette burde de ha definitivt gjort med våpnene, For eks. i G1 som spillene er kvasi prequels til så har for eks. Optimus en energi øks mens megatron får en mace på lenke av ren energon. osv samme med Jazz, cliffjumper osv de har alle veldig personlige våpner, hva med Starscream sine nullrays. Men ellers Single player var en kort men spennende revisjon av kampene som ledet Autobotene og decepticonene til jorda. Håper på ett tredje spill hvor man både er på jorda og cybertron! og kanskje autobot city etterhvert vis Hasbro og activison fortsetter å se verdien i bra transformers spill :-)

    • Liker 1
  9. First time poster: Syntes det var litt festlig at Silent Hill Origins var nominert i eventyr sjangeren. De silent Hill spillene jeg har spilt er vel i Horror sjangeren. Men men, nå tar jeg ikke dette med gullstikka så seriøst. Som en trofast gamer gjennom 15 år syntes jeg det var en parodi av hva man kan kalle en Pris-utdeling for Spill. og er enig med alle andre som mener at utviklere som burde få priser og ikke distrubusjons-firmaene.

     

    Hadde vært like corny vis en Ceo av Universal Pictures skulle tatt imot pris for beste film som for.eks Steven Spielberg har regissert.

×
×
  • Opprett ny...