Gå til innhold

carzas

Medlemmer
  • Innlegg

    392
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av carzas

  1. Pleier vel stort sett å gå raskere enn forventet med s-versjonene til iPhone, da det ikke er like mye trøkk bortsett fra entusiastene. 

    Ser at Komplett har endret min sølv max 64 gb fra 21. til 24. september i dag. Det er jo litt kjedelig, men er vel standard Komplett? Får den via jobben, så kunne ikke velge hvor den skulle bestilles fra. 

  2. Har du ikke reklamasjonsrett? Høres definitivt ut som noe du kan reklamere på om feilen oppsto av seg selv.

     

    Jo, jeg har det. Kjøpt via Djuice for under 2 år siden, så jeg skal nok sende den inn. Bare hater servicen til Telenor, for de krever plutselig penger om de mener det er selvforskyldt bare for å levere tilbake telefonen. 

  3. Noen andre som har opplevd at ca 2/3 av skjermen har fått en svak rosa misfarging? Nedten som om Blått lys funksjon er på men på bare 2/3 av skjermen mens den øverste delen er helt fin.

     

    Ikke helt det samme, men jeg har en rosa stripe på høyresiden av skjermen, starter omtrent en centimeter til høyre for kameraet og går ned hele skjermen. Ellers er batteritiden ganske dårlig, lader stort sett på natta + trådløst noen timer på jobb. Da går det akkurat rundt. 

     

    Tenkte jeg skulle prøve å få pantet telefonen og kjøpe meg en OnePlus 6 eller Nokia 7 Plus, men da må jeg vel få fikset den rosa stripen først. 

  4.  

    Tenkte å bestille meg en Note 8 i dag, men er det noen som vet om et sted man kan bestille hvor man får med noe annet enn Dex-stasjon? Føler ikke det er nyttig for mitt bruk, og vil heller ha en ladeplate eller VR-etui. 

     

    Test ut VR-Porno.

    Mye mulig du vil ha de brillene likevell da.

     

     

    Hehe, var akkurat det jeg ville ha. Bestilte fra Samsung.no nå, fikk oppgitt 1-3 virkedager, men tviler vel litt på at det går så fort når jeg bestiller så sent. Gleder meg hvertfall, alltid hatt lyst på Note-serien. Forhåndsbestilte i fjor, men da gikk det jo som alle vet oppe i røyk. 

  5. Mange muligheter her, du passer på at du ikke drar hælen utover på høyresiden når du står å trår?

     

    Begynn med å se om du får strammet høyre pedal. 
    Om det ikke hjelper ville jeg byttet cleatsen fra venstre til høyre sko, for å se om det er et problem med pedalen eller cleats. 

     

    Om ingenting av dette hjelper, få et sykkelverksted til å sjekke pedalen din, og be de bytte den. 

  6. Hvilken annen måte enn å ta opp mer gjeld kan man enkelt få ut likvide midler av en bolig?

     

    Ta eksemplet med en bedrift som går i underskudd, på hvilken måte er det hensiktsmessig å ta ut utbytte med skatt for å betale formueskatt? Det virker som folk glemmer at disse bedriftene ansetter deg og meg, og at det til syvende og sist er vi som blir skadelidende gjennom nedskjæringer og høyere arbeidsbelastning. 

     

    Jo, det vil selvfølgelig alltid være favoriserende skatteregler i diverse land, men nå eksisterer ikke formueskatten i de fleste andre europeiske land, og da må vi tilpasse oss for å unngå at majoriteten av norske selskaper sitter med utenlandske eiere. Eller er ikke det noe problem? 

    • Liker 1
  7. Jeg kan garantere dere at om ligningsverdi på bolig hadde vært 100% fremfor 25%, hadde diskusjonen rundt formueskatt vært en helt annen. Gitt dette scenarioet, hvor du i løpet av livet hadde betalt ned på lånet, og som pensjonist var gjeldsfri, men med en bolig med ligningsverdi = markedsverdi, si 7 000 000, så måtte en pensjonist ut med 70k i formueskatt. Dette er altså formue, det er ikke likvide penger på en bok. 

     

    Det er dette folk ikke virker å forstå, at formue er ikke penger folk nødvendigvis har til rådighet. Kjos måtte selge seg ned i Norwegian for å betale formueskatten, mens utenlandske eiere i Norwegian slipper dette. Da må han altså selge ut mer enn formueskatten, for å dekke utbytteskatten på 27%, for igjen å betale formueskatten. Dette favoriserer utenlandske eiere i norske bedrifter. 

     

    http://www.nettavisen.no/na24/kjos-ma-betale-1900-prosent-i-skatt/8522427.html 

    • Liker 2
  8. Har bare lovord selv, kjørt t/r Oslo-Molde, t/r Oslo-Kvitfjell, og fylt tanken 4 ganger på 6000km. Teipa fast ladern slik at det bare er å plugge den rett inn når jeg kommer hjem. Ellers har jeg alcantaraskinn, minste skjermen og vanlige instrumenter. Prøvekjørte en med alt mulig dilldall, men fant ut at det var unødvendig for meg.

    Forøvrig god pris på leasing av hybrider, da man slipper noen avgifter som gjør de mye mer gunstig enn bensinbiler i samme prisklasse. Når man i tillegg tar med risikoen for teknologisk utvikling i hybridverden, synes jeg det er greit å få byttet den inn etter tre år. Betaler 3k i mnd med 30k i innskudd. 

  9. Hei,

    Jeg sluttet selv for et par år siden, og lastet ned Slutta appen, slik at jeg kunne se de økonomiske gevinstene når suget meldte seg som verst. I tillegg kjøpte jeg meg nikotinfri snus, og brukte dette et par uker. For min egen del var mye av avhengigheten psykisk, måtte rett og slett ha noe under leppa. Svettet en del og sov dårlig den første uka, men var så innstilt på å slutte at jeg kom meg gjennom det. Vær klar over at det blir tøft en kort periode, men slutter du nå har du en fin snusfri jul foran deg. 

     

    Lykke til! 

  10. Fikk denne av Djuice: 

     

    Du er blant dem som har bestilt Samsung Galaxy Note 7. Dessverre har Samsung besluttet å stoppe alt salg av Galaxy Note 7 på verdensbasis. Som en kompensasjon for de ulemper ventetiden har medført ønsker vi å tilby deg følgende alternativer:

    Alternativ 1:
    700,- kroner rabatt på Samsung Galaxy S7 edge, som er det nærmeste alternativet til Note 7.
    I tillegg får du med Gear Fit 2 aktivitetsklokke (verdi 1999,-) og trådløs ladeplate (verdi 499,-) på kjøpet. 

    Alternativ 2:
    500,- kroner i fratrekk på din neste faktura.

    Hva skjer nå?
    Du vil bli oppringt av vår kundeservice innen 21. oktober for å velge det alternativet du ønsker. 

    Igjen beklager vi de utfordringer denne ventetiden har skapt for deg som kunde. Med vennlig hilsen 
    djuice Kundeservice

     

    Får se hvor lang tid det tar før de ringer.

  11. Hadde opprinnelig tenkt å kjøpe denne til madammen (hun har en Note 2, og ønsker en ny mobil med penn, så ikke så mange alternativer). Må innrømme at testen av «real life» hastighet som ble linket til her for noen uker siden gjorde meg veldig skeptisk. Kjipt å bruke så mye penger på en mobil som bare har det på papiret, men som i praksis ikke er raskere enn en mobiltelefon til halve prisen av det Note-en koster.

     

     

    Nå har vel dette problemet løst seg via en update på de nylig erstattede telefonene i USA, vi får se om det kommer noen ny video etterhvert. 

×
×
  • Opprett ny...