Gå til innhold

ExaYeah

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ExaYeah

  1. Jeg har hatt litt slike problemer før.. Vet du hva mitt beste tips er?

     

     

    Ikke bry deg. For alt det der har med selvtillit å gjør, å ha selvtillitt er å ikke bry seg hva andre syns eller mener om deg.

     

    Du må prøve å få økt den. Når du har selvtillitt er det lettere å si det du mener og det er lettere å føre en samtale.

     

    Believe me, jeg vet hvordan du har det, men jeg kom over det ved hjelp av noen enkle triks. (så klart kommer noen relapser, men bortsett fra det så snakker jeg for det meste rett fra hjertet når jeg snakker med venner eller fremmede.

     

     

    En ting som VIL bygge selvtilliten din over tid er øyekontakt. ALDRI bryt den med noen før de bryter den. Høres enkelt ut? Det er ikke det i begynnelsen, men øynene er utrolig kraftige redskaper. Øv på dette. Hver gang du får øyekontakt med en gutt, en jente, samme hva, så bryter du ikke øyekontakten før de gjør det.

     

    En annen ting er at du burde snakke med fremmede hele tiden, når du går forbi noen på gata så bare hils eller noe.

    Alle syns det er refreshing å få et smil og et hei på gaten.

     

    Du kan også få deg en deltidsjobb på en butikk, der snakker du med personer hele tiden.

     

    De tre tinga der hjalp ivertfall meg til å øke selvtilliten mye,.

  2. Hei!

    Jeg er en gutt på 19 år og har meget lyst å flytte hjemmefra fordi jeg orker rett å slett ikke å bo lengre med to alkohollikere og psykiske syke foreldre.. Det har vært et helvete i veldig mange år. nærmere 6 eller 7.. har vært innvolvert i barnevernet tidligere osv. Men nå må jeg ut herfra. Jeg har bare en deltidsstilling så har da litt lite penger til å bo for meg selv, har ikke utdanning, men vil gå skole borsett fra da har jeg ivertfall ikke penger til å flytte vekk.. så vet ikke hva jeg skal gjøre.

     

    Noen som vet om jeg vil da få støtte til å betale husleie, strøm fra Nav evt. barnevernet?

  3. Heisann. Mistet min SLITTER nye iphone langt nedi snøen ista når jeg snakket i den.. den datt litt langt nedi løssnøen så tok jeg den opp fort som faen.. når jeg snakket videre i den så sa personen at det var vanskelig å høre stemmen min. jeg var litt "langt borte" liksom. Jeg skrudde den deretter av og har ikke skrudd den på igjen.

     

     

    Høytaler hørtes ikke skadet ut.

     

    Noen som vet hvordan dette blir med garanti? Jeg har Telenor og selfølgelig IKKE forsikring:/ noe som jeg angrer bittert på jeg ikke tegnet..

     

    Skal jeg la den ligge av en stund og tørke skikkelig nå? noen som har gode tips?

     

     

    Tusen takk for svar!

×
×
  • Opprett ny...