Gå til innhold

Dofer2k

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dofer2k

  1. BTW

     

    V[]bster"]
    En ting til:Til dere som har ps2,xbox eller gamecube,hvor vil konsollene deres være om ca 5år?

    De ville være døde mens en pc kan du bare oppgradere og voila,så er den som en ny en.

     

    Hvor vil PCen du nå har være om 5 år da? For 5 år siden hadde jeg en Pentium2 233mhz, med et pjuskete skjermkort. Sikkert kjempemoro å spille f.eks UT2003 på den. Ja, du kan oppgradere PCen, men tro det eller ei, så er ikke det gratis! En verdig oppgradering kommer sannsynligvis på ca 5000 kr, mens det koster under 2000 kr for konsoll som stort sett gir bedre grafikk enn de fleste PC spilla presterer. Kort sagt, å holde seg med god PC som klarer alle de nye spilla koster langt mer enn å kjøpe en ny konsoll i ny og ne.

     

    Nei, PC'n får brukes til surfing, jobbing, og strategispill etc. Online spillinga bryr jeg meg heller ikke mye om. Alt for mange fjortisser som slenger dritt og bruker wallhack etc.

     

    Jeg vil bare si en ting

     

    Hvor tror DU at Xbox/konsol spill blir laga ? hmmm

    la meg tenke !!!

     

    PC oisann

     

    hadde det ikke vert fort pc så hadde du ikke hat noen konsol i dag

     

    tobad :yes: its true

     

    hilsen Legionaire & Co[]v[]bster

     

    Har noen sett tidens graffik og spill?`det går nesten ikke an og få bedre en den dag i dag! hvis det noen gang skjer, vil det se helt virklig ut, og DET kommer til og ta lang tid... har noen spilt DOA, da er det ofte man kan virklig tro det er virklig, det er bare at bevegelsene på kroppen er ikke synnlige nok, hvis de oppgraderer det, så ser det faktisk helt virklig ut!

  2. Er det tilfeldig at nyere forumbrukere åpner ditt VS datt-tråder?

    Kanskje for å få en spark i baken, få flere posts og å bli "kjent"?

    Det finnes uttallige tråder om dette emnet! Alle tråder som inneholder ordet xbox, gc eller ps omhandler dette temaet(om enn noe indirekte).

    Eksempel på overskrifter:

    Hvor mange her er 14 år? (<-mange)

    Hvor mange her er 15 år?

    Hvor mange her er 16 år?

    Hvor mange her er 17 år?

    Hvor mange her er 18 år?

    Hvor mange her er 19 år?

    Hvor mange her er 20 år?

    osv.

    På samme måte som:

    Hvilken konsoll er best?

    Er XBOX bra?

    Er GC bra?

    Er PS2 bra?

    Hvilken konsoll er styggest?

    Hvilken konsoll har best spill?

    XBOX suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    GC suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    PS2 suger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Hvilk(e)n konsoll(er) har du a?

    GC vs ps2 vs xbox

    morsomt....

     

    synsykt bra sagt av deg!

     

    jeg leser skjeldent disse emnene men jeg hadde ikke mer og gjøre..

    men PLEASE! han som lagde denne topicen må ha store poblemer! alle vet at det kommer til og bli en heftig krangel (igjen) av dårligst konsoll, er det virklig så gøy og krangle, jeg HATER og diskutere med folk, og stresse med og få de til og forstå. gjør ingen andre det? dere vet jo at alle har sine meninger, men hvorfor lage så mye styr av det? Det virker som vi ikke har yttringsfrihet her engang!

    nå orker ikke jeg og høre på de som klager på innlegge mitt. så vist dere skriver tlbake noe om inlegge mitt, kommer ikke jeg til å se det...

  3. xbconnect bruker jeg selv. men systemet suger, det er nesten umurlig og finne spill som ikke lagger der. men men, heck, det er nett gaming på det!

    hvis det er noen som lurer på hva XBConnect er så er det program til og spille over nette med xboxen (www.xbconnect.com) der finner du det

  4. jeg fikk beskjed av noen plutselig at jeg måtte gå til han oppe i "red mountin's" og "sixth house" men jeg gikk opp til gost gate og kjøpte masse blight cure og sånt. men det var jo helt umurlig og komme opp til dragoth ur uten og dø! og jeg vil veldig gjerne vite hva som er der opp og hva Dragoth Ur sier, hvis det er noen som har klart og komme opp til toppen av red mountins og møte han, kan de si hva han sier og hva som er der, og mer fakta!

  5. Quote:


    Den 2002-10-31 09:54, skrev Treblad:

    Microsoft har ikke så god greie på design.

    Den nye kontroller var jo ikke aller best den heller..



     

    Har du lest temaet? det er ikke om controllern suger eller om gamecube er bedre, og jeg har hørt din mening fler ganger! "fan boy"

     

    for og si det til deg som du forstår det, ikke blan deg i et xbox forum.... hold deg til et gamecube forum sammen med loggut..

  6. Quote:


    Den 2002-10-26 18:54, skrev Ratatosk:

    Quote:


    Den 2002-10-26 14:45, skrev Dofer2k:

    jeg syntes homestation kommer til og bli MYE bedre (xbox2) jeg har bilde av det i et magazin. den ser MYE bedre ut, pine... jeg har ikke peiling hvor du kan se det på nette... men men. dere får vel kose dere med PS2,2 :razz:


     

    Eh, baserer du konsoll-valgene dine på utseendet av selve konsollen? Hmmmmmmm... <-100% kredibilitet>

     

    Godt gjort å favorisere en konsoll over en annen når ingen av dem finnes i virkeligheten ennå.

     

     

    jeg vet a de ikke finnes og det bare er planer, men jeg har ikke sagt noe med at den blir bedre, jeg bare sa min mening om utsenen til PS3; jeg syntes den linger prikk lik til den gamle, samma logo og greier.. og jeg syntes homestation SER mye bedre ut på utsene!

  7. Quote:


    Den 2002-10-12 19:36, skrev Treblad:

    Quote:


    Den 2002-10-08 22:37, skrev ak50224:

    Tony spilla er jo æsjæsj spill. Så da må det bli BlinX


     

    Æsjæsj spill? 1'ern og 3'ern er kanskje ikke så veldig brae , men 2'ern er blant det beste spill jeg noen gang har spilt på pc!

    3ern suger?!?!? har du fått problemer.. 3ern er det beste EVER! jeg elsker alle tony hawk spill men 3ern er den beste, 2ern er bare noe urealistisk crap! (i foråll til 3ern..) menemn... jeg syntes du bør kjøpe tony hawk! det ser drit gøy ut (4ern) og husk at du kan altids kjøpe 2 spill :wink:

  8. Det skal ha kommet ut for dager siden... men jeg har lett i alle butikker! finner det bare ikke, eller jeg fant det på PC men jeg skal ha det til Xbox.. så er det noen som har sett morrowind på xbox kopi i en butikk?

     

    [ Denne Melding var redigert av: Dofer2k på 2002-10-23 22:09 ]

  9. hvis du skal ha beatch bikers til GC hadde jeg anbefalt deg og heller gå kjøpe Xbox og DOAvolleyball! det er minst dobbelt så bra... og hvis det er damene du er ute etter så er de også ganske snaksie :wink:... jeg hadde anbefalt og kjøpe smashbro. melee hvis ikke du skal bruke xbox ideen, istede for beachspikers

×
×
  • Opprett ny...