Gå til innhold

reconx

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av reconx

  1. Noen her med xbox 360 som er med å starte Pro Club?

    Orker ikke noe sånne noob greier som ikke aner hva de gjør btw

     

     

    Er lett med, har ein offansiv midt/spiss som har mellom 84 og 89, fullført mellom 55 - 70 % tror eg..

     

     

    Gametag: ReconX The One

     

    fifa-11.jpg

     

     

    Siden det alltid kommer mange kampforespørsler hver gang et fotballspill lanseres, er det greit å samle de i en tråd. Pleier å være masse trafikk i den generelle tråden, at forespørslene hadde druknet i aktiviteten. Legg ut deres PSN/gamertag, avtal kamper og snakk i etterkant om hvordan kampene var. Jeg vil jevnlig oppdatere førsteposten, slik at alle id'ene står oppført der.

     

    Brukernavn - PSN (PS3)

    Autzen - Autzen89

    Blax - blaxxie

    Christoffer99 - Chriss_91

    Erav - Erav_nr1

    Hanojr - Grefstad007

    Latias - man_utd100

    pregra - pregra

    salvatore- - gogutta88

    Sattern - satal0207

    Speedbatov - Speedfrog94

    Vamos - aunron

     

    Brukernavn - Gamertag (XBOX360)

    Emils1 - emils19911

    henry14 - JcK360

    Sir LuckyNr7 - United2fast

    Wrath of The Duck - DoubleMango

     

     

    På tide å oppdatere? sist var visst 30. september 2010 :p

  2. GamerTag: ReconX The One

     

    Håper du spiller på Legendary til vanlig, så eg får litt motstand ;)

     

    Spiller som regel med Real Madrid, SK Brann og Portugal, men velg først du, så velger eg ut fra det som blir noe likt av det du stiller med, tar du Aston Villa tar eg muligens Tottenham eller Valencia ;)

     

     

    "You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya, punk?"

  3. Sjønna ikkje heilt kva dokke er missfornøyde med, eg syns spelet var konge, endelig er styringa blitt bedre enn på TDU 1 for der gjekk det ikkje an å kjøre, no er den jo ekstremt masse forbetra.

     

    Og no som vi har så mange spel som går på bane (Forza 3, Grand Turismo 5, NFS shift 2) så treng vi nokke som er litt varierende, så eg syns spelet er ganske så gøy å spele på, sitte link mot live med fleire venner å speler og det er jo drit gøy!

    Stort sett enig med deg men du spiller sikkert på PC. På konsoll er ikke spillet blitt patchet ennå og mange sliter fortsatt med ikke-fungerende viktige online-elementer og IKKE MINST korrupte savegames som gjør at mange har mistet alt de har gjort. Jeg inkludert :cry:

     

    Så det er bare å smøre seg med tålmodighet og vente på at Microsoft og Sony godkjenner patchen for hver sin konsoll slik at spillerne endelig kan ha en akseptabel opplevelse med spillet. Det er tross alt hele 2 uker siden utgivelsen...

    Jeg håper for mitt vedkommende at den kommende patchen vil fikse min savegame slik at jeg ikke har kastet bort disse 50 timene. Så lenge det fungerte storkoste jeg meg i alle fall med TDU2.

     

     

     

    Eg har spelet på Xbox 360.

     

    Har egentlig ikkje merka masse til feil, hadde noen feil i starten når eg kjøre C4 turnering for plutselig var 3 og 4 plass forran 1 og 2 når eg starte, kjørte liksom rett igjennom.... uten om det, så har faktisk ikkje eg eller dei kameratane eg speler med hatt noe serlig til feil, jævli irriterende at vi ikkje kan selge biler vi har vunnet, eg vil bli kvitt den jævla rosa mustangen -.-

     

    Hadde og vert kjekt å kunne selge eit hus uten å måtte exchange kver gang -.- Uten om selging av hus og bil så skal eg sei meg godt fornøyd med spelet så langt !! ;)

  4. Sjønna ikkje heilt kva dokke er missfornøyde med, eg syns spelet var konge, endelig er styringa blitt bedre enn på TDU 1 for der gjekk det ikkje an å kjøre, no er den jo ekstremt masse forbetra.

     

    Og no som vi har så mange spel som går på bane (Forza 3, Grand Turismo 5, NFS shift 2) så treng vi nokke som er litt varierende, så eg syns spelet er ganske så gøy å spele på, sitte link mot live med fleire venner å speler og det er jo drit gøy!

×
×
  • Opprett ny...