Gå til innhold

Krankenstein

Medlemmer
  • Innlegg

    1 038
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Krankenstein

  1. Da fikk jeg min Note 4 omsider i hus. Gold version?.

     

    Helt umulig å få tak i den fargen, men det var verdt ventetia. Telefon er som forventa sånn ellers. Merker faktisk forskjell på snapdragon 805 og 800 prosessoren. (Tidligere note 3 bruker). Denne er kjapp selv med samsungs UI. Utrolig bra oppgavebehandling i forhold til åpne apper.

     

    Men det jeg lurer på er cameraet.

    Får ikke opp den klassiske grønne firkanten/rundingen før bilde er i fokus..Ny standar?. Får ikke til pulsmåleren heller.

     

    Tar i mot tips?

  2. Hei.

    Etter en flytur i sommer hadde jeg problemer mes hørselen på venstre øre. Lyder, spesieøt kvinne og barneatemmer ble forvrengt, vaar heeeøt jævlig! Det var susing når det var stille.. Dette gikk plutselig over etter ca 1 mnd. Etter denne tid har jeg vært noenlunder forsiktig, men nok på litt for høy musikk på trening...

    Forrige fredag våknet jeg med samme forvreninga, og øresus. Av og til forsvinner det i korte perioder, noen gang blir det svakere. Innimellom virker det som jeg har dott i øret, noen ganger er det lys susing, andre ganger mere brumming...

    Hvordan dette påvirker meg? Selve susinga er plagsom, men har bestemt meg for at den ikke skal få plage meg. Men barnelyder som forvrenges så mye at jeg må holde meg for øret, for å i det hele tatt skal høre hva sønnen min på 4 sier, er forferdelig... Tanken på å ikke kunne høre stemmen hans skikkelig, får meg i gråt hver gang jeg tenker på det...

    Er det tinnitus? Er det andrw forklaringer? Er henvist til ørenesehals, men det er lang ventetid.

    Det jeg stusser på er hvorfor jeg våknet med dette, at det ikke var noe som utløste det. Ønsker så sterkt at det skal forsvinne, at det er en annen årsak..

    Noen ganger forsvinner plagene når jeg beveger hodet fort...

    Er noe skikkelig drit det her!!!

     

    Hm. Tinnitus er en sammensatt diagnose. Lydfølsomhet er også ikke uvanlig. Jeg opplever at enkelte lyder skurrer i det øret som er skadet. Også lave frekvenser langt borte blir plukka opp av det skada øret. Selve øresusen kommer utenom alt dette.

     

    Øresus er noe møkk. Men man blir vant til det. Det skal sies. Rent kognitivt, så aksepterer man lyden etter noen år.

  3. Tydeligvis :) Er nok flere i landet som har fått den. Forhåndsbestilte min for evigheter siden. Endelig kom den! Veldig pen, baksiden kan oppfattes noe "glorete" i skarpt og direkte lys. Hadde vært finest om den var matt. Er nå min mening iaf. Som jente plager det meg ikke dog :D

     

    Hvor bestilte du? Hva nettside?. Jeg bestilte også den for en evighet siden, men den er fremdeles ikke ankommet..

  4. Angående camera'et til xperia s, så har jeg testa det til jeg er grønn i trynet denne helgen. Den tar drit gode bilder under perfekte lysforhold. Bedre enn gs2 og N8. Bedre enn noen annen cameramobil. Jeg har hatt de fleste. Men når det kommer til litt dårligere lysforhold. F.eks innendørs, uten noe form for dagslys, så sliter den BIG TIME. Det kommer en treghet, når man beveger cameraet. Sku nesten tro at Isoen skrues automatisk på full guffe. Man ser en lag, når man beveger cameraet, som igjen leverer uklare bilder. Og blitsen er kun brukbar når man tar macro bilder. Angrer litt på at jeg solgte min Nokia N8 nå as. Da tenker jeg KUN på camerabiten!

     

    N8 tar gode bilder under ALLE lysforhold.

  5. Min xperia s klikka totalt under et spill hinn dagen. Klarte ikke å få slått av mobben. Fant ingen batteri under dekselet!...Jeg løsna ihvertfall på noen teipbiter under dekslet. Litt desp etter å finne et batteri. Noen som vet hvor batteriet er forresten..Eller hva som er under disse teipbitene... Så ut som deler av kretskortet...Litt rart at kun teipbiter skal beskytte mot det i såfall. Men for de som skulle lure:::::så holder man den ene volumknappen nede, og deretter holder man powerknappen nede. KJEKT Å VITE:)!!. Da slår den seg av rimelig kjapt uansett:)

  6. Jeg er i Berlin for tiden. Tok noen bilder i går kveld, sammen med bror som har en arc s. Syns faktisk han fikk bedre kveld-bilder enn det jeg fikk. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men ser ut til at på mitt kamera så objektet nærmere ut enn det det var for han også. Jeg hadde ikke brukt zoom. Noen ganger er det bare en fordel tho. Spent på updaten som jeg ikke har fått installert enda :)

     

    Jeg er ikke fornøyd med kveldsbildene heller. Sku hatt ekte blits på mobben. Blir fort uklare bilder:-(

  7. Fargegjengivelsen er bedre på xperia s enn GS2. Selve cameraet er hurtigere også. Men lukkertiden er ikke god. N8 f.eks er mye bedre. Vet ikke om en software update kan fikse dette. Men jeg håper virkelig det:-). Prøv å ta bilder av motiver i bevegelse med xperia s. Da sliter du.

    Ellers veldig happy mee xperia s. Batteriet suger. Men det blir fikset i update har jeg skjønt. Ikke lenge til 4.0 nå heller!!;-)

    Når har jeg i hele går filmet 1080p av sønnen min på akebrett helt uten hakking og med perfekt resultat, samt tatt en drøss med bilder av ham i ake aksjon i fart og fikk ikke et eneste blury/dårlig bilde. Men merket meg at bildene kan bli uskarpe ved bruk av on screen capture knappen, så her brukes kun den fysiske kamera knappen.

    Så vil jeg snakke litt om batteriet, i dag klokken 18 hadde jeg 14% batteri igjen. Jeg tenkte "det var da voldsomt dårlig selv om jeg hadde spilt en god del på den, surfet mye og tatt bilder". Men ok, koblet telefonen i laderen men ingenting skjedde. Da fant jeg ut at telefonen faktisk ikke hadde ladet i går natt siden jeg faktisk ikke hadde den koblet til stikkontakten. Konklusjonen ble da plutselig at telefonen haddr gått 36 timer uten lading og blitt flittig brukt, dette er absolutt godkjent etter dagens standard og jeg ble litt sjokkert over dette.

    Men ja, kameraet skal oppdateres :) som det meste annet tydeligvis.

     

    Leste en test der de nevnte at mobilen kan gi uklare bilder når objekter er i bevegelse. Og det stemmer også for min xperia s. Jeg bruker kamera knappen. Ikke den touch knappen:-). Men kanskje min mobb er noe mer utsatt for dette problemet. Bruker du normal eller motivgjengivelse? Hakker bilde før du tar selve bilde? Det gjør mitt camera. Veldig typisk på dårligere mobilcamera. Det overrasket meg noe jævlig da jeg fikk mobben.

  8. Fargegjengivelsen er bedre på xperia s enn GS2. Selve cameraet er hurtigere også. Men lukkertiden er ikke god. N8 f.eks er mye bedre. Vet ikke om en software update kan fikse dette. Men jeg håper virkelig det:-). Prøv å ta bilder av motiver i bevegelse med xperia s. Da sliter du. Ellers veldig happy mee xperia s. Batteriet suger. Men det blir fikset i update har jeg skjønt. Ikke lenge til 4.0 nå heller!!;-)

  9. Jeg har kvittet meg med galaxy s 2 til fordel for Xperia s. Den største forskjellen er oppløsningen på alt. Alt blir mye mindre på grunn av høyere oppløsning. Jeg brukte spb shell 3d på S 2'en min. Kan ikke bruke det lengre. Alt blir så knøtt lite. Xperia s takler ikke levende bakgrunner samtidig som spb shell kjører heller. Merkelig. Siden spb shell utgår, skulle jeg gjerne hatt en ny widget til favorittkontaktene mine. Tips? Skal sies at enkelte programmer laster kjappere på Xperia s. Men helt latterlig at rullegardinen mangler innstillinger for blåtann,wlan osv. Regner med det fikses på 4.0. Kan også si at back, meny og valg knappen er mye lettere å bomme på enn i forhold til galaxy s. Og igjen batteriet er en bløff. Du kan se prosentene går ned bare ettrr 5 min bruk på nettet f.eks.

     

     

    Flere som opplever det irriterende at man må åpne tall og symbol siden for å kunne finnet et punktum i forbindelse teksting....

     

    1080p video filming hakker også. Var ikke tendenser til slikt med galaxy s2.

    Men det ordner seg ved neste camera update, regner jeg med.

     

    Jeg er fornøyd med min nye xperia s, men det er absolutt rom for forbedring asså!

     

    1.5ghz dual core prossessor og hakkende 1080p filming...Trodde ikke det var mulig...

  10. Ting jeg lurer på. Finnes ikke det en innebygget task manager som vise hvor mye av rammen som er brukt. Ikke minst åpne programmer. Når man drar ned rulleganinen kan man ikke styre blåtann,wlan osv. (tidligere galaxy s2 eier). Virker så xperia har fjernet mangen av funksjonene...:-S i operativsystemet

    De funksjonene du snakker om er ikke Android funksjoner men en crappy Samsung modul for kontroll av programmer som bruker mer strøm og minne en hva som er ønskelig, bloatware kalles det. Går du inn i instillinger --> applikasjoner finner du den originale manageren.

    Som sagt er det en oppdatering til kameraet på vei, det er en software feil og ikke hardware problemer.

     

    Ser virkelig fram til den camera oppdatgeringen. Noen bilder blir faktisk veldig uklare nå. Det er ikke akseptabelt. Denne skal jo ta bedre bilder enn nokia n8 og samsung galaxy s2. Litt derfor jeg kjøpte den. Merker et annet minus med denne mobilen. Den bruker 5-6 sekunder på å åpne sms -threaden til enkelte personer. Kun dem jeg har sendt MYE meldinger med. Dette var ikke et problem med galaxy s2. Forslag?

     

    Bildegalleriet har også en delay, når jeg skal se på bilder. Må vente i noen sekunder før bilde blir helt klart. Dette problemet hadde jeg på nokia n8, men det kan forklares med mangen megapixler og liten prosessor. Burde ikke slike delays være borte med en 1.5ghz dual core prossessor?

     

    Batteriet er fryktelig dårlig når man virkelig bruker mobilen. Standby'en er bra da:)

  11. Flere har faktisk rapportert at byggekvaliteten ikke er topp. Men hvorfor sammenligner du med S II? Den har jo ikke bra byggekvalitet smile.gif Mangel av ICS er et minus på en toppmodell nå, sånn er det bare. Prosessoren gjør det selvsagt bra, men om to uker er den "utdatert" da det kommer telefoner med Snapdragon S4 og Tegra 3, med langt bedre ytelse. Folk må slutte å være så ensrettet bare fordi man har eller skal kjøpe en telefon selv. Jeg vurderer denne telefonen, men klarer faktisk å se at den ikke er perfekt.

     

    Den perfekte telefonen finnes ikke, så enkelt er det med den saken. Jeg sammenligner med SGSII fordi de er sammenlignbare mtp. pris. Jeg hverken har Xperia S eller har bestemte planer om å kjøpe den, men jeg har prøvd den og flere aspekter ved den tok meg med storm. Så vurderer du den, kjøp den! Det er pr. i dag markedets råeste smarttelefon. Bare skjermen i seg selv er verdt hver en krone, å for ikke å snakke om lydkvaliteten.

     

    Jeg har SGXII, Vurderer å kjøpe xperia s sterkt. Xperia s har bedre camera. Men er det nok?

     

    Telekiosken i Bergen har denne inne nå forresten...

×
×
  • Opprett ny...