Gå til innhold

eLjay

Medlemmer
  • Innlegg

    156
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eLjay

  1. Jeg avbestilte min fra netshop, da det begynner å haste fordi jeg trenger den i mine studier. Bestilte den litt fetere versjonen med 5650 fra netonnet, den er allerede sendt og jeg måtte ut med 7490, og det var gratis frakt.

     

    Tror dette er en bra pc for prisen :)

  2. Hei, tenkte jeg kunne lage en liten tråd om denne laptopen.

     

    Har bestilt en selv fra netshop i påsken, men leverandøren dems har fingern ett godt stykke opp i ratata og sliter med å få den ut tror jeg. Begynner å bli litt utålmodig egentlig :p

     

    Men jeg syntes det virket som mye pc for pengene så jeg slo til og får vell smøre meg med tålmodighet!

     

    Er det noen som har en slik, og har lyst å dele sine erfaringer?

     

    Min skal brukes til arbeid i officepakken, sosiale medier og kanskje litt mw2 og AoC på begrenset grafikk.

     

    Håper den er like mye "bang for the buck", som jeg tror :)

    Den ser jo utvilsomt smooth ut:

    Acer-Aspire-4820t.jpg

    har core i5, ati grafikk, 4gb ram, 500gb hdd, w7, og 8+ timer batteri :)

     

     

    Mvh.

    eLjay

  3.  Smaken er som ræven:)

     

    Rød med hvit tupp? :w00t:

     

     

     

    On-topic:

    Jeg spiller ikke klanspill, men har glede av å spille mot og med andre mennesker framfor datastyrte motstandere, så multiplayerdelen er liksom mw2 for meg :) syns det er gøy selv om jeg savner dedikerte servere innimellom.

     

    Må si meg enig i at det er litt ubalansert med tanke på at jo høyere level du er jo mer fordeler har du, matchmaking systemet kunne vært bedre i form av at du blir "paret" med folk i din egen levelrange på en bedre måte.

     

    Men MW2 multiplayer er min spillfavoritt for tiden, uten tvil :)

  4. Noen som har klart å drepe første bossen i t3 enda? Fikk magen ned til 40%, thats it.

    Jupp, tok de i går på første turen. I dag skal Hathor-Ka ned. =)

    Ehh T3 er da virkelig ikke åpnet enda som i Strongholdet. Er nå bare T1 og T2(BRC) som er åpnet nå, hvis du ikke spiller på Test Live serveren da.

     

    Og som nevnt i andre posten, Pugs i T3 kommer nok neppe så tidlig i starten selv når T3 blir lansert. Tar nok litt tid før det blir pugs i T3 ja, tokk jo sin tid før man begynte med pugs i T2 også, og der kjører man sjeldent pugs i alle wingene, er som regel bare pugs i W1 og W2. Pluss at noen tar første bossen i W3 som jeg selv var med og drepte i går ;)

     

    Kanskje de spiller på testlive-server'n?

     

    Men du har nok rett...vil vel ta noe tid før man drar igang pugs i T3 når denne blir klar på live.

     

    Ja, vi i Affinity har for øyeblikket 2 raid-dager på Test-live. BRC går på 2-3 timer.

  5. Nei, aldri vært på test serverne ;)

     

     

    Ok, khitai folket er ikke i betaen.. D: (spiller as we speak*)

     

     

    Der brøt du akkurat NDA'en du godtok :p

     

    Jeg har også fått denne mailen, så det blir gøy å teste ut :D

    Jeg har forøvrig spilt open beta, early-access, test-live, og vært aktiv siden launch. Men vet ikke hvordan utvelgelsen har blitt gjennomført.

     

     

    Slaga

  6. Litt uenig i rangeringen der. Både hox og sin har potensiale til å toppe dps om de er spilt skikkelig, men vil slite mot demo hvis demoen er bra geara. Etter 1.05 skal en tos slite med å komme top 5 dps etter det jeg har sett av raids på Fury.

    Ingen Hox-er har sjanse til å hamle opp med min/Inzane sin ToS, demoen til Rookni/Skeff eller necroen til Azenothir/Hephestos/Unliving. Og hva sin angår så er den klassen langt ifra noen god PvE-klasse lenger - og det kommer det fra en som høyst trolig er topp 5 i verden når det kommer til sin raid dps (Skjegget er min gamle main assassin-main).

     

    Dersom man har lyst til å burne ned en boss så tar man med 1-2 tanker, 1 tos, resten necro. :p

     

    Har du spist pillene til Heph eller din cocky mofo :p

     

    Spilleren har vell like mye å si som klassen innimellom. Barbs kan vinne dps-lister og det samme kan HoX, knuser som regel alt av klasser på HoX i raid hvis det det ikke er en godt feated ToS/Demo/Necro i raidet. Trenger jo ikke skills for å spille de klassene de spilles jo av seg selv hvis du har god build "insert burn here" hehe :p

     

    Rubberducking på sin/barb/hox er mye mer tilfredsstillende og mye mer cred å komme på topp 5 dps hvis du spiller en av disse.

     

    Håpløst å sammenligne slik dere gjør her egentlig, da det stilles helt forskjellig krav til spilleren selv for å være god med melee eller caster.

  7. Du får mere og mer health jo høyere level du blir. Du kan også påvirke healthbaren din med hvilket utstyr du har på deg.

     

    Hvis du ikke vil bli drept hele tiden av random retards "ganking" bør du spille på en PvE server framfor en PvP server. På serveren Crom er det mange gode hyggelige mennesker som er hjelpsomme, guildet mitt der rekrutterer healere nå så vidt jeg vet. Du kan uansett spille PvP på en PvE server, så dette er vell beste for nybegynnere.

     

     

    bra at du koser deg i Hyboria og gled deg til du passerer lvl 20, det er da du får se den store verden. ser du på kartet ditt da så kan du se alle stedene du kan dra og hvilken levelrange disse stedene egner seg for.

  8. Hei,

     

    Jeg er relativt fersk på fotografering, men synes det er veldig morsomt å fotografere :) Jeg skyter med et Canon 450D og har et Sigma 17-70 objektiv. Fikk anbefalt denne pakken av en fotograf.

     

    Jeg ble anbefalt å kjøpe meg en ekstern blits, så det dumpet en Speedlite 430EXii ned i postkassen i dag.

     

    Det jeg egentlig lurer på er hvilke nye muligheter har jeg egentlig med en slik blits? hva gjør det til et bedre oppsett sammenlignet med pop-up blitsen? er det noen som har et lignende oppsett som har noen konkrete tips til bruk som gjør dette til en bedre fotoopplevelse?

     

    Skal vell få et kurs av fotografkompisen min snart, men inntil da så ber jeg dere, mine forumvenner om tips og hjelp :) skal sette meg å lese manual nå.

     

     

    På forhånd takk for alle innspill!

     

    Lars

×
×
  • Opprett ny...