Gå til innhold

Eiriklind

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Eiriklind

  1. Er det bare jeg som ikke lenger har den effekten av at sniperkulene faller, og at man må ta hensyn til det når man bruker recon-kitten? I begynnelsen gjorde jeg slik som i bc2, man sikter over hodet på offeret slik at kulen faller litt og treffer det, men når jeg skulle spille vietnam fikk jeg ikke denne effekten. :ohmy:

    Blir nesten som å spille mw2, kulene går rett fram uansett avstand. Tok et marksman headshot der jeg fikk +100 poeng, og da siktet jeg direkte på hodet til offeret. :hmm:

     

    Er det en feil som alle har?

  2. Hei

     

    Skal kjøpe en tv, og har lett rundt på nettet en stund.

    Har funnet to aktuelle tver, men klarer ikke å bestemme meg for hvilken jeg skal velge.

     

    De har ca. samme pris men det er to forskjeller.

     

    Den ene er en 100Hz tv og den andre er en 50Hz (tror jeg siden det ikke er nemnt hva den er)

     

    Jeg kommer til å bruke tven mest til spilling med min ps3. Kanskje se filmer.

     

    Her er linker til de to tvene

     

    Sony Bravia KDL-40EX500 (100HZ)

     

    Sony Bravia KDL-40EX600

     

    Hva ville være det beste kjøpet med tanke på at jeg bare skal spille med den?

     

    Mvh Eirik

  3. Hei.

    Er veldig glad i å redigere og lage bilder, og bruker photoshop cs4 til å gjøre det. Datamaskinen jeg har nå, en acer, klarer ikke å kjøre photoshop så bra som jeg skulle ønske og det hakker mye.

     

    En venn av meg anbefalte å kjøpe en MacBook Pro, og sa at den sikkert ville klare det bra.

     

    Jeg har googlet litt og funnet ut at den billigste MacBook Pro'en koster ca 10000 og har en 13" skjerm. Har en ekstern 23" skjerm med FUll hd som jeg kommer til å koble på.

     

    Før jeg gjør et kjøp vil jeg vere 100% sikker på at jeg ikke gjør et feilkjøp, og spør om MacBook Pro 13,3" 2,4 GHz klarer å kjøre photoshop fint? (også på en ekstern Full Hd skjerm)

     

    Mvh. Eirik

  4. Takk for råd.

     

    Skal kjøpe trykkluft på boks og renske vifta. Har prøvd å støvesuge den for lenge siden, men gav opp fordi eg følte det var ein dårlig ide.

     

    Eg lasta ned den siste driveren til Geforce 9600m Gt, men DirectX versionen endra seg ikkje.

     

    Googla litt men fannt ikkje ei måte å nedgradere directX 11 til DirectX 10. Ser ut som om DirectX 11 er standard i datamaskiner som køyrer Windows 7?? (eg har windows 7) Veit ikkje om det er muleg i det heile tatt.

  5. Hei

     

    Eg har eit problem med den bærbare datamaskina mi. :hrm:

     

    Når eg spelar for eksempel Modern Warfare 2 eller Counter strike Source, så kjører spelet laggfritt i ca. 3-4 minutt, men så begyn alt å lagge. Einaste måten å fjerne laggen på er å restarte heile maskina. Datamaskina hadde ingen problem med å kjøyre Cs:s det første året frå når den var ny, så dette er noko som har oppstått nyleg.

     

    Har formatert datan fleire gongar for å prøve å fikse det, men det har ikkje endra situasjonen. :ermm:

     

    Det kan ikkje vere internett forbindelsen som er dårleg, fordi broren min dreg spelet heilt laggfritt.

     

    Her er dataspesifikasjonane mine:

    Modell: Acer Aspire 6935g

    Prossesor: Intel Core 2 Duo CPU P8400 @ 2.26Ghz (2CPUs),~2.3Ghz

    Minne: 4096MB RAM

    Operativsystem: Windows 7 Home Premium 64-biters

    Skjermkort: NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB

    DirectX-versjon: DirectX 11

     

     

    Kva kan vere grunnen til eit slikt problem og korleis kan eg eventuelt løyse det? Har lyst å løyse det for det er ganske kjedelig at datan alltid laggar :dontgetit:

    Mvh. Eirik Lind :thumbup:

  6. Hei

    Eg har eit spørsmål angåande lyden på datamaskina mi. Eg har ei bærbar datamaskin(med HDMI output) og i tillegg har eg ein 23" dataskjerm med HDMI innput og innebyggde høgtalarar. Når eg koblar datamaskina mi til skjermen får eg eit stort fullHD bilete men eg har lyst til å få lyd utgjennom skjermen i tillegg. Har sett på "lyd" i kontrollpanel og der er HDMI (Digital Lyd) på lista over lydeinheitar. Eg har prøvd å sette denne som "standar lydenhet" og deaktivere alle dei andre " lydenhetene " (Høytalere og Digital lyd(S/PDIF) ) . Men eg får ikkje noko lyd ut gjennom data skjermen.

     

    Volummiksaren viser også at det blir sendt lyd til HDMI outputen.

     

    (eg veit at dataskjermen virkar da eg har spelt mykje ps3 på den og da har lyden kommt igjennom HDMI leidninga)

     

    Kva skal eg gjere for å få lyden ut HDMI outputen?

  7. Noen som har bestillt fra Elkjøp og fått selve spillet?

     

    Hos meg har det stått status: Sendt i tre dager nå...

     

    Satsar på at eg får spelet i morgo, da elkjøp skreiv at den som forhandsbestillte spelet fekk det i postkassa på releasedagen, og på sidene til elkjøp seier dei at releasdagen er 4 mars.

     

    Hos meg står det release date: 03.03.10........? lol

     

     

    Hmmm..

    Her står det vertfall: Release: 4. mars 2010. Ikke gå glipp av sjansen til å skaffe deg denne helt eksklusive utgaven av Battlefield: Bad Company 2!

  8. Noen som har bestillt fra Elkjøp og fått selve spillet?

     

    Hos meg har det stått status: Sendt i tre dager nå...

     

    Satsar på at eg får spelet i morgo, da elkjøp skreiv at den som forhandsbestillte spelet fekk det i postkassa på releasedagen, og på sidene til elkjøp seier dei at releasdagen er 4 mars.

  9. Hei.

    Fekk eit problem med datamusa, Logitech G9x, og håpe at kan få hjelp til å løyse det.

    I går, når eg skulle spele css, så begynte musa plutselig å hakke. Har spelt fleire gangar før samme veke, utan dette problemet. Forstod ikkje som var gale og trudde det var spelet. Restarta datamaskina men problemet var der enda. Prøvde da å spele med ei anna datamus og det gjekk heilt fint. Trudde sjølvsagt at musa mi vør øydelagt, men før eg tok den konklusjonen prøvde eg datamusa på ei anna datamaskin, og der funka det heilt fint. Spelte der i 2 timar uten nokon problem. Så tenkte eg at det måtte vere setpoint driveren (driveren til musa) som hadde feilen, og lasta ned og prøvde både 32-bit, og 64-bit versjonen med samme resultat: Hakking i css. Prøvde da å avinstallere både steam og css. Reinsallerte dei men problemet var der enda. :huh:

     

    Kva skal eg gjere for å løyse eit problem som dette? :(

    Formaterte for eit par veker sidan, og håper eg slepp å gjere det.

  10. Har samme datamaskin som deg, men har ikkje hatt samme problem. Uansett så har eg hatt mykje problem med sidepanelet, og mi løysning kvar gang det slutta å virke, var å gå innpå kontrollpanelet, og avinstallere driveren som heiter "Launch Manager". Så går eg inn på acer.no og lastar ned den siste driveren.( Driverar )

     

    Berre finn datamaskina di, og velg kva operativsystem du har, og så fer du inn på "applications" og lastar ned den siste Launch Manager driveren. Prøv å installere den. Det har ihvertfall virka for meg.

  11. Hei

    Skal til å formatere datan, og har lagt alle filene eg skal ta vare på innpå den eksterne harddisken min (inkl. drivers). Eg har formatert fleire gongar før, men no er det litt annerledes. Har nemmelig windows 7 OEM edition, og no lurar eg på om produktlisensen min vil virke (og bli godkjent) etter eg har reinstallert oprativsystemet og har skrive den inn på nytt. Bør eg kanskje formatere på ein annan måte enn å berre sette inn disken og installere på nytt? Eller kan det installerast på samme måte som vanlig Windows 7?.

     

    Mvh. Prankinator.

  12. Hot-tip: Elkjøp har Limited Edition av spillet til 399,- for konsollene og 299,- for PC på nettsidene sine. Eneste haken er at Elkjøp har forferdelige leveringstider. Ender fort opp med å vente en uke ekstra.

     

    http://www.elkjop.no/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/store-elkjop-Site/no_NO/-/NOK/CC_ViewSearch-Start?queryFromSuggest=&searchtext=bad+company+2&go=

     

    har aldri bestillt noke fra elkjøp før, men det ser ut som dei seier at den som bestiller spelet får det på release dagen.

     

    Bestill ditt eksemplar av Battlefield: Bad Company 2 Limited Edition nå og få det i postkassen din på releasedagen

  13. Takk for alle svar.

    Har ikkje prøvd demoen enda, da eg ikkje har ps3en her eg er no.

    Sjekka på platekompaniet.no og der kosta spelet berre 200kr så det er ikkje eit veldig stort tap om spelet ikkje fell i smak. :)

  14. Hei.

     

    Har blitt ganske lei av Mw2, og lurar på om eg skal kjøpe Killzone 2. Har lest nokon reviews på internett, mer er forsatt i tvil.

    Er dette eit spel det er verdt å bruke tid og pengar på ?

    Ingen av mine vennar har spele, så ha vore greitt å høre kva dokke her på forumet synest om det.

     

    - Prankinator ;D

×
×
  • Opprett ny...