Gå til innhold

Lillemeg87

Medlemmer
  • Innlegg

    144
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lillemeg87

  1. Har landet på en HP dv6.....men det er jo flere å velge mellom...

     

    Står i grunn mellom disse: http://www.prisjakt.no/list.php?l=28108&view=c#rparams=ss=1233eo

     

    Så jeg lurer egentlig på hvilken av disse er det beste kjøpet? Sikkert et håpløst spm, men jeg er ganske blank når det gjelder prosessorhastighet osv. Den skal hovedsaklig brukes til surfing, se film, litt spill (ikke så avanserte greier), musikkredigering. Er viktig at den er sånn passe rask og har bra lyd!

     

    Eventuelle andre alternativ til HP?

  2. Har faktisk legetime snart så skal ta det opp da :) men bare tenkte jeg skulle spørre likevel.

    Har også lavt stoffskifte, er konstant trøtt og slapp, også har jeg depresjon og angst. Begynte på Zoloft for 10 dager siden, men kan ikke se at dette er en bivirkning av Zoloft? har ingen andre bivirkninger.

    Har ofte hjertebank og litt tung pust etter å ha spist mye, særlig visse typer mat som inneholder mye karbohydrater osv.

  3. Jeg har av og til vært plaget med at føttene mine blir så varme. Særlig om kvelden/natta når jeg skal sove eller hvis jeg står oppreist en stund, eller har vært ute og gått tur. Kjennes ut som om alt blodet samler seg i føttene og ikke kommer seg opp igjen XD

     

    Men dette har ikke vært noe stort problem inntil den siste uka. Nå er det helt ekstremt. For å få sove om natta hjelper det ikke å sove uten sokker, jeg må faktisk ha på meg et par sokker som er dynka i iskaldt vann, og av og til hjelper ikke det heller og jeg må åpne vinduet i tillegg (det er vinter!). Er også plaget med det gjennom hele dagen og skyller føttene i iskaldt vann 3-4 ganger om dagen. Det hjelper. Når de blir så varme så klør de også, så det er utrolig plagsomt. Har ikke noe eksem eller noe, blir heller ikke svett på føttene, de bare blir veldig varm!

    Er som sagt værst når jeg har stått oppreist en stund, vært ute og gått tur og om natta

     

    Noen som har noen tips? Eventuelt hva årsaken kan være?

  4. Trodde det funka i alle butikker på Trondheim Torg i og med at det står det på kortet. Så var på Gina Tricot, men de tok visst ikke Trondheim torg gavekort....det gjorde heller ikke Game Stop :/ Nå var det bare de to jeg prøvde å bate med gavekortet, så får håpe det tilfeldigvis bare var akkurat de 2 som ikke tar i mot gavekort. Syns det var litt dårlig at det da står på kortet at det kan brukes i alle butikker....står det samme på siden deres :/

  5. Fins det noen sammenheng? I november i fjor fikk jeg sånn helt plutselig problemer med for mye magesyre og kvalme. Så og si ingen sure oppstøt eller noe, bare kvalme, ofte sultfølelse, mye raping og av og til litt sviende følelse i magen.

    Har også ofte tung pust etter å ha spist. Ikke sånn at jeg kveles liksom, men sånn at jeg føler jeg ofte må trekke pusten ekstra dypt. Noen ganger også hjertebank i disse situasjonene. Noen ganger dunker skikkelig i magen og kan faktisk tydelig se pulsen på magen.

     

    Noen som vet hva det kommer av? Har hørt om noe som heter vagusnerven som har med magesyre og puls å gjøre? Kan det være noe med den?

    Syredempende hjelper mot kvalmen, potetvann funker også. Så nå er jeg så og si aldri kvalm lengre, men merker de andre symptomene enda :/

  6. Bruker Somac nå og da mot for mye magesyre. Siden jeg begynte har jeg vært plaget med litt tung pust av og til og hjertebank etter måltider.

    Men, nå i de siste ukene har jeg plutselig blitt deprimert. Lurer nå på om det rett og slett kan være somacen, selv om jeg ikke har merket depresjon som symptom når jeg har brukt det tidligere. Går det an å utvikle andre symptomer etter hvert?

     

    Hadde vært litt greit å vite om det kan være Somacen eller ikke i og med at jeg reiser på ferie i morgen og tør nesten ikke ta Somac nå pga dette :( vil ikke slite med magesyre i ferien heller :/

     

    Har ikke tatt Somac på noen dager og det har gått litt bedre, tok en Somac i 3 tiden, og merka tung pust og depresjon sånn ca 3 timer etterpå. Kan depresjonen være tilfeldig?

  7. Er ei jente på 23 år. har egentlig alltid hatt lyst til å begynne på fotball så har det liksom aldri blitt noe av. Ble bare til at jeg spilte med venner osv på fritida. Og etter hvert har jeg følt jeg jeg er blitt for gammel. Nå er jeg 23 år og har fremdeles lyst til å spille fotball :p

    Så det jeg lurer på....fins det noe amatør lag for damer i Trondheim? Har ingen ambisjoner om å bli proff akkurat, mest for moro og treningens skyld :) Har liksom inntrykk av at alle damelag er kun av spillere som har spilt i en del år, så jeg føler ikke at jeg passer helt inn der hehe, og de vil vel heller ikke ha meg :p

    Noen som vet om det fins noe jeg kan slenge meg med på i Trondheim?

  8. Vet ikke om dette har noe med saken å gjøre men...i dag kom mensen en uke for tidlig. Pleier alltid å være ganske regelmessig. Kan dette ha noe med depresjonen å gjøre? Kan det være hormonelt? Har ikke tenkt på dette før men har fått påvist forhøyet testosteron nivå tidligere. Leste nettopp at kvinner med høyt testosteron har lavt nivå av østrogen....og at lavt nivå av østrogen kan gi depresjon osv? Syns humøret har vært ganske bra det meste av dagen i dag.

  9. Jeg må selv innrømme at jeg hadde samme innstillingen som deg, Dag, jeg lo godt da jeg hørte om det :p Det høres jo helt latterlig ut. Men som sagt tidligere, så prøvde jeg detter har en dag, og i et døgn etterpå følte jeg meg bedre enn jeg har gjort på lenge, opg det neppe tilfeldig!

    Mener jeg har lest et sted at tankefeltterapi er forholdsvis nytt enda, og at det derfor er vanskelig å si helt sikkert om det er varig.

    Men uansett, om det er 100% varig eller ikke, så gjør det ikke meg noe om jeg må sitte å tappe hver dag, så lenge det kan gjøre at jeg blir bedre.

    Skal fortsette å prøve meg fram med EFT, men vil gjerne kombinere det med Cipralex.

     

    Forresten, så har jeg ca 15 cipralex 10 mg liggende fra da jeg brukte det. Er litt frista til å begynne å ta de, kanskje en halv om dagen eller annenhver dag....men er kanskje litt dumt :/

     

    Er det ingen som har noen tips til hvordan jeg kan lette depresjonen litt fort? :(

     

    og ja, jeg er 23 år :)

  10. nå går vifta for fullt og jeg ser på oggavebehandling...er prosessor det samme som cpu? I så fall så bruker firefox nå 30-50...i stad da jeg kjørte en flash film så var den på ca 60-80. Vet ikke om det dere mener men :p

     

    Når jeg nå kjører samme flash film mens vifta ikke går for fullt er prosessoren ca på det samme, kanskje bittelitt lavere

  11. den er ca 1,5 år, har aldri rengjort den nei. Vet ikke helt hvordan, hvil ikke ødelegge noe liksom :p Men tror faktisk den så og si alltid har vært sånn at den blir treg når vifta går for fullt...eller hvertfall så lenge jeg kan huske, minst et år.

    Har lest at en negativ ting med denne modellen er at den blir litt fort varm.

     

    og...hva er en kompressor? XD

     

    CPUZ...er et program eller?

  12. Jo, det er sant og de har jo tydeligvis funket, hvilket er bra. Men har lest om hvor mye folk har blitt ødelagt av cipralex. Selv har jeg hatt masse problemer med magen, ofte hodepine og masse andre symptomer etter jeg slutta...om det skyldes det vet jeg ikke, men man kan jo begynne å lure når jeg som aldri har hatt magetrøbbel og sjelden hodepine plutselig får det sånn ca samtidig som da jeg slutta :ermm: var i tillegg en helt ny hodepine jeg aldri har kjent før, i panna :/ Som sagt, kan jo ikke si det sikkert at det var det at jeg slutta på cipralex som er grunnen, men det høres jo litt mistenkelig ut. Har lest om symptomer man kan få når man slutter og kjenner meg igjen i mange av de.

     

    MEN....jeg orker ikke ha det slik jeg har det nå, så blir jeg tilbudt cipralex eller noe annet igjen så takker jeg ja :/

     

    Litt off topic her nå men....i og med at jeg skal på ferie om et par uker. Er det noen som vet om noe som kan hjelpe på depresjonen litt fort? Johannesurt? Noe annet? Hadde vært kjipt å være deppa på ferie :( vil så gjerne bli bedre så alle tips tas i mot med takk her! Føler ikke at det er akutt enda så noe legetime før da kan jeg vel bare glemme :/

     

    Og ja, jeg er ikke i mot piller og sånt egentlig :p bare mener at man ikke burde putte i seg antidepressiva hvis det ikke er absolutt nødvendig :)

×
×
  • Opprett ny...