Gå til innhold

Serox

Medlemmer
  • Innlegg

    145
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Serox

  1. @nebrewfoz

     

    Som sagt: Om eposten blir sendt og ligger i sendte elementer er ikke problemet hos avsender.

     

    @Serox

     

    Gjelder det uansett hvem du sender til? Har du forsøkt å sende til deg selv? Hva slags type e-postkonto er det (POP, Exchange, IMAP)?

    Dette gjelder uansett hvem jeg sender til og jeg bruker POP e-postkonto.

    Har også sammenlignet innstillingene på den bærbare og stasjonære og det er helt like.

  2. plutselig får jeg ikke sendt ut mail på outlook 2003, har samme innstillingene som på den bærbare og der ligger outlook 2003 der ogå, noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse dette?

    Er det en måte jeg kan kopiere alle mail adressene og mailene slik at jeg kan innstallere programmet på nytt og så innstalere alle adressene og mailene igjen eller finnes det en annen måte å fikse dette på?

    Håper noen kan hjelpe.

  3. funker det med ctrl+alt+del? hvis det funker trykk på "ny oppgave" der skriver du "explorer.exe" tror dette skal funke.

    Dette fungerer, men jeg far ikke lagt til ikoner eller noe her heller, vet ikke om det er ett virus eller noe sant. har mistet alt pa skrivebordet ikoner, oppgavelinje..alt

    Men det virker som om det er last for jeg kan ikke hoyreklikke pa skrivebordet eller noe.men via task manager kan jeg gaa. vet dere om ett program eller oppdatering som kan hjelp[e mot dette, trenger virkelig hjelp med denne.

  4. Har Vista Home og den siste versjonen av windows media player, mitt problem er det at når jeg f.eks starter en avi film så får jeg ikke filmen over hele skjermen. før jeg formaterte så ble skjermen utvidet helt på sidene med en liten svart stripe oppe og nede,men nå er det ett stort felt som er svart på hver side. Noen som vet hvordan jeg kan fikse dette?

  5. Holder på å formatere minpc og jeg har fjernet partisjonene og laget nye og formatert,men når jeg da skal innstalere windows igjen så begynner den og når det står at det er 34 minutter igjen(windows minutter):) så blir skjermen svart og ingenting skjer? Noen som vet hva dette kan være?Høres ut som om hardisken eller ett eller annet i maskinen slukker.

  6. Hei.Har en liten gutt som klarte å komme inn på Biosen og så forandre ting og tang på den og nå er skjermen helt svart når vi starter pc.maskinen jobber men ingenting skjer.

    Man hører at maskinen jobber men skjermen er helt svart. Han hadde forandret på forskjellige ting og savet og nå kommer jeg ikke inn i biosen sånn at jeg kan få fikset dette.

    Hva kan jeg gjøre, noen som vet?

  7. Alt låser seg så jeg har ikke muligheter til å se noe annet enn skjermen som sist ble vist musepekeren og alt. Kan ikke få sjekket noe, men inne i pc går alt som det skal;)

    Power supplyen funker nok bra nok den tror jeg, er det noen måter man kan sjekke dette på?

  8. Hei.

    Jeg har en pc som fryser hver gang jeg starter opp maskinen, det som er så rart er det at etter en 3-4 oppstart så fungerer den fint.

    Jeg har oppdatert Biosen og alt annet for å se om det hjelper,men ikke noe har fungert.Denne maskinen er en litt eldre maskin, AMD 2000+ med 512 mb ram, nok av harddisk plass og Nvidia G-force skjermkort(tror det er 5200-serien). Hva tror dere det kan være, har selv en følelse av at det er skjermkortet som må byttes?

  9. prøv å legge programvare fra sonyericsson inn på nytt igjen

    eller går til deres side og last ned det siste programvare.

     

    lykke til

    8013569[/snapback]

    Nå kommer det opp samme feilmelding når jeg prøver å gå inn på internett sider,står at jeg mangler Macromedia Flash Player. Har allerede lastet ned denne ett par ganger, hva er galt?

×
×
  • Opprett ny...