Gå til innhold

Fire

Medlemmer
  • Innlegg

    105
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Fire

  1. Cursio skrev (På 6.12.2021 den 12.58):

    Jeg har nøyaktig samme hovedkort og 12900k, den fungerer helt strålende med kun 8 pin. Manualen bekrefter også at man enten kan bruke 8 pin eller 8+4 pin. Skjer det ingenting når du skrur på maskinen? Har du dobbeltsjekket at power on-pins står korrekt på hovedkortet?

     Hvilken PSU har du?

     

  2. Hei. Ja så det der, men var usikker på om 12900K var litt for strømkrevende for 8pin. Fant noen som påsto at 8pin kun leverer 150W. Men andre igjen sier den kan levere mye mer.

    Maskinen skrur seg på. Viftene går, RGB på GPU/RAM lyser opp osv. Men ikke noe bilde, og power led blinker hvert 0.25s. Det Q-LED blinket i følge Asus betyr at minne ikke blir funnet. Jeg har feilsøkt med alle minnekonfigurasjoner, testet at RAM fungerer på annet system og t.o.m. kjøpt ny ram som står på supportert-listen til HK, så det er ikke noen sjans for at det er minnet.

    Lukter kanskje feil på HK dette..

  3. bubba477 skrev (På 19.11.2019 den 1.15):

    VR :( Kjøper ikke hardware til flere tusen for et enkelt spill som skulle ha kommet for 10 år siden....

    Edit: sjekka prisen på Valves VR briller, 9000 for å spille et spill ?

    Du trenger ikke å kjøpe en Valve Index for å spille Half-Life Alyx. En Rift S til 4700Kr eller en brukt HTC Vive holder lenge.
    Finnes også enda billigere WMR (Windows Mixed Reality)briller fra Samsung og Acer F.eks. 

  4. Vi trenger ikke 4K. HD holder for meg, bare de slutter å komprimere det ned til sørpe. Kommer de med 4K, så vil de sikkert bare komprimere ihjel det formatet også.

     

    Engelsk tekst hadde jeg og satt pris på, bare noen serier har dette. Jeg regner med de har det klart til engelsktalende land, så hvorfor ikke bare gi oss i Norge tilgang på engelsk tekst også?

     

  5. Hva med hp reverb? Bedre oppløsning og bedre pris. Men ingen norske medier vil omtale dem

     

    Jeg vurderte Reverb. Men jeg er skeptisk til trackingen. Så noen tester der den ikke klarer å spore kontrollene om du tar de for nære headsettet eller ut til sidene. Dette er ikke et gaming-headset. Det er hovedsaklig laget for det profesjonelle markedet. Opplæring, demoer osv.

     

    Index selger de ikke til Norge, ihvertfall ikke enda.

     

    Pimax kommer snart med nye kontrollere. Da vurderer jeg Pimax 5K og kontrollere.

    Ellers så jeg er litt spent på Vive Cosmos.

    • Liker 1
  6. På hvilken måte har de tingene noe med hverandre å gjøre?

     

    Det de betaler for er at google skal håndtere transaksjonene, ikke at google skal flå alle andre apper.

     

    30% for å håndtere transaksjonen er jo ekstremt mye. VISA tar f.eks. 1.15%.  Dersom de tar så mye betalt så forventer jeg at de i det minste tar ansvar for platformen sin og rensker den for skadelige og falske applikasjoner.

    • Liker 2
  7. Her blir med andre ord en haug av enheter åpnet for å installere apper fra ukjente kilder. Dette kan bli interessant å se hvordan det utvikler seg. Finnes allerede sider hvor man kan laste ned beta av Fortnite, som selvsagt bare er spam og skadevare.

     

    At man kan ta en diskusjon på hvorvidt 30% til Google/Apple er for høyt er bra, men frykter konsekvensene av denne måten å gjøre det på.

     

    Hadde vært fint om man i det minste kunne ha lastet ned fra Samsung sin egen butikk for de som har telefon derifra, i og med at de tydeligvis har et samarbeid.

     

    De fleste nyere telefoner har et valgt om å kun aktivere installasjon fra ukjente kilde akkurat denne gangen. 

     

    Det er latterlig at de tar 30% med tanke på hvor lite google gjør for å sjekke sikkerheten og kvaliteten på apper på Play.

    • Liker 2
×
×
  • Opprett ny...