Gå til innhold

Team-settlers

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Team-settlers

  1. Jeg liker ideen om WoW- gratis TBC- 50 og WotLK 100 eller noe i den duren. det ville aapne opp for at mange morsomme raid fra gammelt av vil bli spilt. Tror Blizzard kunne tjent litt paa det pga veldig mange av de nye kommer etterhvert til aa betale fullpris.

    Tenk alle som ikke begynner med WoW fordi det koster penger i maaneden som vil mene det er hvertaa betale for.

  2. FPS: Team Fortress 2, Combat Arms (gratis) ET Quake Wars, BF2, COD4/5.

    Strategi: Civilization IV, Dawn of War

    Left 4 Dead vil forandre synet ditt på zombie spill, det er helt syyykt!

     

    grafikken på TF2 er jo latterlig -.-

     

     

    Det er litt av poenget! Det er ikke meningen at det skal være "UBER", men humoristisk11

    Viss du vil ha et RPG/strategi/ bra første persons kamp system må du velge Mount & blade, er ikke online, men da slippper du å betale i måneden.

  3. Mount & Blade er supert :new_woot:. Liker du FPS er Team fortress er det soleklare valget!! 9 klasser alle med 3 våpen hver+ achivment våpen man unlocker. Litt samarbeid, men trenger ferdighet :) En ting til humoren i spillet er en vesentlig del av spillet. "tegneserie" graffiken bidrar godt også.

  4. Der jeg bor er det "nerd" det står i. Blir ikke kalt det selv, men personelig synes jeg gamer klinger bedre.

     

    Rett meg viss jeg tar feil, men er ikke det å være nerd å bruke all sin tid på EN TING? Da er det vel det samme om man spiller WoW eller GTA 100 timer!

    Problemet er bare all den negative fokusen rundt nettop WoW. Vel GTa blir litt feil siden det er mye negativ fokus rundt det og, men håper noen tar poenget!!

  5. Tviler jeg på at det er trojaner, men du skal ikke se bort fra at du bør skaffe deg nytt hovedkort.

     

    Vet ikke hvor sansynelig det er, men viss du har vært statisk ladde (gått inne med sko på et teppe, brukt klær med enkelte matrialer) og så tatt i musa så kan tingene faktisk bli ødelagt av det, men jeg tror det øverste er mest sansynelig da

  6. Må være Dungen Keeper 2. Da jeg så den store, stygge jævel fyren som kom og plukka opp diamanten i første bane syntes jeg at han var så skummel at jeg ikke fikk sove :cry:

    10år med drææping ( i andre spill) senere fant jeg koverett i en gammel hylle, det måtte prøves. Etter en liten stund kom jævelen fram igjen, men denne gangen var han ikke skummel, faktisk ganske morsom. 600x 800 opplsning og der full skygge detaljer betyr noen sorte prikker ved siden av seg, fikk jeg later krampe. Ikke fordi det var så utrolig urealistisk, men p.g.a at jeg ikke turte spille det mer. Vet ikke om det er så "magisk", men det er hvertfall det jeg husker best :yes:

×
×
  • Opprett ny...