Gå til innhold

BreadHead

Medlemmer
  • Innlegg

    38
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av BreadHead

  1. Halla, trenger litt hjelp til en pc jeg skal kjøpe. Har sett litt på Komplett Xtreme - 3xTitan Edition, og har lyst å skaffe en litt modifisert utgave av den. Skal ha 2 av Titan kortene, men vil bytte ut cpu'en til 2 stykk 6 kjerners. Trenger tips til bra cpu'er for jobbing med 3d og grafikk, og hvilket hovudkort og resten av delene som funger bra sammen med denne cpuen og titankortene.

     

    Takker på forhånd!

  2. Hei, jeg skal kjøpe en ny bmx snart og tenkte meg å kjøpe WeThePeople Envy 2013 modell, men etter litt titting på andre sykler så lurer jeg på om jeg skal kjøpe WeThePeople Zodiac 2013 modell. Jeg føler det ikke er så store forskjellerer på de to syklene og lurer på om det er bortkasta peng og betale 3000 kr ekstra for en sykkel som nesten er helt lik. Hvis noen har gode grunner hvorfor Envy er mye bedre enn Zodiac så er det bare å spytte ut, og eventuelt sende en link til en god side der de selger desse syklene;)

  3. Viss du spiller på Fissure of Woe, og har lyst å være med i en norsk guild, ta kontakt med meg :)

    Søker seriøse spillere som er ute etter å oppleve og utforske PvE, samt PvP. Er en nyoppstartet guild, Vikings of Tyria, som har lyst å forme et hyggelig samfunn for å få hjelp og generelt være sosial i. Viss dette høres interessant ut, send en mail til Trevous Revenin! :)

  4. Hei, har ekstremt lyst til å se den fantastiske serien Prins Argai (Argai: The Prophecy) igjen, men klarer ikke å finne den noen plass. Den gikk på tv2 på lørdags/søndagsmorningene rundt 2000. Serien er fjernet fra tv2 sumo, og er ikke til å finne noen som helst plass. Er det noen som vet hvor jeg kan skaffe serien? Helst med norsk tale, men engelsk går òg. Takk på forhånd.

  5. Jeg jobber selv i en mobilforretning for Telenor, og kan med hånden på hjertet si at det er flere ganger at en subsidiert telefon koster mindre enn å kjøpe den til fullpris. Det gjelder bare å følge med på totalprisen, sammenligne med hva en får inkludert i abonnementet, og få et abonnement som passer bruken. Nå som Telenor har rullet ut de nye abonnementene, så har prisene blitt enda gunstigere.

     

    For å ta et eksempel, så selger jeg en Sony Ericsson Xperia Arc med abonnementet Djuice All in 1 til 1599,-. Totalprisen etter 12 måneder er 6987,-. Dvs. at du betaler 5388 i abonnementspris. Her får du 500 SMS, 500 ringeminutt og 500 MB data inkludert hver måned. Dvs. bruk verdt 972,- per måned. Så hadde du hatt ett abonnement der du betaler all bruk (med 0 kr i fast månedspris), og gitt at en bruker rundt 500 av hver(ringeminutt, sms og surfing), så ville totalprisen med bruk og telefon (koster 4999,- uten binding) etter 12 måneder komme på 16.663,-. Og det vil igjen si at en kan bruke opp alt inkludert pluss å kunne ringe i 546 minutt(0,49 øre per minutt, oppstart er ikke tatt med), sende 546 meldinger (0,49 øre per melding) per måned og surfe så mye man vil i 322 dager (10 kr dagen) for den samme summen. Så, hva er billigst?

     

    Men, hei, hva om jeg ikke bruker så mye hver måned? Bruker man mer enn 112 sms, 112 ringeminutt og surfer for mer enn 55 kroner hver måned (eller 224 sms eller ringeminutt eller surfer for 165 kroner), så er det penger å spare med å kjøpe denne telefonen med Djuice All In 1. Dette vil jeg påstå er rundt normal bruk for mange. Så poenget er, for de med minimalt bruk så er det dyrere, men de fleste med minimalt bruk kjøper ikke de dyreste toppmodellene. De kjøper billige telefoner uten binding.

     

    PS: Kan være reknefeil, og alt er grovt utregnet. Men skal stemme nogelunde.

  6. Baaaah. Black Ops fungerte helt fint fram til nå. Når jeg går innpå multiplayeren og prøver å finne en server, så står det bare connecting i en evighet. Og internettet blir slått ut hver gang.

    Noen som har samme problemet?

     

    EDIT: Leste litt bakover i sidene, og såg at flere hadde det :p Glad jeg ikke er den eneste. Noen som har funnet noen fix til problemet? Eller må vi vente på Treyarch skal få ræva i gir og fikse det?

  7. aner ikke hva QFT betyr, men aimen min tar seg ikke opp igjen etter 5 min, må finne riktig sittestilling, riktig armplassering og så få stilt inn aimen.. så for meg tar det kanskje ett par runder eller fler..

    quoted for truth eller noe sånt :p

     

    Anyways, hvilken servere folk spiller på? Og om noen har lyst, så kan du adde meg på Steam (BreadHead2k) om

    du har lyst å spille litt :)

  8. Hei!

     

    Vet ikke om dette er riktig forum å poste i, menmen.

    Det har seg sånn at jeg snart skal til Lisboa, og lurer da på om det finnes noen offentlige svømmebasseng der. Ikke svømmebasseng med plasking og leking, men til å kunne trene i. Da med baner, 25/50 meter langt basseng.

     

    Takk på forhånd!

     

    EDIT: Før noen sier det. Ja, jeg har googlet, men det gjorde ikke meg særlig klok.

  9. Personlig ville jeg kanskje sett på noe som dette https://prisguiden.no/profil/lister/117319

     

    Litt mer oppgraderingsvennlig, mtp flere PCI-E porter og muligheten for 460 GTX i SLi

     

    I tillegg så kommer en PSU med høyere effektivitet og raskere ram.

     

    Ellers er det vel omtrent det samme :)

     

    Tusen takk! :D

     

    Jeg ser at det ikke ligger en CPU kjøler i din liste, som i MadRos sin. Er det ikke nødvendig, eller bør jeg legge en inn?

  10. Hva med dette ?

     

    Også, Husk å bruke Prisguide når du velger fra hvilken nettbutikk du skal kjøpe fra. Også husk å velge en nettbutikk som har fått gode tilbakemeldinger fra kundene. Selv er jeg en fast kunde hos Dustinhome, MPX og Komplett og er veldig fornøyd med dem.

     

    Takk! :) Men jeg får ikke opp noen varer da jeg klikker linken, MadRos. Hadde du giddet å fikset det? :)

  11. Siden jeg er helt blåst når det gjelder pc-komponenter, så vet jeg ikke hva som er bra, hva som passer sammen osv.

     

    Jeg tenkte jeg skulle bygge pcen selv (med hjelp fra en som kan litt). Den skal for det meste kun brukes til gaming, og må kunne kjøre spill som Bad Company 2, Just Cause 2, GTA 4 (om mulig :p) osv. på minst medium (helst høyere).

     

    Jeg kan bruke 10 000 kr på den, ikke noe dyrere enn det (et par hundrelapper dyrere går selvsagt).

     

    Om noen hadde vert så snill å satt sammen (eller komme med forslag) til pc, så hadde jeg blitt meget glad :)

    Har mus og tastatur, men må kjøpe høytalere og skjerm i tilleg.

     

    Takk på forhånd!

  12. Spørsmålet kan vel forenkles til: Hvilken tidssone gjelder egentlig ombord i et fly? Der man reiser fra eller der man reiser til? Jeg regner med at man ikke endrer klokken hver gang man kommer inn i en ny tidssone, slik at en av disse må være gjeldende.

     

    Haha, tenkte ikke på det :p Jaja, jeg som trodde jeg var smart å kom på en liten tankenøtt. Hmm...

  13. Jeg kom bare til å tenke... Hvis man blir 18 for eksempel 13.august, og man reiser med fly den 12.august klokken 24.00 til en plass der tidssonen er et par timer før. Kan man da teoretisk sett kjøpe alkohol på flyet hvis klokken er 22.00 (pga. tidssonene) selvom en ble 18 der man reiste fra? Eller blir man plutselig umyndig igjen?

     

    Jeg vet at det mest sannsynlig ikke ville vært noe problem, tenker berre teoretisk sett om du faktisk er 18 år da.

     

    Håper dere skjønner hva jeg mener, var kanskje litt dårlig beskrivd.

×
×
  • Opprett ny...