Gå til innhold

Reacto

Medlemmer
  • Innlegg

    252
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Reacto

  1. PvE i spillet er for tiden ganske manglende, simpelt og kjedelig. Verdenen er interessant, men ved dette stadiet er den dessverre litt for simpel. PvP derimot er mye mer interessant, og hvis de fortsetter fokuset på dette kan det bli et av de neste store eSports skytespillene. Det er allerede lovet store mengder premiesummer til spillet (en million dollar), så det blir spennende å se.

  2. Skjønner ingen ting jeg nå...

     

    Jeg har brukt AKS-74u og har låst opp endel saker til det våpenet, joiner en server idag og nei...ingen AKS-74u å velge.

     

    Så joiner jeg Diskusjon sin server og der er våpenet mitt med alle unlocks jeg har fått...hva i granskauen liksom?

     

    Du kan bare velge AKS-74u om du er russer ;) Unlocks passer bare til den typen våpen, slik at hvis du unlocker ting til M4A1 kan det brukes til M4.

  3. Noen selskaper er helt nazi på RMA'ing og retur. Kjøpte MSI hovedkort fra USA, måtte sende det tilbake til USA når det gikk istykker, etter at jeg fikk det tilbake holdt det i noen måneder og så gikk det i stykker igjen, gadd ikke bruke 1000 spenn på å sende det fram og tilbake til USA så jeg kjøpte ASUS istedet. Konklusjon? Ikke kjøp MSI og se til at produsenten du kjøper fra støtter global RMA.

  4. Hei

    Nærmer seg jula og med mangel på annet å ønske seg har jeg tenkt på å skaffe ny mobil (flere år siden sist). Tenkte jeg ville ha en Andriod, f.eks. HTC Desire HD eller lignende, men lurte på om det er smart å vente på Gingebread.

     

    Jeg kommer i tillegg til å ringe, sende SMS, ta bilder/film o.l til å:

    Surfe en del på nett, spesielt WiFi.

    Bruke IRC hvis dette er mulig.

    Spille spill

     

    Batteritid er alltid et pluss. Telefonen kan godt være stor, men en murstein vil jeg jo ikke ha. HTC Desire HD er fin størrelse. Touch er et must da dette funker best til å browse på internett med etter min smak. Touch skjermen må være responsiv og mobilen må være generelt rask. Prisklasse er vel 3-6000.

     

    Takk!

    {Reactions}

×
×
  • Opprett ny...