Gå til innhold

Ida_1

Medlemmer
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ida_1

  1. Hei!

    Jeg er en jente som går 2. klasse på medier og kommunikasjon. Tingen er at jeg egentlig vil bli lastebilsjåfør i fremtiden, og jeg har vel så og si valgt litt feil linje. Jeg har hørt litt rundt forbi for å finne den letteste løsningen for å bli yrkesjåfør, men fikk aldri noe skikkelig svar. Dermed spør jeg dere; Hvordan bør jeg nå gå frem for å bli lastebilsjåfør?

     

    Jeg vurderer å gå i lære som mediegrafiker til høsten (viss jeg får læreplass) og etter det starte utdanningen min videre som lastebilsjåfør. Jeg bor i Rogaland og har dermed hørt at jeg må reise til Sauda når jeg blir 21 år for å ta utdanningen. Om dette er sant eller ei, vet jeg ikke. Det kunne kanskje vært litt greit slik at jeg hadde hatt en jobb å falle tilbake på, viss jeg blir lei av å kjøre rundt på Norges vakre veier. Men viss det finnes en raskere løsning enn dette hadde det vært supert!

  2. Et spørsmål jeg har lurt på en liten stund, er det lov å sitte to på en el sykkel? Ikke en slik el sykkel som ser ut som en vanlig sykkel, men en som ser ut som en moped? Er det lovlig å sitte to på den? Det er i hvertfall plass :D

×
×
  • Opprett ny...