Gå til innhold

gouuzt

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gouuzt

  1. jeg kjøpte aoc dagen det kom ut og hadde følgt med på spillet i noen måneder. sjermkortet holdt desvere ikke. men jeg prøvde det hoss en venn flere ganger. jeg må inrømme at jeg ble for lei av spillet. så det jeg hinter til er at jeg har en account til billig penge. pm meg viss du er interissert.

     

    jeg har hørt av folk som har spilt/spiller aoc at det er som å spille en beta test. er dette sant?

     

    ja jeg savner også en WAR artikkel. jeg plukket spillet opp etter en dag eller to etter release og jeg elsker det, det føles som tittelen WAR. WAR is everywhere etc. game reactor gjidde det 7/10 mens ign gjidde det 9/10. lurer på hva gamer.no syns om det.

  2. På telefon... "Du vet, det NHL spillet.. for 2009, det er bilde av en ishockeyspiller på forsiden". Hvilket spill kommer personen hjem med?

     

    på telefon..."du vet, det BAJA spillet... med to biler, en rød bil og en som hopper på coveret?" hvilket spill kommer personen hjem med?

     

    lol begge eller feil :/

     

    det har ikke vært noen sak om NHL spillene swom jeg vet om. så hvorfor tar du dette opp? viss produsentene hadde sett en så stor likhet i NHL spillene som det er på BAJA spillene her hadde de også gått til sak.

     

    så hva er ditt forslag til NHL cover da? et bilde av hele banen? et lag foto av det amerikanske lands laget? you name it

     

    litt off-topic: jeg trodde blizzard holdt seg til wow, warcraft, starcraft og diablo. jeg sjønner ikke hvorfor de skal verme på et bil spill når de alt utvikler 4 spill fra før av, basert på tidligere utgjivelser.

×
×
  • Opprett ny...