Gå til innhold

J_Gagarin

Medlemmer
  • Innlegg

    456
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av J_Gagarin

  1.  

    Synd de ikke har fokus på god lyd :/

     

    Det er god nok lyd, ikke lat som du faktisk hører noe dårlig lydkvalitet.

    Barnerumper hører kanskje ikke at Spotify har dårlig lyd når de lytter på mobil, men på mitt hjemmeanlegg er lyden heller dårlig. Samme låt hørt på NRK radio låter langt bedre enn på Spotify. Og en CD-plate av god produksjon er ekstremt mye bedre lydmessig.

  2.  

    Det er totalt umulig for et kamera som skal ta bilde gjennom noe som ikke er mindre gjennomsiktig enn glass å ta et bilde som blir like bra som et kamera som kun må ta bilder gjennom glass.

    Det vil alltid være noe i en skjerm for at du skal kunne se skjermen.

    Et alternativ kan vel være å bøye skjermen til siden når du bruker kamera, men hvorfor ikke bare ha et kamera som bøyer seg rundt skjermen da?

     

    Tror det er ganske enkelt å få til noe som funker greit nok for selfies.

    En AI som fikser det stygge trynet som tar opp mesteparten an bildet er mer viktig.

     

    En skam at burka er så koblet mot islamister og terrorister, det er tross alt et plagg som kler veldig mange.

    Sånn funker det nok for deg og ditt tryne, men hva om jeg vil ta bilde av mitt smukke fjes?

  3. Hardt tiltak fra USA sin side, men er det mer rettferdig at 

    1. Kina/kinesiske selskap kan stjele IP'er uten straff? 

    2. At kinesiske selskap kan operere fritt i andre deleer av verden, mens ikke-kinesiske selskap ikke kan?

     

    Folk mener Huawei har en uskyldig fortid, og kommet opp fra "ingenting" og blit en av "teknologi fronten" av seg selv?

    https://www.prosperousamerica.org/top_five_cases_of_huawei_ip_theft_and_patent_infringement

     

    Og legger til det her, fra den andre tråden, da det er like relevant:

     

    Vel, det var jo en Telnet åpning hos Vodafone Italy rutere som ble oppdaget for ikke så lenge siden. Som ikke ble lukket med en gang... Men er vel ikke godkjent det heller :)

     

    Nå er jo ikke trusselen avlytning uansett, da det lett kan bli oppdaget. Men heller remote shutdown (i forbindelse med tele-nett).

     

    men i henhold til det her, så ligger det vel litt mer til hvordan kina opperer på sitt marked....

     

    Hvor mange selskaper får drive fritt i kina, kontra andre land? 

    Hvor mye IP'er er kinesiske selskaper tatt i å stjele?

    Hvor mye IP'er er "delt" med kinesiske selskaper for å få lov til å operere der?

     

    Sitat

     

    As for the joint venture option, instead of free market access which was promised by the Chinese government, the maximum percentage of shares that a foreign company is allowed to own is 50%, also known as the 50:50 rule, and that has sparked concerns in the EU about how European companies operate in China.

    https://sindacorpora...inese-market-
/

     

    https://theweek.com/...-business-china

    https://thediplomat....-property-wall/

     

    edit: Viktig å huske at INGENTING skjedde 

    4. juni 1989

    ....

    Viktige poeng, men jeg tror ikke du er på riktig nettsted for å ta den politiske diskusjonen som går på hvordan Kina utnytter alt de kan til egen fordel, mens de nekter alle andre på rettferdig vis å gjøre det samme. Det er nok for mange gutteromsboys her til at de evner å forstå situasjonen.

    • Liker 2
  4. Her hadde det vært moro om Kina hadde tatt Huawei's parti, og fyrt på i den allerede betente handelsdiskusjonen mellom Kina og USA, og truet med å avbryte alle avtaler om å produsere deler til "amerikanske" mobiltelefoner. Hvor mye telefon er igjen da, mon tro?

     

    Uansett, utrolig surt om Huawei skulle miste Android. Jeg er strålende fornøyd med min Mate 20 Pro, men ikke om det ikke kommer flere oppdateringer. Da presses jeg til å bytte tilbake til Samsung igjen :/.

     

    Smart du. Huaweis eier er bestevenn med Xi, og Huawei finansieres uten grenser av staten Kina.

  5. La oss nå ikke ta helt av her... 5 av ca 100 mobiler det er snakk om. 3 av de pga filmen over skjermen som ikke skal fjernes ble fjernet, 1 for der var noe under skjermen og 1 som er mer usikker..

    Veldig bra statistikk for ett brettbart førstegenerasjons produkt.

     

    Er du helt koko? 5% defekt er fullstendig krise og uholdbart. Det er noe av det dårligste som noen gang er presentert. Takk og pris for at du ikke jobber med produktutvikling.

    • Liker 2
  6. Sånn går det når man skal ta snarveier. De aller fleste feilene er noe som burde vært løst før folk/testere fikk dette i hendene. Kommer til å komme mange kritiske feil neste runde også, skal jeg vedde på. Tror det er litt for stort fokus på å være først ute og få første bølgen av salg på brett-mobiler fra et selskap som selger Kjøleskap og gud vet hva. Nei håper heller at Apple kommer med en brett-mobil om 2-3 års tid. Bruke god tid på å testing, feilsøking og sammensetning. Når noe først kommer så fungerer det bra, og betaler heller litt mer for valg av kvalitet på materialer enn billig plast og aluminium.

     

    Helt enig. Håper i det minste å få betale 39 990,- for en mobil. Da selvsagt en iPhone. Egenskaper og spesifikasjoner er ikke så viktig. Det viktigste er at den er så dyr som mulig.

    • Liker 1
  7. VW vil konkurrere med Tesla? Tesla har 400 000++ helelektriske biler utstyrt med datakraften, sensorpakken og snart også programvaren for full selvkjøring. Ingen andre produsenter har i nærheten av datamengden Tesla har tilgang til gjennom disse. Data er nøkkelen til trygg og effektiv L4/5 full selvkjøring. Det finnes ikke en eneste bilprodusent som engang nærmer seg det Tesla ALLEREDE har på veiene. Tesla er på ingen måte perfekt, men de er i sin egen divisjon på alle felter når det gjelder selvkjøring og fremtidens biler. Selv ikke Googles Waymo er i nærheten. Det er bare å se på fakta for å forstå hvorfor Tesla allerede har vunnet løpet.

     

    Hvis du tror Tesla er bare i nærheten av å lansere selvkjørende biler er du alvorlig psyk. PSYK!!!

×
×
  • Opprett ny...