Gå til innhold

doedskvad

Medlemmer
  • Innlegg

    468
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av doedskvad

  1. Maskinist der du tar skiftene som går på nettene, styrmann med skift på netter, matros med skift på netter og alle di yrkene man ellers har på en båt som skal være i drift 24/7 som feks hurtigruten

     

    Det er liksom yrker som passer best for menn, og er kjedelig for kvinner. Det burde vært mer å velge mellom!

  2. Overbefolkning er ikke et problem her i Norge. Fruktbarheten her er1,9 barn pr kvinne, vi trenger 2,1 for å ha en stabil befolkningsvekst (hvis vi ser bort fra innvandring).

    Men abort er bedre enn at kvinner setter barnet fra seg i skogen eller bruker strikkepinnemetoden.

     

    Nå snakket jeg ikke om bare Norge.

  3. Purk, kokk (kveldstid), resepsjonist og bartender. Investor I Asia kan du også bli :). Lege med nattevakt og den mest digge av alle såvende brannmann.

     

    De som er nattevakt på gamlehjem eller mentalsykehus, da? Er det ikke bare å sitte å surfe på nettet/se på tv, og spise masse digg? Kanskje rydde litt innimellom.

  4. Tydeligvis ikke, siden han enten er en egoistisk drittsekk som nekter å forske på saken så man potensielt kan redde haugevis av mennesker, eller han vet han bløffer og derfor nekter å bli forsket på.

     

    Hadde han vært en "egoistisk drittsekk" så hadde han dritt i de tusen mennesker som stilte seg opp utenfor hans eget hus. Men han slapp de inn alle sammen og hjalp - hvert fall følte de forbedring.

    Og så lenge det "virker", uansett hva det skyldes, hva er det da å klage på?

     

    Det kan være andre grunner til at han ikke ønsker å utsette seg for alle tester som nevnes.

×
×
  • Opprett ny...