Gå til innhold

Strekjaeden

Medlemmer
  • Innlegg

    75
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Strekjaeden

  1. Med fiksing, så mente jeg: var ubalansert (noe jeg leste, spillte ikke så lenge at jeg fikk oppleve det så mye selv), va utrolig lite end game pve, og lite å gjøre.

     

    Jeg likte WAR utrolig godt. synest det var et kjempe morsomt spill, pve og pvp.

     

    Men er en pve'er, så om de ikke har kommet med noe brukbar pve end game med mange instancer og mye variasjon, så gidder jeg ikke..

    Det som er av tier4 PvE (i rekkefølge av Wards):

    Bastion Stairs

    Warpblade Tunnels og Sigmar's Crypts

    4stk Land of the Dead tombs (veldig populære)

    Lost Vale

    Tomb of the Vulture Lord (+ Colossus som er ~24man+ raid boss du kan sette til liv etter å ha fullført ToVL).

     

    Vil påstå at om du ikke har en erfaren gruppe vil du ha noe å bryne deg på ei stund i Vulture Lord.

     

    Jeg vet ikke når du spilte sist og hvor mye du vet av dette, men her er ihvertfall lista. Om WAR er balansert er et evig diskusjonsemne. Noen klasser er veldig mye dårligere enn andre, men er har du peiling kan vil du yte bra med alle.

     

    Forøvrig er City Sieges blitt omgjort til RvR - og etter min mening blitt svært bra.

  2. Jeg fikk tilsynelatende helt tilfeldig ulyd i subwooferen min for noen dager siden. Det var en 'humme' lyd av slags og var konstant. Jeg prøvde litt av hvert, og eneste som hjalp var å sette inn strømkabelen et annet sted i rommet. Jeg prøvde to steder, men bare en av de ga positiv effekt. Ulyden ble helt borte så lenge kabelen sto i denne spesifikke kontakten.

     

    Tidligere var subwoofer koblet via et slikt spenningsvern. I samme vernet er to PC skjermer, en annen lydenhet (ekstern lydenhet for PC av typen Creative Audigy 4 PRO), en tredje PC skjerm og PC som er inaktive. INGEN av disse enhetene viser noen som helst tegn på skade.

     

    Heldigvis er lyden som tilsynelatende kommer av strømkobling borte, men nå har jeg et nytt: ved medium lydstyrke og høyere kommer noen *sparkle* lyder. To raske støt i tilfeldige rekkefølger; ingen faste mønster etter hva jeg kan høre.

     

    Noen tips til hva som kan være galt? Veldig merkelig at jeg har hatt denne setupen for flere måneder, og så skjer det noe . Eneste som er endret er at jeg kjøpte en ny skjerm, men selv det var omtrent 2 uker før dette.

     

    Om dette er feil forum, kan moderator flytte til passende forum?

  3. Gratis konto jeg oppgraderte til vanlig. Er en knapp et sted i interface som står "Leave beginner's area" på.

     

    Men jeg driver jo og quester i Tier 1 og Tier 2 på world map. Nordland osv.

    Spiller du Elf, Greenskin eller Dwarf? Er det scrollen du har i backpack du mener? Hvor du 'bør' være kan du se ved å mouse-over chapters på world map (for PvE questing). Med mindre du vil gjøre RvR - da er det faste steder for det.

  4. Hei folkens!

     

    Jeg spilte WAR rundt release en periode, men så falt jeg helt av lasset. Tenkte nå å legge det inn igjen.

     

    Er det fortsatt folk som spiller WAR? Hva er status for Europa sin del? Egne servere eller spiller vi på US nå?

     

    Hvilke servere er det skandinavia spiller på primært? Trenger rett og slett litt generell info føler jeg, for å komme i gang igjen.

    Egne EU servere, Norn og Azgal. Begge lever i beste velgående.

  5. Jeg skal til å kjøpe en ny PC fra Komplett. Det er AMD Dragon pakken. Jeg har tenkt på det i hele påska, og har bestemt meg for å kjøpe Radeon 5870 i tillegg. Ut ifra hva jeg har lest så er dette grafikkortet ganske stort, noe som har gjort meg litt urolig for om kabinettet jeg har valgt er stort nok? Antec Nine Hundred Midi Tower er hva jeg hadde i tankene. Noen som har erfaring med dette kabinettet /m 5870 grafikkort?

  6. Jeg kjøpte akkurat ny pc med 5770.. Og det kortet drar de fleste spillene på beste grafikk med brukbar fps på 1900x1200. Eneste er crysis som jeg måtte stille litt ned på AA.

     

    Så egentlig treger jeg litt på at jeg ikke invisterte i 5870. For tipper det vil komme ganske krevende spill etterhvert som jeg helt sikkert ikke kan dra på beste grefikk..

    Definer "brukbar fps"? :hmm:

     

    Men med tid og nye spill kommer også nye grafikkort med ok pris og sannsynligvis enda bedre ytelse? Forskjellen på 5770 og 5870 er, i kroner, 2000.

  7. Har tenkt å kjøpe AMD Dragon pakken fra Komplett.no. På listen over tilgjengelige kort i den pakken er 5770 det beste kortet. Men jeg har sett en del på 5870 og det er et bedre kort; men det er også en god del mer i pris - trenger jeg det? Jeg har tenkt å spille CS:S, teste Crysis, BFBC2, WAR, Global Agenda, DoD:S etc.

     

    Jeg har stor skjerm og vil få utnyttet den, så vil ha 1900x1200 oppløsning. Etter å ha sett pro/cons for CrossFire tror jeg ikke det er noe for meg med tanke på hvor (lite) flink jeg er med hardware etc.

     

    TRENGER jeg ett 5870, eller klarer jeg meg med ett 5770? Vil helst kjøre på ganske høye settings i spill, så jeg kan jo lett gjette meg til svaret her, men vil høre noen meninger.

  8. Min generelle mening er at en ikke trenger Marksman om man kan å skyte. Skyter du 1-3shot bursts, trenger du ikke Marksman. Rekylen er så liten at de kommer til å treffe uansett. Derfor har jeg alltid Magnum ammo.

    ACOG funker for meg kun på Recon. Zoom på sikte blir aldri bra i close combat, noe som liksom er halve poenget med alle andre classes enn Recon. ACOG på automat våpen gir meg horribel recoil. Du SER hvor urent kulene treffer selv med 3-4 skudd burst, spesielt på LMGs. Rekyl i kombinasjon med faktum at jeg ikke trenger zoom, gjør acog uaktuelt. Hvorfor skaffe specs for å treffe når du med teknikk kan oppnå akkurat det samme - og heller fokusere på dmg/utility?

     

     

    @ KD/: ca 2.49. Droppet noen få poeng når jeg spilte i går, noe som betyr at jeg har blitt litt dårligere etter pause, samt at det generelle nivået er høyere. Og det er en bra ting.

  9. jeg skal kjøpe meg en ny pc for rundt 15,000 for gaming og video redigering.

     

    Jeg har satt sammen dette så langt. Ser dette greit ut? eller er det noe jeg bør forandre på?

     

    Jeg er ikke helt sikker på ram-en. Mulig jeg også burde ta 8gb. Hva synes dere ? (Driver ofte med heavy multi tasking.)

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=789678&su=F902BD41-8115-43CE-9C03-CC2ED938E24C

     

    1_1.jpg

    Siden du har så mye å gå på på budsjettet enda, burde du kanskje vudere 5850 eller 5870.

  10. Jeg ville gått for en AMD-løsning med 5870 til det budsjettet. Jeg vet ikke hvor viktig det er for deg å få den satt sammen, og/eller hvor viktig det er at det er Komplett.no, men her er et oppsett fra Dustinhome.no:

     

    - AMD PHENOM II X4 955 BE 3.2GHZ 8MB SOCKET AM3 BOX

    - CORSAIR 4GB DDR3 XMS3 DHX PC10600 1333MHZ CL9 (2X2GB)

    - ANTEC MIDTOWER P183 ATX BLACK

    - ANTEC CP SERIES 850W

    - XFX RADEON HD5870 1GB GDDR5 PCI-E DVI/HDMI/DP

    - WESTERN DIGITAL CAVIAR GREEN 1.5TB SATA/300 64MB

     

    Totalt: 8286KR.

     

    Jeg er ikke veldig god på AM3+ hovedkort så noen andre må foreslå det. (Aldri velg et forholdsvis billig hovedkort forresten, det har jeg brent meg på.) Hvis du virkelig vil presse budsjettet ville jeg valgt i7-930, 6GB RAM og et 1366-hovedkort, men da kommer du ganske tett oppi de 12000 kronene som er maksimum.

     

    * Å kjøpe harddisker under 1,5TB per i dag syns jeg er kortsiktig forresten.

    * For å svare konkret på spørsmålet ditt så burde du klart gå for 5870.

    Nja, jeg har aldri satt sammen en PC før men jeg skulle nok ha klart det i løpet av et døgn eller to, liksom. Er å foretrekke å få den ferdig oppsatt. Føler meg tryggere med Komplett siden jeg har brukt de en del fra før. Synes det er viktig å være sikker på å få support om jeg skulle trenge det. :)

     

    Hva er fordelen med AMD prosessoren kontra i7? Ser forskjellen på 0.4 GHz. Er det 'alt'? Hva gjør den bedre til mitt bruk enn i7?

     

    Ulempen for meg med å min/maxe såpass er at jeg blir alltid usikker på om ting passer skikkelig, og hovedkort er noe jeg vet absolutt ingenting om (bortsett fra hvor raskt minne den kan takle :p).

     

    Godt poeng ang. harddisk. Jeg har mange nå, men bare 1stk som er stor (1gb). Har en annen på 500gb og en Raptor på 150gb, men det blir jo fort unødvendig mange. Skal definitivt tenke over det.

  11. Vel, har du USB eller ikke? Jeg sliten fælt med Steam og Skype - de programmene skifter alltid mikrofon settings i Windows når jeg skrur de på og tar i mot samtale/spiller spill. Du må sjekke under Kontrollpanel - lyder og lydenheter - Stemme - Stemmeinnspilling. Gjerne prøv litt forskjellige settings. Selv har jeg litt spesielt oppsett som gjør det litt ekkelt å si hva som passer for DEG.

×
×
  • Opprett ny...