Gå til innhold

Gegnar

Medlemmer
  • Innlegg

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Gegnar

  1. Øh, Ok. Man skal altså vaske. Men hvordan foregår egentlig spillingen? Er det 1. person, 3. person, ovenfra og ned perspektiv. Hva skjer, og hva er målet? Hvor ligger utfordringen, fremfor ikke å velte bøtta?

     

    Foregår i førsteperson, da spillet bruker Unreal Development Kit motoren (samme som det nye shadow warrior spillet)

     

    Jeg har kjørt gjennom alle brettene som finnes minst en gang. og utfordrinen ligger vel i å være sikker på at du får med deg alle tarmene og blodflekkene. Du må legge deg en strategi for hvordan du skal vaske\bevege deg for å unngå å søle til det du allerede har vasket. Du må kalkulere ca hvor mange kroppsdeler du får plass til i en ekse slik at du vet ca hvor mange turer du må ta for å hente ny eske osv.

     

    Målet med spillet er å fjerne ALT som finnes av kulehull\kuler\blod\gørr osv. For å hjelpe deg har du en "sniffer" som indikerer om du har fått med alt eller ikke. Avslutter du brettet uten å ha plukket opp alt får du en lapp med hva som skjedde fordi nettop du ikke klarte å fjerne den siste blodflekken.

     

    Det er helt klart et spill for spesielt intereserte, men det er samtidig et spill man ikke helt skjønner greia med før man har prøvd.

    • Liker 1
  2. Det er ganske hardt på normal sammenlignet med normal på Diablo 2/3 ja! Mistet 5-6 hc karakterer imellom lvl 20 og 30 nå, på rein uflaks/idioti..

    Man har lite å stille opp med om man rusher inn i et rom hvor man blir stengt inne i en ring av fiender som ikke dør så fort som man håper på.

     

     

    Jeg synes faktisk diablo 3 var mye mer "urettferdig" når det gjelder akkurat den biten.

    Når du hadde fiender med både "wall" og "vortex" f.eks. mye lettere å bli dratt inn i en situasjon du virkelig ikke ville være i. Så jeg syns du har mye bedre kontroll over din egen karakter i path of exile.

    Du klarer å løse de fleste situasjonene med å bare trekke tilbake litt.

  3. Hvis du ser på min HP pool, så e den på ca 2k, som vil si at 5% life leech overgår 32life pr hit (på mine support gems). life pr hit er instant mens life leech ikke er 100% instant men har en VELDIG høy cap.

     

    Har ikke lekt så mye rundt med increased AOE enda, men hadde vært morsomt å vite hvordan den funka med groundslam.

    Men jeg blir å gå for added melee dmg og fire dmg i tillegg til life leech som support på heavy strike og groundslam..

     

    Funderer også litt på å gå for en blood magic, duelist med bue. Kanskje med iceshot og summon skeletons som buffer.

  4. Jeg startet akkurat på Merciless act 1 med min Blood Magic 2H marauder, og så langt ser det ut til å fungere strålende.

     

    Jeg møtte en liten vegg rundt Act 3 cruel fordi jeg ikke hadde lært meg å bruke Endurance charges skikkelig enda, men enduring cry gjør virkelig en verden av forskjell på høyere levler. Spesielt på merciless når man starter med -60% til alle resists.

     

    Kjører med builden under, og nå er målet bare å plukke med flere endurance chages life og litt armour så tror jeg at det skal holde til endgame.

     

    http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgEABS0OPA_MFCAUcRiRGS4aOBznIPAn1SftKLUt0jIJOlI62ECgQT9E51BHUFBR5lRJVgRXDVhjWfNfP2BLYIhhUmoeajtyqXTteu982YZgjM-QVZHOns2fy6ZkpzCnhKgYrKq0L7ndwBrEWMbYyZjSIdSP2WHfv-dS7DjvDu9O8i_2SPe-

  5. Slide-notes var litt irriterende da de av og til ikke blir registrert korrekt. Men det som virkelig begynner å bli en utfordring etter 45 dark notes er når slide notes i tillegg begynner å rotere.

     

    Det er et sant lite helledussan å holde styr på. Når registreringen av slide notes er litt uforutsigbart i tilegg til at de roterer blir det ofte til at man får en "bad" selv om man er rimelig sikker på at man skulle treffe.

  6. Etter å ha fullført spillet synes jeg at 9\10 kanskje er litt i overkant.

    Spillet har en veldig bra kjerne, combatsystemet fungerer og flyter veldig bra, men det er en del mangler her og der, en del ting som kunne blitt gjort bedre, slik som inventory\shop systemet. Pluss at jeg savnet verdier på talent points.

     

    Men jeg måtte le litt da jeg så at de faktisk brukte sephiroth som sisteboss.

  7. Følelsen når man kjører en bane perfekt er det som virkelig gjør trackmania så bra. Man streber alltid etter perfeksjon, og vil kutte en tidel her og der. Og når det endelig sitter 100% så er det få ting som er bedre.

     

    Sånn som den ene gangen jeg bestemte meg for å prøve official race på en bane, og ALT sitter 100%, jeg får fjerdeplass i norge og authors medal på den! Det føltes rimelig godt :)

    Når official race faktisk sitter, er det utrolig konge. Har vel faktisk en del førsteplasser i Norge nå, og en andreplass og en topp 10 i verden (+ masse 500-plasser osv.). Gjør det veldig godt på de aller, aller vanskeligste banene (av de jeg har prøvd, minus A08 som jeg ikke klarer selv uten at det er offisielt race), mens jeg sliter på de korte, men enkle :p Nå skal det sies at jeg har sitti en halv dag for å få til official race på enkelte baner (gjør andre ting imellom pga. timeren, men lar det stå på til jeg får til en godkjent runde).

     

     

    Heeeey dellers!. Har ofte brukt din ghost å kjøre mot istedet for gold medal ghosten.

    Enten din ghost eller knipsen :)

  8. Følelsen når man kjører en bane perfekt er det som virkelig gjør trackmania så bra. Man streber alltid etter perfeksjon, og vil kutte en tidel her og der. Og når det endelig sitter 100% så er det få ting som er bedre.

     

    Sånn som den ene gangen jeg bestemte meg for å prøve official race på en bane, og ALT sitter 100%, jeg får fjerdeplass i norge og authors medal på den! Det føltes rimelig godt :)

  9. Jeg spilte på Galahad - US, vi gikk for US serverne fordi GOA styrte EU servere, pluss at vi ville spille med folk som faktisk snakket flytende engelsk ;)

     

    Men ja, min main var en Dwarf - Healer, han ble vel RR8, ML10. Men sluttet ca rett før den her minotaur expansion packen ble sluppet.

     

    Hadde også en mengde alts, bla rr5 berserker, samt lav RR, runemaster\bonedancer\shadowblade\skald\savage\hero\druid\champion\cleric\mercenary.

     

    Så jeg hadde litt av hvert :)

  10. DavidH: Jeg er i akkurat samme båt som deg, i allefall på MMO fronten. Dark age of camelot er så langt den beste MMO'en jeg har spilt, og det er ingen andre som helt har klart å matche det, selv om jeg har prøvd de aller fleste MMO'er siden den gang.

     

    Jeg personlig tror mye av suksessen til DAOC lå i at de kjørte 3 faksjoner som alle slåss mot hverandre, istedet for nesten alle andre som bare kjører 2.

     

    Jeg spilte warhammer en god stund rett etter release, og selv om det var mye bra var det ikke helt nok til å holde på interessen min da, men jeg har vurdert å gå tilbake til det, for å gi det en sjangse til.

     

    Keepsieges i warhammer online minner veldig om keepsieges i DAOC (Old frontiers vell og merke, New frontiers ødela keep sieges). Men litt av problemet med warhammer er at siden du bare har 2 faksjoner kan det fort bli unbalansert, hvis den ene siden har alt for mange spillere. Noe som ble løst effektivt i DAOC med at hib\mid kunne teame opp hvis alb zergen var for stor enkelte dager.

×
×
  • Opprett ny...