Gå til innhold

klavierdreams

Medlemmer
  • Innlegg

    241
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av klavierdreams

  1. FL er bra for både nybegynnere og avanserte. Jeg syns sånne arrogante folk som bare snakker dritt om det, og sier det bare er wannabes som bruker det er teite. Bare se på Avicii, Martin Garrix og mange andre som bruker det. Selv er jeg ikke fan av sånn type moderne EDM. Men poenget mitt er at de får det til, de er verdenskjente og er levende bevis på at FL ikke er dårlig. Om jeg ikke tar feil bruker også BT (veldig kjent amerikansk trance-artist fra 90-tallet som fortsatt lager bra musikk) det. Selv har jeg FL og Cubase.

    • Liker 1
  2. Musikkproduksjon og lyddesign er gøy. Nå vet ikke jeg hvor mye du vet, og jeg er ikke selv en verdensmester på lyddesign enda, for å si det sånn. Men èn ting som er utrolig kult med å lære seg lyddesign er at du blir mer bevisst på hva det er du hører i en lyd når du hører på en sang. Som f.eks. når du hører en lyd som starter ganske lav, også stiger den gradvis, så vet du at det er et lowpass filter hvor cutoff-en bare slipper til de lave frekvensene. Og mens filteret åpner seg mer, hører du at lyden blir større og flere av frekvensene kommer tilbake.

     

    Etter at jeg begynte med det, så begynte jeg å legge merke til at orgel- og el-piano-lydene på digitalpianoet mitt hadde "sinusbølger" (som man kaller det på godt norsk). Ikke bare i orgel og el-piano er sinusbølger brukt; også mye brukt i ambient musikk. Om det er ambient man vil lage, kan man jo koble delaypedaler til en gitar blant annet. Eller gå ut i naturen med en opptaker og ta opp, la oss si en rennende bekk. Så kan du overdrive med delay, reverb og compression, så får det en ambient karakter. Man vil ikke lenger kunne gjenkjenne lyden. Dette er bare informasjon jeg selv har samlet på nett, jeg har ikke funnet det ut på egenhånd. Det eneste jeg har oppdaget på egenhånd er hva slags lydbølger man hører i et orgel og el-piano. Jeg har forresten prøvd demoen til Hive av u-he, hvis du har hørt om den. Det er en synth jeg kan anbefale, men man bør så klart teste den selv.

     

    Men hva slags musikk er det du er interessert i?

  3. Dette er kanskje ikke riktig sted å spørre, men jeg spør fordi jeg vet folk som har drevet med musikk har postet her før. Jeg er for det meste opptatt med pianotimer og øver flere timer hver dag, så lite tid til DAW's og den slags. Men jeg brukte Cubase i dag (igjen) og PC'n min skremte meg no' jævlig. Plutselig begynte PC'n min å lage en rask, høy bråkelyd og ble glovarm. Og da lukket jeg PC'n umiddelbart, visste ikke hva jeg skulle gjøre. Noen her som vet hva det kan ha vært? Brukte en tutorial og startet opp en template. Kan det hende templaten var for stor for PC'n min. Hvem enn som kan svare er sikkert også interessert i å vite mine specs, så poster de hvis jeg blir bedt om det. Håper noen kan hjelpe.

    Likte begge versjonene jeg, men syns nok personlig at Emery fikk til melodien hakket bedre, men det blir en smakssak. 

     

    Anyways,  legger ved en klassiker som definitivt vil gjøre dagen litt bedre, for dere der ute som har en viss kjærlighet for tidlig Hard Trance med syretendenser.

     

    Solar Quest - Acid Air Raid [George's All Nighter]

     

    Denne er dritrå! Har den på første utgave av Tracid Traxxx! Samler på mange gamle trance-CD-er, så vel som nyere saker. Men det må være hard trance og uplifting for meg. Den moderne 128BPM-trancen er altfor kjedelig.

  4. Er så lei Nintendo sin hardware, å gå fra Xbox One til Wii U blir litt som å fra Windows 8 til Windows 3. Sikkert mange som er uening med meg, men håper Nintendo går konkurs og legger ned hardware avdeligen og satser på det de kan best, lage spill.

    Det er jo totalt selvmotsigende å si. Hvis Nintendo hadde gått konkurs, kunne de ikke laget fler spill. Men jeg skjønner poenget ditt med å legge full fokus på å bare lage skikkelige spill. Jeg bryr meg fint lite om fremtidens spill, Nintendo har mange bra spill bak seg opp gjennom årene.

     

    Jeg synes det gir mening å diskutere om Nintendo satser nok på hardware i en tråd som er dedikert til alt som har med Nintendo å gjøre. Vi kan ikke la det bli så fanboy-preget her at det ikke er lov å kritisere strategien til Nintendo uten å bli hevet ut.

    Helt enig med deg, kunne ikke sagt det bedre selv! Fanboys er det verste som fins, det er de som gjør at andre spillsamfunn blir sett ned på. Det gjelder å ha et åpent sinn. Selv har jeg alt fra gamle/nyere Nintendo-konsoller til PS3 og 360. Og er det en ting jeg aldri har forstått, er det folk som blir provosert av fanboys som snakker dritt om deres ikke-levende spill/konsoll. Et spill/en spillkonsoll har ikke følelser. Og det er spill/konsoller som blir snakket dritt om, ikke enkeltpersonen. Folk må få lov å ha sine meninger selv om de kanskje ordlegger seg på en uprofesjonell måte. Jeg mener også at man bør kunne ha slike diskusjoner i en spilltråd. Men når det er sagt, synes jeg man bør si sine meninger på en ordentlig måte så det ikke genererer så mye negativitet. Så får heller de som ikke tåler litt salt heller la være å lese tråden.

     

    Eneste minus med wii u er at man ikke kan se på dvd eller bluray

    Hvorfor skulle det være et minus? Skal du se på film, kan du skaffe deg en DVD/bluray-spiller, eller bruke PS3/PS4/360/XBOne om du har det. Spillkonsoller var aldri ment for å bruke til annet enn spill, det er bare noe unødvendig bonus som ble lagt til i senere tid.

     

    Edit: for de som lurer på hvorfor jeg svarer på kommentarer flere sider tilbake, så så jeg dem nettopp pga. jeg hadde noen notifications jeg ikke hadde sjekket før nå, som sendte meg tilbake til den siden.

    • Liker 1
  5. Hva synes dere om den nye DLC-en til MK8? Jeg elsker den! :) Var akkurat det lille som skulle til for å få en som nesten har slutta å spille å bli litt mer aktiv igjen. Glad for at min gamle favoritt, Dry Bowser, endelig er tilgjengelig. De nye banene er mye bedre enn første DLC. Er det noen her som er litt aktiv i TT's, da? Jeg fikk 1:28.666 på Big Blue uten å bruke den optimale strategien i dag, og uten å slite noe. Tror jeg har potensial for 1:26, skal prøve og få 1:27 nå. :)

     

    Er bare èn negativ ting jeg har å si om DLC-en, og det er at man kan aldri vite om man joiner et 200cc-rom eller ikke når man joiner en venn. Jeg er en slags blanding av casual og competitive spiller; jeg spiller veldig lite (i motsetning til hva jeg gjorde før), men tenker som en competitive spiller og bruker items taktisk og kan lett bli irritert når en spiller som ikke vet hva han gjør bare er i veien som truende road trash, lol. Og grunnen til at jeg ikke liker at det er ingen måte å vite om en venn/rival spiller i 200cc-rom (med mindre du har Wii U-vennen på skype), er at jeg er en tungvekts-bruker. Bruker hovedsakelig Dry Bowser og tung Mii med Blue Falcon, Slick og Peach Parasol, og slick er et helvete å bruke på 200cc. Så da må jeg bruke slim. Men det beste tror jeg er å bruke en lettvekter, eller en eller annen som ikke er så altfor tung.

    • Liker 1
  6. Noen her som kan en del om Cubase? Jeg prøvde nylig demoen og følte at jeg forsto nok til å skaffe meg fullversjonen. Tror jeg bare brukte demoen 10 dager eller noe. Så skaffet jeg meg Cubase 8 i går og installerte det + prøveversjoner av Halion 5, Halion Sonic 2, Groove Agent 4 og The Grand 3 SE. Og problemet mitt er at når jeg legger til et instrument så tar det opp hele skjermen, det blir så svært at det går bak toolbaren til og med. Og jeg har sammenlignet med YouTube-videoer, og på videoene er de mindre. Normal størrelse.

     

    Jeg vet dog ikke om det kan ha noe med om du velger 32bit eller 64bit (Cubase og alle prøveversjonene er 64bit). Og PC'n min er 64bit, så det skulle da ikke være noe problem da? Verdt å vite er at jeg hadde samme problem med demoen av Cubase. Og det eneste som var 32bit var Sylenth1, og den hadde normal størrelse. Så greia nå er at jeg vil prøve å installere Sylenth1 på nytt i 64bit og se om jeg da får samme problem. Viser det seg at jeg da får samme problem, så har jeg nok klart å løse problemet på egenhånd. Men hvis ikke, da vet ikke jeg. :(

     

    Edit: Problem løst over en telefonsamtale til 4Sound i dag. :) De sa jeg må fikse på skjermoppløsningen!! Nå kan jeg endelig nyte Cubase uten problemer. Cubase er som å bli en liten guttunge som fikk legosettet han ønsket seg til bursdag igjen. :D

  7. Noen her som kan en del om Cubase? Jeg prøvde nylig demoen og følte at jeg forsto nok til å skaffe meg fullversjonen. Tror jeg bare brukte demoen 10 dager eller noe. Så skaffet jeg meg Cubase 8 i går og installerte det + prøveversjoner av Halion 5, Halion Sonic 2, Groove Agent 4 og The Grand 3 SE. Og problemet mitt er at når jeg legger til et instrument så tar det opp hele skjermen, det blir så svært at det går bak toolbaren til og med. Og jeg har sammenlignet med YouTube-videoer, og på videoene er de mindre. Normal størrelse.

     

    Jeg vet dog ikke om det kan ha noe med om du velger 32bit eller 64bit (Cubase og alle prøveversjonene er 64bit). Og PC'n min er 64bit, så det skulle da ikke være noe problem da? Verdt å vite er at jeg hadde samme problem med demoen av Cubase. Og det eneste som var 32bit var Sylenth1, og den hadde normal størrelse. Så greia nå er at jeg vil prøve å installere Sylenth1 på nytt i 64bit og se om jeg da får samme problem. Viser det seg at jeg da får samme problem, så har jeg nok klart å løse problemet på egenhånd. Men hvis ikke, da vet ikke jeg. :(

     

    Edit: Problem løst over en telefonsamtale til 4Sound i dag. :) De sa jeg må fikse på skjermoppløsningen!! Nå kan jeg endelig nyte Cubase uten problemer. Cubase er som å bli en liten guttunge som fikk legosettet han ønsket seg til bursdag igjen. :D

  8. Gjett hva! Jeg fant enda en grunn til å hate MK8!! Spilte nettopp team vs med en på rosteren min som hostet rommet og fant nettopp ut at friendly fire er med. Snakk om total downgrade fra MKWii ass! Jeg traff en blå fra mitt lag på Elctrodrome og ble truffet av en annen blå. Vi lå bare under med 8 poeng etter tredje racet. DS Tick Tock Clock var siste bane og rød hadde topp 3 siste runde mens jeg bare fikk 6 rødskall omringet av lagkamerater, så jeg måtte desperat prøve å finne et sted å kvitte meg med dem uten å treffe dem. Noe så tilbakestående. Fikk dog 3. og vi tapte 128-111 pga idiotisk itemsystem da jeg kunne ha redda oss fra tap om bare ikke friendly fire var med. Og det at triple shells kommer ut automatisk er bare idiotisk da det hindrer effektivt lagspill. Jeg spiller nesten ikke mer, bare gikk online fordi en kar ville spille med meg. Så lærte jeg enda en ting som bare ga meg enda mer grunn til å hate MK8 lol. Jeg kan trygt si at Smash 4 er langt bedre.

  9. Noen som er litt high tech som kan en del om data og kan svare meg på et komplisert spørsmål? Det har seg slik at plutselig kan ikke PC'n min gjenkjenne midikeyboardet mitt lenger, men lillesøstra mi sin PC kan. Og jeg har prøvd alle USB-portene på PC'n min. Dette er midikeyboardet mitt og sånn skal det se ut når du slår det på http://www.4sound.no/tan…/usb-and-midi-keyboards/akai-mpk261Padsa til venstre skal lyse (det spiller ingen rolle om det er forskjellig farger som på bildet, eller bare rød som det alltid har vært i mitt tilfelle, for det funker uansett) men det gjør de ikke på min lenger. Men kobler jeg den til min lillesøster's PC, så dukker den opp i lista over enheter, slik den normalt skal, padsa lyser opp, og om jeg slår midikeyboardet av eller på så kommer den lyden som indikerer at du har koblet til/frakoblet USB-en. Ikke noe av dette skjer på min PC. Jeg er med andre ord helt lost. Når jeg bruker DAW's (digital audio workstation), så liker jeg å bruke midikeyboards, så dette var synd..... Det virker som PC'n min her er problemet. Men merkelig nok så gjenkjenner den USB-en til min trådløse mus..

  10.  

    Max B. Grant ‎– Goliath Tour 2002
    Label:
    Format:
    CD, Mixed, Compilation
    Country:
    Released:
    Genre:
    Style:
    Tracklist Hide Credits 1 Franky Fonell And Mr. Deluxe Intro

    Voice – Anthony NoceraWritten-By, Producer – Franky Fonell, Mr. Deluxe

    1:01 2 Faysal* The Look Of Love 2002

    Written-By, Producer – D. Palmer*, M. White*, M. Fry*, S. Singleton*

    3:47 3 Skydiver (2) Forever (Club Mix)

    Written-By, Producer – Sebastian Ostermann

    4:47 4 DJ Loop Spring 2002 (Club Mix)

    Written-By, Producer –

    3:10 5 Max B. Grant Hey DJ! (Goliath Hymn) 3:28 6 Dito Sky (Original Club Mix)

    Written-By, Producer – Dino Draguescu*, Tomias Pflüger*

    2:27 7 Dave 202 & Phil Green Legends (Hijackers Remix)

    Remix – Hijackers (2)Written-By, Producer – Davide Tropeano, Ivan Lujic

    3:48 8 7th Sense Angel Eyes

    Producer – 7th Sense, Chris Reece, Franky Fonell, Ivan L.*Written-By – Christian Hiert*, Franky Fonell

    3:59 9 Castello Music Inside (Club Mix)

    Written-By, Producer –

    2:13 10 Andy Prinz Chaos In Motion (DJ Spoke Remix)

    Remix – DJ SpokeWritten-By, Producer – Andy Prinz

    3:40 11 Pacific Link Rings Of Jupiter (Luca Antolini DJ Remix)

    Producer – Pacific LinkRemix, Producer [Additional] – Luca Antolini DJWritten-By – A. Dona*, C. Giusberti*, L. Antolini*, G. Peruzzi*, M. Farina*, P. Nobile*

    4:50 12 Player One (2) Insomnia

    Vocals – Mackee JohnsonWritten-By – Maxi Jazz, Rollo, Sister Bliss

    3:40 13 Kaze No Rules

    Written-By, Producer –
    ,
    *

    3:42 14 Black Spider I Will (Remix)

    Producer – Daniele Cannizzaro, Fausto Fanizza, Thomas SchwartzWritten-By – Daniele Cannizzaro, Gary Kemp

    2:05 15 Cherry Dee Time Of Passion (Deep Project Remix)

    Remix – Deep ProjectWritten-By, Producer – J. Olmos*, L. Siggen*

    4:24 16 DJ Mill & Manuel T. Technorap (Original Mix)

    Written-By – Pompili Emiliano*

    3:31 17 DJ Provide Get Up!

    Written-By, Producer –
    ,
    ,

    3:34 18 Walt vs. Zero-Gi Contact

    Written-By, Producer – G. Looijmans*, W. Janssen*

    3:22 19 DJ Nice Final Destination

    Written-By, Producer – Pascal Vokinger, Rolf Dürst

    3:25 20 DJ Simple Trigger (Deep Club Mix)

    Written-By, Producer – Marcel Werren

    3:58 21 Pure* 'n' Jamie* Northern Spirit (Pure Mix)

    Remix –
    *
    Written-By –
    *,
    *,
    *

    3:07

     

  11. Endelig gadd jeg å skru opp lokket på New 3DS XL i går, for å bytte minnekort. Det som så ut som en så skummel sak, gikk så fint uten noen skader. :p Jeg hørte ikke engang den fæle lyden folk sier de hørte da de tok av lokket.

     

    Det som hadde vært konge var hvis de lagde remake i 3d av ocarina of time og ocarina of seasons! ;)

    Heu heu heu heu.

     

     

     

    Pro tip til Majoras mask:

     

    Vist du dreper fuglen ved romani ranch så får du en STOR gull rupee, tror den er verdt minst 200, fuglen respawner igjen også, så det er bare å farme.

    Fuglen tar ganske mange slag å drepe da.

     

    Kråken elsker også å rane deg hvis du lar den komme for nær, om jeg ikke husker feil. :p

     

    Av, elsker Mario kart 8. Mangler bare 4 cuper på mirror, så har jeg 3 stjerner på alle :)

    Så synd dine 3 stjerner ikke vil bli vist online når du spiller som i MKWii. Uansett, stjernene har alltid vært betydningsløse selv i MKWii og MK7. De viser jo ikke akkurat skill ettersom de er så lett å få.

  12. Denne sangen fra Metroid Prime hadde vært så digg å lære på piano:

     

    Håper jeg blir god en dag, da skal jeg lære mange Nintendo-sanger, gamle Playstation-klassikere, klassisk, gamle Disney-klassikere og mer. Og mest sannsynlig opprette en til Youtube-kanal dedikert til pianomusikk bare. :)

    • Liker 1
  13.  

    Hvordan skrur man opp lokket på New 3DS XL????? Vil ikke ha det dumme 4GB standard-kortet... Vil bytte det mot et 32GB. Har prøvd å skru den opp med en liten nok skrutrekker og ser at skruene faktisk går rundt. Jeg kan skru i en evighet uten å se at de kommer opp, men å skru de igjen går så fort at det virker som du aldri skrudde de opp... Hva gjør jeg galt? :@@@

     

    Kjenner meg igjen. Jeg skrudde også en evighet og det så ikke ut som om det hjalp, men du skal høre et lite "klikk" som indikasjon på at du har skrudd nok for så å dra av undersiden ved skulderknappene, dette kan dog være litt knotete. Lettest å søke på youtube da du får en fin gjennomgang av prosessen :)

     

    Åh. Det klikket har jeg hørt en million ganger. :p Men da skjønner jeg. Høres litt skummelt ut, da. Vil ikke skade dekselet. Så denne og en annen:

    Han har en tang og en hammer også, men du trenger da virkelig ikke mer enn bare en skrutrekker... xD

     

    Edit: Takk for hjelpen! Skal prøve så fort jeg har tid. :)

  14. Hvordan skrur man opp lokket på New 3DS XL????? Vil ikke ha det dumme 4GB standard-kortet... Vil bytte det mot et 32GB. Har prøvd å skru den opp med en liten nok skrutrekker og ser at skruene faktisk går rundt. Jeg kan skru i en evighet uten å se at de kommer opp, men å skru de igjen går så fort at det virker som du aldri skrudde de opp... Hva gjør jeg galt? :@@@

     

    @Schreiber: Jeg burde egentlig la være å si noe, men jeg gjør det allikevel: Du er ikke rette person til å snakke om folkeskikk når du ber disse folkene holde kjeft, når alt de vil bare er å hjelpe deg. Mulig du så min kommentar noen sider tilbake hvor jeg sa "Det som er så lett. *chuckle*" til en eller annen person som sleit med spillet. Jeg synes spillet er lett, ja, men jeg bare drev og tulla litt med en kar. Har det slått deg at man ikke burde ta internett så seriøst hele tiden, fordi noen folk liker å tulle, og er ikke seriøs?

     

    Jeg var en hardcore-spiller før. Jeg skjønner det om du er casual. Jeg har blitt mer casual selv nå. Jeg har liksom nesten aldri tid til å spille lenger, dessverre. Tar pianotimer og er opptatt med mye annet. Jeg skjønner om du er litt sånn (om det er det du legger i ordet å være casual; at du ikke spiller så mye), men du trenger ikke være så uhøflig mot andre mennesker for det - skjerp deg!

    • Liker 4
  15. Godt i gang med Majoras Mask nå, liker opplegget, litt sært, men kult også :) Dette med tidslimiten vet jeg ikke hva jeg synes om, føler alt blir et stress og får ikke tid til å utforske miljøene, man må bare forte seg siden tida er begrenset. Har allerede mista all tid en gang, ser for meg at det kan bli et helsikkes irritasjonsmoment etterhvert.

    Det som er så lett! *chuckle*

  16. Så jeg kjøpte New 3DS XL (Metallic Blue) i dag og et 32GB micro sd-kort for så å finne ut at du må skru opp lokket på undersiden for å bytte sd-kort.... Er det en risiko ved å skru opp lokket, kan det ødelegges? Det er jo bare en måte, og det er jo så langt borti... Det er helt idiotisk, spør du meg!!

  17. Vi miljødetektiver må passe på
    for fremtiden begynner nå.
    Vær på plass der det skjer
    med kart og kompass
    og forstørrelsesglass.

    En miljødetektiv går rundt og snuser
    og er det en bil som står der og ruser
    Si ifra - dette vil vi'kke ha!

    «Skru av motoren din gjøk!
    Å forurense er ingen spøk!»
    Bruk hodet - vi har bare en klode.

    Vi miljødetektiver må passe på
    for fremtiden begynner nå.
    Vær på plass der det skjer
    med kart og kompass
    og forstørrelsesglass.

    En miljødetektiv ser i butikker
    og har de varer fra skumle fabrikker
    Si ifra - dette vil vi'kke ha!

    «Velg miljøvennlige varer din gjøk!
    Klorbleket papir er ingen spøk!»
    Bruk hodet - vi har bare en klode.

    Vi miljødetektiver må passe på
    for fremtiden begynner nå.
    Vær på plass der det skjer
    med kart og kompass
    og forstørrelsesglass.
  18. Hei.

     

    Noen her blant dere Trance kjennere som kjenner til plateselskaper som Platipus, Eye Q eller Harthouse?

     

    Må si at det har kommet særdeles mye bra matreale derfra! dette var imo trance-musikkens gullalder, men de siste årene har jo som de fleste har fått med seg at trance ikke lenger er blandt de mest populære sjangerne der ute, noe som forøvrig er en god ting. Har samtidig merket at det produseres veldig mye likt og uinteressant i disse dager.Vi har har tilogmed fått elementer som "big room" , og jeg syns det blir stadig vanskeligere å se linjene for hva man kan kalle trance eller ikke. Savner kreativitet og nytenkning som vi har sett tidligere. Man kan så klart bare se på fart og struktur for så å klare å identifisere hva som kan klassifiseres som"Trance", eller som noe sier, så er det bare en slags stemning.

     

    Uansett, det var bare noen tanker fra min side. Hva tenker folket om sjangerens utvikling? spår dere en lys fremtid? eller kommer trance til og forbli et undergrunns fenomen?

     

    for min del håper jeg på en positiv utvikling, og at sjangeren kan bli født på ny , og vi kan oppleve den samme magien som det en gang var. (no offence, mye bra som produsert i dag også)

     

    All kudos til Armin og gutta som drar trance toget videre, uten dem så hadde så hadde det ikke vært mye å snakke om. :)

    Kan man virkelig glemme Bonzai og Lightning Records (som også er en del av Bonzai)??? :p Bra alle plateselskapene du ramset opp der, da. :) Trance er vel fortsatt bra - mer eller mindre - det handler bare om å sjekke ut de riktige plateselskapene. Skal man høre på trance i dag, så er definitivt uplifting trance veien å gå, alt annet er bare kommersiell 128BPM (og lavere til og med) trance jeg ikke er så begeistra for. Finnes en god del bra trance med 128BPM, men mye av det er mainstream som jeg ikke liker. Men skulle gjerne likt å høre mer hard trance også. Føler ikke det er så mye hard trance lenger. Armin gjør forresten en utrolig bra jobb med uplifting trance med Who's Afraid Of 138?!-plateselskapet sitt. Med tanke på at han lager mer mainstream trance som jeg ikke liker så godt, så er jeg glad for at han bryr seg om andre trance-lyttere som ønsker mer fart også. :) Hans bidrag til moderne uplifting med tanke på all innflytelse han har hatt på trance-scenen siden 90-tallet er ganske viktig og bra at han bryr seg.

     

    Om en gjenoppståelse fra den store tiden fra 1990 og opp vil skje, er vanskelig å si, men hadde vært kult. Både trance og techno var best da det var undergrunnsmusikk og lite kjent. Liker du techno? Det er jo ganske bra, også. :p

     

    On another note: Skulle ønsket å se denne tråden bli mer aktiv igjen. Er vanskelig å holde den aktiv når man poster, så går det kanskje 2-3 uker før noen andre svarer. Jeg har ikke vært på diskusjon.no de siste månedene, men er nå tilbake og skal gjøre mitt beste når jeg føler jeg har noe å poste. Og ja, jeg byttet nettopp brukernavn i dag. Ikke at det er så interessant å vite, men. :)

×
×
  • Opprett ny...