Gå til innhold

Frk.Lilla

Medlemmer
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Frk.Lilla

  1. Nå gir jeg opp å lete så jeg spør her. Har en samsung galaxy II. Første problemet er når jeg skal ta bilde av skjermbildet, det funker ikke. Har gjort det på den før, mener jeg. Og jeg har gjort det på andre likedan mobiler, senest i går så det er ikke det at jeg gjør det feil. Men når jeg trykker sånn man gjør for å ta bilde av skjermen så kommer oppgavebehandling. Hvordan fikse dette?

     

    Så er det en annen ting som lille rampen i huset har klart å få til. Når folk ringer så snakker denne glupske mobilen å forteller meg HVEM som ringer. Hvordan få fjernet dette??

  2. Har en som har flyttet inn under meg og han har fått tilgang til mitt nettverk, betaler meg i stede for å instalere eget. Nå ser jeg at når jeg går inn på nettverk så dukker navnet hans opp der, trykte å fikk beskjed om å skrive inn passord. Men jeg får selvfølgelig til å gå inn på mitt eget men jeg aner jo ikke om han får samme beskjed eller om han kan gå rett inn å se mitt skrivebord, å ellers alt av filer? Noen som kan forklare meg om det er lukket eller åpent for han?

    Han kan ikke se dine filer uten passord. Uansett så deler du ikke hele harddisken, bare spesifiserte mapper, men som sagt trenger han passord for å se dem. (du-vet-hva er trygt xD)

     

    Phu :) Da er det bare å puste lettet ut :)

  3. Har en som har flyttet inn under meg og han har fått tilgang til mitt nettverk, betaler meg i stede for å instalere eget. Nå ser jeg at når jeg går inn på nettverk så dukker navnet hans opp der, trykte å fikk beskjed om å skrive inn passord. Men jeg får selvfølgelig til å gå inn på mitt eget men jeg aner jo ikke om han får samme beskjed eller om han kan gå rett inn å se mitt skrivebord, å ellers alt av filer? Noen som kan forklare meg om det er lukket eller åpent for han?

  4. Kjøpte en ny mobil( dumme meg kjøpte via nettkjøp) og hentet den ut på torsdag. Men jeg får ikke til å sende eller motta mms eller gå på nett uten å bruke wifi. Etter 5 timer med ringing til de jeg kjøpte den fra (tele2) + en tur innom den lokale telebutikken så fant vi ut at det mangler en roaming knapp i innstillingene. Etter litt googling så ser jeg at det flere som opplever dette. Men hvordan de fikser det, det skjønner jeg ikke. Har lastet ned en app her og det funker heller ikke. Har restartet mobilen mange ganger å det funker heller ikke. Brodern har akkurat samme mobil og han har denne funksjonen. Jeg vil nå prøve å få ordnet det selv for jeg er IKKE gira på å sende inn mobilen på repp å være uten mobil i flere uker. Noen som er flinke med slikt her som vet hvordan jeg skal ordne dette?

  5. Takk for tips dere :) Er fortsatt i tenkeboksen og har ikke bestemt meg for noe enda. Tenker en del på ram og hdd str. Føler kravet der blir for høyt mot kravdet på prisen igjen. Så burde vel jekke meg ned med kravet å tenke på prisen men vil jo heller ikke sitte med en pc som jeg syns er helt elendig. Har tenkt litt på Lenovo, vet ikke helt men de har noen som frister litt men det er igjen helt ukjent for meg. Har også tenkt litt på størrelsen på selve pc`n. Tror kanskje 10 blir for lite jeg, hadde en på 12 en gang og det er til nøds altså. 15 blir for stort igjen, til å drasse med meg..tror jeg. Så kanskje 12 og 13 er det mest kurrante. Jeg solgte jo den jeg hadde, på 12, fordi den var så liten(skjermen). Men det var da en pc jeg brukte til hverdags, dette blir bare en for å ha med meg når jeg skal bort :)

  6. Hei.

     

    Tenkte å spare til en bærbarpc som jeg skal ha med meg når jeg er borte. Har en stor bærbar (18") som jeg bruker til vanlig men det er jo ikke noe pc å drasse med når jeg har to unger å masse pikkpakk i tillegg. Tenkte å ha en pc som jeg kan bruke til å blogge, sjekke fb, spille litt enkle spill, nettlesing osv. Trenger ikke cd rom. Men jeg er litt streng på det at pcn ikke skal være treig da. Den må være kjapp. Har også tittet litt rundt omkring i den siste tiden men klarer ikke helt å bestemme meg for hvilken pc jeg skal gå for. Ikke vil jeg legge så mye i den heller (pga litt dårlig økonomi for tiden).

     

    Noen som har gode tips her?

     

    Størrelsen ja, tenkte under 15 ".

  7. Tenkte å innvistere i ett kompaktkamera da det er veldig tungvindt å drasse rundt på D90`n hele tiden. Så jeg har tittet litt rundt og fikk egentlig ganske lyst på ett vanntett kompaktkamera, så kan det brukes ute i all slags vær å vind, i bassenget å på stranden osv :) Men det er jo noen kamera der ute da, vanskelig å velge. Noen som har noen erfaring å dele?

     

    Har tittet litt på disse to

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=597705

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=440049

     

    Er jo tusen kr i forskjell på de og for meg ser de ganske like ut. Tips og råd til ett vanntett kamera mottas med stort takk altså :D

  8. Kvifor senda ein CD når du kan ta det digitalt?

     

    Hvordan da mener du? Jeg ble tipset til å gjøre det slik ;)

    Det eg pleier å gjera, etter å ha fotografert nokon, er å senda dei bileta eg liker via mail/msn. Om dei vil ha nokon av dei i høgare oppløysing er det berre til å spørra, så sender eg det óg. No tar ikkje eg betalt, men det går vel for det same.

     

    Det slo meg like etterpå at det kanskje var mail du tenkte på ja :) Ja det går jo an, hvertfall de bildene som de kan se på før de plukker ut hvilke de vil ha. Men de første jeg skal ivei å ta bilder av på tirsdag ville ha bildene på cd/dvd :)

     

    Er fortsatt litt i tvil på hva jeg skal ta. Ser for meg at det er bedre med en fastpris enn en times pris. Hvertfall når det er slik at jeg må drasse med meg en baby når jeg skal ivei å ta bildene :p

  9. Ganske vrient å sette en pris på slike oppdrag for bekjente.

    Kommer jo også litt an på hvor mye styr det hele er, stiller du med fult blitsanlegg og bakgrunner?

    En timebasert prising med utgangspunkt i 200 - 250 kr høres ikke så dumt ut.

     

    Google "prisliste fotografering" (Uten quotes) så finner du mange eksempler.

     

    Nope, kun kamera ;) Har lyst på det andre men får spikke å spare til det :)

  10. Har fått flere spørsmål om jeg kan ta familiebilder. Og skal ivei på tirsdag og onsdag for å ta bilder. Men det jeg lurer på er hvilken pris kan jeg legge meg på? Har jo aldri vært borti noe slikt før, altså tatt bilder å fått betalt.

     

    Skal ta bilder, sortere ut hva som er bra, sende de en cd over de gode bildene der de får velge hvilke de vil ha ordnet/redigert. Så får de en cd med de bildene de ville ha, ordnet/redigert.

     

    De jeg skal ta bilder av er bekjente, ikke nære venner.

  11. Gratulerer,et godt valg de ja :)

     

    Lek og lær,og er det noe du lurer på angående innstillinger/bildekvalitet så bare spør i vei.

     

    PS.En liten oppdatering på smugmug gjenstår,før det er endelig :)

     

    Takk :) Ja jeg må forandre der ;) Jeg sitter å ser igjennom bildene nå å jeg er uttrolig overrasket over hvor stor forskjell det er. Men nå har jeg også ett annet objektiv på som jeg ikke brukte på D3000. Men D90 er helt klart MYE raskere, å detaljene blir mye finere, klarer bilder. Å jeg har ikke fått testet så mye enda! Rene julekvelden dette ;)

×
×
  • Opprett ny...