Gå til innhold

moldespurven

Medlemmer
  • Innlegg

    226
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av moldespurven

  1. Jeg lurer på om denne kan være et god kjøp? http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37845898 Har mye av de samme spesifikasjonene som denne http://www.dustinhome.no/product/5010644248/asus-k55vm-ci7-2-3-8gb-750-gt630m-15-6-w7hp/#intcmp=searchProvider_dacsa

     

    Minusene med den på Finn er eldre I7 og Tregere harddisk 5400 istedenfor 7200 som jeg har funnet ut, er det noe mer som jeg har oversett? og har disse tingene mye å si, vil jo tror maskinen blir tregere, men om jeg får prutet den ned til 5000 så får jeg jo puttet på en SSD til prisen av K55VM.

    Det positive med den på finn er større og bedre skjerm, noe annet som jeg har oversett der?

     

    Så det jeg lurer på er om dette er et godt kjøp?

  2. Multicom maskiner er ganske gode på kvalitet og pris/ytelse. Kjølinga på de er så som så har jeg hørt.

    En god Asus Spill bærbar har nok bedre kjøling for eks.

    Det hele spørs hvor mye du skal game og om dette er/blir din eneste PC hjemme.

     

     

     

    In game er det nokk små forskjeller men ikke store nei.

    Gt 630 kjører CS:GO på medium med ca 104fps.

    GT 635 tipper jeg vil ligge rundt 110fps ca så det er nokk ikke så stor en forskjell mellom de.

     

    Multicom maskina er et godt valg til prisen men som sagt så havner den over budsjettet med en del også kommer OS oppå der igjen plus eventuelt annet.

    Da snakker du fort 8-9tusen.

     

    Det blir nok ikke så mye gaming, gamer som regel på konsoll, men litt FPS hadde vært moro å kunne spillt på PC ettersom jeg mener det er mye bedre på PC, men som sagt da blir det lettere FPS spill som CS 1,6 eller GO.

    Dette blir nok min eneste hjemme PC ja, for så lite budsjett kan jeg vel ikke gå for stasjonær gamer og enklere bærbar?

     

     

    Okey ikke store forskjellen da, 104 FPS holder nok så kan vel være lurere med bedre CPU som det er på K55vm enn den lille forskjellen på GPU.

    Jepp kan se ut til at multicom maskinen blir for dyr, eneste muligheten jeg har til å få kjøpt dne er at jeg får solgt unna noen av de andre PC-ene jeg har, men tror ikke jeg vil få noe særlig for dem.

  3. Til ditt bruk? Nei, egentlig ikke da i5 cpu'n holder i massevis til det du skal bruke maskina til.

    Det er en forskjell på GT630 og GT635 ja For eksempel så kjører GT630 Skyrim på low med ca 46fps, GT635 kjører det på ca 54fps.

    GT 630 Deus Ex på high: ~42fps

    GT 635 Deus ex på high: ~46fps

     

    Det er en liten forskjell som sagt, men hovedforskjellen er at den med 635 er mer myntet på de som beveger seg mer da den er lettere og mindre

     

    Okey, at den er lettere og mindre bryr jeg meg ikek så veldig mye om, ser at det på papiret er forskjell på Gt630 og GT635, men vil et emrkes noe særlig in game? er jo ikek mange FPS forskjell.

    Kanskje vurdere den med I5 da, om jeg ikke trenger I7.

     

    K55vm ser bra ut, men om folk har noen andre alternativer er det bare å nevne det.

  4. Som tittelen sier er jeg på utkikk etter en bærbar til maks 6000kr.

    Det jeg kommer til å bruke Pc-en til er mest nett surfing, men vil også ha mulighet til å game litt, tenker jeg kommer til å spille litt CS go eller 1,6, ellers blir det jo å høre på musikk.

     

    Skjermstørrelse skal være minst 15, gjerne 17 :)

    Vekt har ikke så mye å si ettersom den kommer til å stå for det meste hjemme på skrivebordet, men vil gjerne ha mulighet til å ha den med meg derfor velger jeg bærbar.

     

    Ellers har jeg ingen krav, vil bare ha det som passer meg best for den prisen, så om noen har noen forslag hadde det vært fint :)

  5. Det fungerte desvere ikke. Men fant nå ut bedre hva som skjer når jeg prøver å slå den på, under touchpaden er det to lys en for batteri og en som ser ut som en lyspære, den med lyspæra blinker når jeg prøver å starte maskinen, det er tre lys ved start knappen, denøverste av dem blinker også mens jeg prøver å slå på maskinen, samme gjør det blå lyset rundt start knappen. Det kommer også en lav "klikke" lyd når jeg prøver å starte den

     

    P.S maskinen er en Acer Aspire 6920G

  6. Som overskriften tilsier starter ikke min bærbare Acer PC, har ikke tilgang til modellbetegnelsen akkurat nå, men pcen er hvertfall noen år, sånn ca 4-5 år, vet ikke om dette hjelper noen men den har panel til venstre for tastaturet der man kan styre lyd og annet.

    Så til problemet, bruker var litt uheldig i en fifa match så han slo i pcen litt til høyre for touchpaden, etter det slokna pcen, det eneste som skjer når jeg trykker på start knappen er at noen av lysene på pcen lyser i kanskje 1 sekund før det er helt død, maskinen virker ikke til å prøve å starte.

     

    Håper noen kan komme med forslag om hva dette kan være :)

  7. Det er det jeg frykter, at det vil bli problemer med den pc'en, vet fra før da jeg jobba på Expert at HP var de maskinene som var mest inne på reparasjon, men håpte at det kanskje kunne ha blitt bedre ettersom HP'en virker som en svært god PC på papiret.

     

    Jeg mottar selvfølgelig forlag om andre pc'er enn de tre jeg har funnet også, bare de er innenfor prisen min og bruksområde :)

  8. Som overskriften sier er jeg ute etter en allround-bærbar til under 6000kroner,.

     

    Det pc'n vil bli brukt mest til er surfing, musikk og gaming, vil nok ikke bli så mye redigering så klarer meg kanskje med i5 prosessor?

    Har ikke så mange krav egentlig, men det viktige blir vel et greit grafikkort og prosessor, er også en fordel med god skjerm, tastatur og gjerne god touchpad, holdbarhet er også viktig, vil ikke ha en PC som må på reparasjon hele tiden.

     

    HD størrelse er ikke så viktig, men selvfølgelig jo større jo bedre om det ikke går utover hastigheten på den.

    Skjermstørrelse 15,6-17,3, gjerne 17,3 da den vil bli stående for det meste på samme sted.

     

     

    Har sett på disse tre pcne,

     

    http://www.dustinhome.no/product/5010644248/asus-k55vm-ci7-2-3-8gb-750-gt630m-15-6-w7hp/?csref=Pricecompare_mediahuset_1007

    http://www.komplett....aspx?sku=764164

    http://www.expert.no...2laptop/p/4509/

     

    De to øverste heter det samme, men har forskjellig prosessor, hvor mye har det å si for mitt bruk?

    Den tredje er en PC som er på tilbud nå, det virker som en god PC på papiret, men er HP så er litt i tvil om kvaliteten på den?

     

    hvilken av disse tre ville dere ha valgt, eller er det det noen andre pcer jeg burde se på?

     

    Håper på mange gode svar =)

  9. Hei jeg lurer enkelt og greit på hvilken av disse pcene som er best, på papiret ser HP maskina best ut ettersom den har større HD og skjerm, ellers virker dem ganske like, men er et noen grunn til å vurdere Asusen istedenfor når man får dem til samme pris? Asusen blir faktisk 1000kr dyrere om jeg ikke skal velge en som er demo brukt.

     

    Pcen kommer til å bli brukt mest til nettsurfing, men vil også ha muligheten til å game litt og høre på musikk :)

     

    Håper på gode svar, sliter med å finne test av HP'n, kan være fordi det virker som den kun selges av Expert i norge hvertfall :)

  10. ahh da vart jeg usikker igjen på hvilken mobil jeg skal velge=/, hadde en Nokia n82 og var godt fornøyd med denne helt til jeg fikk sprekk is kjermen.

     

    Noen andre mobiler som har en bedre kombinasjon av gode taster, bra kamera og bra mp3 spilelr da?.

     

     

    Amilod: det spørs pris og hvor du bor i landet=)

×
×
  • Opprett ny...