Gå til innhold

kimhhans

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kimhhans

  1. Kom ikke inn på bluecom ADSL min igår, bærbar med trødløst internett, xp.

    Etter litt triksing idag så fikk jeg endelig opp nettet igjen, men fikk ikke sendt noen mail(bare motta). Av en eller annen grunn så sjekket jeg hvem jeg var koblet opp mot med ipconfig og fikk opp Chello og ikke Bluecom!!. Tenkte seg at jeg har betalt penger for abb når jeg kan få det gratis av Chello. Det morsomme nå er at når bluecom er oppkoblingspunktet så får jeg ikke noe kontakt med nettet, men bytter tilbake til chello så funker det greit. Forsøkt å slette tilkoblingene for å finne bluecom på nytt men ender bare opp med Chello.

     

    En litt morsom sak dette men vil helst ha tilbake en fungere bluecom oppkobling, er det noen lyse hoder som har noen forslag?

  2. HAr en bærbar med trådløst internett(ADSL, bluecom) hjemme. Var borte i helgen og koblet med opp til internett gjennom en ISDN linje. Når jeg kom hjem så fikk jeg ikke noe kontakt med internett. Når jeg åpnet explorer så fikk jeg bare opp den oppringings boksen som jeg hadde brukt tidligere i helgen. Jeg slettet denne men får fremdeles ikke kontakt. Forsøkte ipconfig release, renew men fremdeles ikke noe kontakt. Forsøkte også å slå av/på modemet.

     

    Noen som vet hva jeg må gjøre?

     

    XP home, ADSL, bluecom

  3. Noen som har noen synspunkter om det å la den bærbare stå på hele døgnet? Kjøpte dell 8200 som desktop erstatter og er vel ikke så mye forskjell fra en vanlig pc bortsett fra at den da må stå koblet til strømnettet hele tiden. Så det blir vel egentlig et spørsmål og hvordan det påvirket batteriet, tar det noe skade av å hele tiden å være koblet til nettet eller styrer maskinen dette greit selv.

  4. jepp, herr linjegods kom på døren istad, første inntrykket er meget bra. Fikk koblet meg opp med trådløse kortet ganske raskt samt test tittet en dvd film. Meget bra bilde synes jeg, ypperlig for å se på film under reiser. Eneste jeg har problemer med er når jeg koblet til en usb mus, virket ikke og ble ikke registert av maskinen i det hele tatt. Forsøkte en annen usb sak og den ble registert med en gang så det er ikke noe port problem. Noen som vet hva grunnen kan være? ( den virker på en annen maskin)

  5. Har ikke så mye greie på dette så fint hvis noen andre kan komme med noen vurderinger, virket dog litt tung, delt skjermkort minne er jo ikke noe bra men kan jo plusse på litt minne. Med 2*256 så skal vel ikke da delt løsning få så mye å si??

     

    Hvordan er foresten ytelsen til en celeron 2.0? hva slags intel mobil p4 kan man sammenligne med hht ytelse?

  6. Trodde wirefire var en standard for trådløst, hva betyr der egentlig ?

     

    Enig at 3 USB er bedre enn 1 men skjønner fremdeles ikke helt hvordan du kommer ut likt i pris. Lager jeg lik spec med 1.8, 512mb, 30 gb, trådløst så kommer zepto 2002 på ca 23000 mens Dell 4150 kommer på ca 19000 (gratis dvd combo løsning).

     

    Du sier også at trådløst er inkludert men må velges under opsjon. (mulig jeg har misforstått noe her).

     

    Som sagt store svakheten på papiret er usb hos Dell men ser ikke helt at det forsvarer prisforskjellen.

     

    Kim

×
×
  • Opprett ny...