Gå til innhold

Luminos

Medlemmer
  • Innlegg

    212
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Luminos

  1. Jeg har en Osprey Waypoint 85 l, da er en dagstursekk inkludert i den størrelsen, tror den er 15 l eller noe. Backpacket med den i Sørøst-Asia i fem uker, helt passende størrelse synes jeg. Også er bæresystemet, og løsningene ellers veldig gode. Kjempefornøyd med sekken, kommer til å bli mye brukt :) Det er forresten egen herre- og damemodell, damemodellen har litt bedre plass til bryst og hofter :p

     

    Ser den fåes på Outnorth til ca 1800 kr. Jeg kjøpte min på Chillout, vet de har den hos Nomaden i Oslo også, mulig de har den på Platou og.

    • Liker 1
  2. Takk for utfyllende svar :)

     

    Jeg tar mye naturbilder, går mye tur, både i fjell, fjøre, mark etc., makro, dyr, bymotiv og ellers "dagligdagse" motiver. Det går vel mest i natur og makro. Ta en titt på Flickr hvis du vil, link i signaturen :)

     

    Jeg har en 18-250mm fra Sigma som jeg er veldig glad i, mye fordi jeg slipper å skifte objektiv så ofte... Ellers har jeg 18-55mm som fulgte med kameraet. Altså ikke så mye utstyr.

     

    Tar mest bilder i auto (uten blitz), men prøver å være flinkere til å i det minste bruke P og A, manuell brukes av og til. Jeg tar som regel bilder i JPEG.

  3. Hei!

     

    Jeg har brukt et Nikon D3000 siden 2010, og føler jeg er klar for en oppgradering. Jeg har ikke så god greie på teknikken på kameraer, men jeg synes D3000 er litt treg i avtrekkeren, og jeg kunne tenke meg skarpere kvalitet på bildene jeg tar. Bedre grep på kameraet er også ønskelig, men helst ikke for tungt og klumpete, da jeg ikke har så store hender, er jente forresten.

     

    Det er kanskje litt for generelt dette, men hadde satt stor pris på hjelp fra folk som har bedre greie på dette enn meg :)

     

    Vil helst ikke bruke mer enn 5000-7000 på huset, om det er mulig.

     

    Har et Nikon 50mm fastobjektiv jeg liker å bruke, så det må være Nikon-hus.

     

    Noen tips?

  4. Tusen takk for all respons på tråden :) Turen har blitt helt forandret. Vi har gått fra 6 mnd. til 5 uker, hehe. Det har med jobbene våre og gjøre, i tillegg til litt andre uforutsette ting. Så nå er planen Thailand og Kambodsja :) Vi får heller ta igjen en lenger tur senere, vi håper det blir muligheter for det!

     

    Soloss: Det høres ut som du får en knall tur, lykke til og god tur!

  5. Treningstøy, sko og kosmetikk er ofte ganske billig der borte. Kjøpte blant annet et par Converse til 250 kr. Nike har svære butikker mange steder i London, blant annet flaggskipet på Oxford Street, Nike Town heter den vel.

     

    Te er jo en engelsk slager! Finnes flere små tebutikker i Covent Garden. Der er det også mange andre småbutikker som selger mye rart og litt spesielt, mye artig!

     

    Lush og Body Shop er greit å handle fra i London, myye billigere enn i Norge.

     

    Det finnes et stort kjøpesenter litt utenfor sentrumskjernen som heter Westfield, der tror jeg du finner det aller meste!

  6. Hei.

     

    Jeg og samboeren min skal reise rundt i Thailand og mest sannsynlig Kambodsja i desember og januar, blir borte i fem uker. Jeg lurer på om noen har gode tips til hvor man "bør" feire nyttår? :) Trenger ikke å være et partysted! Vi er åpne for det aller meste, hadde vært artig å høre folks erfaringer :)

×
×
  • Opprett ny...