Gå til innhold

Modnar

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Modnar

  1. Har ikke drevet så veldig mye med gymmer etter updaten, men tror du har rett.

     

    Før updaten pleide jeg å gå for gymmer i litt mer øde områder, som gjerne ble stående uendret i både uker og måneder. Med denne taktikken har jeg fått 100 coins nesten hver eneste dag det siste halvåret.

    Nå virker det derimot som en perfekt gym er en hvor man blir slått ut etter 500 min, da dette vil gi maks uttelling. Alternativt 500 min fordelt på flere gymmer.

  2. Fikk deltatt på et raid nå. Vi var 4 stk mot en Rhydon med over 30 000 CP. Vi rakk akkurat å ta den før tiden gikk ut, tror det var rundt 5 sekunder igjen.

    Som premie fikk jeg noen revives, rare candies, golden razz berries og en TM for charge moves.

    Fikk også muligheten til å fange Rhydon, men den var ikke særlig bra. 1800 CP og 78% IV.

     

    Med TMen ble jeg endelig kvitt Hyper Beam på min 100% Dragonite. Den har nå det interessante movesetet Dragon Breath og Outrage.

  3. Sjansen for 100% IV er 1 til 4096, så statistisk sett bør man ha fanget 12 288 stk for å få 3 med 100%.

    Noen vinner jo i Lotto også, så helt umulig er det ikke, men det er nok meget sannsynlig at vedkommende ikke spiller helt rent.

     

     

    Byen her ble for øvrig også fylt opp av gule botbrukere i forrige uke. Normalt er området kontrollert av røde og blå, og de gule har knapt vært synlige på flere måneder. Over natta ble plutselig de fleste gymmene gule og level 10. Alle brukerne som dukket opp var selvsagt helt ukjente. De ble heldigvis fjernet igjen ganske fort og har foreløpig ikke kommet tilbake.

  4. Finnes det noen liste over hvilke movesets som nå er bra pr gitt pokemon?

     

     
     
    Disse gir en grei oversikt. Moves med høy DPS er som oftest best, men man skal heller ikke undervurdere EPS, altså hvor fort charge moves blir ladet opp.
    Ellers er jeg ikke særlig glad i treige moves. Volt Switch og Confusion har f.eks. så treige animasjoner at jeg ikke klarer å dodge skikkelig.
  5.  

     

     

    La også merke til det her om dagen. Du holder ikke tilfeldigvis til i Narvik?

    Er samme brukernavn, og de to andre brukerne har 2 og 3 i slutten av brukernavnet.

     

    Stemmer det, ja. Verden er liten!
     
    Tror for øvrig jeg klarte å ødelegge for de. Tenkte at de sannsynligvis angrep gymmen med en Abra, så jeg satte inn en Murkrow med lavere CP enn Gastlyene. Tror dette ødela systemet deres. Gymmen ble kjapt levlet helt ned og står nå tom. Blir interessant å se om de kommer tilbake igjen.
  6. Ser ut som en ny "gym-trend" har ankommet byen. I to av mine nærmeste gymmer står det plassert 3 stk Gastly med 45-50 CP på de nederste plassene. Det har nå vært konstant slåssing der i over ett døgn, uten at noen er fysisk til stede. Det er helt umulig å ta ned disse gymmene, da de er tilbake på 50,000 prestige før jeg rekker å gå inn i en ny kamp.

    Antar det er bots som bruker dette for å levle opp brukere. Noen som har sett lignende?

     

    01f0ae408a1f4aaea9f8038fca502540.png

  7. Swinub skal visstnok være svært sjelden i varmere strøk, så sjelden at det tidlig ble spekulert i at den var region exclusive. Sannsynligvis ikke mye av den i Spania, altså.

    Ellers kan den være nyttig om man tenker veldig langsiktig. Den får en solid utvikling i gen 4, og blir sannsynligvis spillets sterkeste is-Pokemon.

  8. Dragonite er ikke noe særlig til gym defender. nei. Relativt gode stats, men hovedproblemet er dobbel svakhet mot ice. Har du en Lapras eller tilsvarende bør det være lekende lett å ta den ned.

    Det eneste argumentet for å sette Dragonites i gymmer er at den plasseres høyt oppe grunnet høy CP. Er det f.eks. et par stk Blissey under deg, har du en god posisjon.

     

    Det samme gjelder flere av de andre som ofte dominerer gymmer.

    Gyarados: 2x svak mot electric

    Rhydon: 2x svak mot water og grass.

    Tyranitar: 2x svak mot fighting. (Denne er kanskje ikke mye av nå, men kommer garantert med tiden.)

     

     

     

    Tror for øvrig jeg fanget verdens svakeste Dragonite for et par dager siden:

     

    d65a7b4c9c4ff6aed28f8bed4bd297f4.png

     

    Jaja, den var i det minste lett å fange og ga en del candies.

  9. Regner med det kommer en ny justering av stats om ikke lenge. Blissey avslører en stor svakhet i dagens formel. Den er ikke ment å være så sterk i det hele tatt.

    Problemet er kort forklart formelen som regner ut defence. Pokemon Go har kun én defence stat, mens de originale spillene skiller mellom defence og special defence. Defence i Pokemon Go er regnet ut basert på begge, med forholdet (7/8) av den høyeste og (1/8) av den laveste. I tillegg er speed en faktor.

    Blissey, som har skyhøy special defence og tilsvarende veldig dårlig defence får altså en STOR fordel ut av dette.

  10. Mine Lapraser ble også kraftig redusert. Kjipt, med tanke på at jeg har brukt massevis av stardust på de. Det ville jeg antakeligvis aldri gjort dersom de hadde hatt en max CP på under 2600. Har ikke lagt merke til CP-endringer på andre Pokemons, men det er mange endringer på moves.

     

    Ellers kan jeg bekrefte at navnetrikset fremdeles fungerer på Eevee.

    Tamao = Umbreon

    Sakura = Espeon

     

    Min 100%-Eevee ble til en finfin Espeon:

    7cc3fc01bddea878eae862ae1d629211.png

  11. Fungerer greit her nå. Fikk fanget 4-5 av de dårligste, samt utviklet Blissey og Crobat.

    Tenkte også å utvikle Politoed og Steelix, men trengte visst "special items" for det.

     

    Ser også at det er gjort en del endringer på moves. Min beste Dragonite virket skikkelig treig nå.

×
×
  • Opprett ny...