Gå til innhold

bbrekka

Medlemmer
  • Innlegg

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bbrekka

  1. Hei er på jakt etter å kjøpe en komplett PC pakke. Jeg har sjekket på Dell sine sider og de er jo forsåvidt greie, men det finnes vel flere aktører på markedet? PC'n skal benyttes av noen som ikke kan mekke data, avhengig av service/support. og som kun skal benytte denne til Bilder, epost, internett etc.

     

    Jeg vet fra før at Dell har gode pakkeløsninger med god serviceløsninger. Så da på Dimension C521 og la til skjerm + mer minne. Da kom jeg opp i rundt 7 - 8 tusen kr som man jo må regne med.

     

    Jeg har kikket på komplett og andre nettbutikker men der selger de merker som Thundra PC og egne greier de mekker selv, noe som ikke er ønskelig.

     

    Har dere noen gode anbefalinger på en komplett løsning, type, pris, evt. service evt erfaringer med Dell Dimension PCr?

     

    Takknemmlig for tilbakemeldinger. :)

  2. Kan man ikke multitaske med D600e? Dvs. høre på mp3 mens man skriver meldinger osv?

    5594946[/snapback]

     

    Nei, man kan ikke høre på mp3 mens man taster meldinger. Utrolig kjipt spør du meg. :no:

     

    T9 ordliste er det heller ikke :thumbdown: og ikke automatisk stor bokstav. Nei, her er det Nokia som ruler spør du meg siden du sier at du skal skrive mye tekstmeldinger.

     

    Sjekk forøvrig denne linken. En generell test av mobilen.

     

    EDGE-mobil med TV-utgang

     

    :shrug: Hva nå?

  3. Vi her i Norge er nok for bortskjemt. Vi har ganske bra med penger og mange er opptatt av kvalitet og forbrukerrettigheter. Disse kopitelefonene kan kanskje være fristende, og det er sikkert ok å kjøpe en, men selv så ville jeg holdt meg til orginalen. Da vet jeg hva den er god for, rikig spekk, og hvis det skjer noe feil med den ja da er det bare å levere den inn på garantien.

  4. Hei, jeg har tenkt å kjøpe meg en ny PC snart og har tenkt endel på Windows Media Center PCer.

     

    Det virker som det ikke har kommet alt for mange av dem og utvalget er ikke så stort.

     

    HP reklamerer jo mye med sin WM Center PC men den er da ikke akkurat så kul å ha i stua?

     

    Jeg kunne tenke meg en PC som jeg kan bruke til spilling, til vanlige kontorapplikasjoner, og for å ersatte stereoanlegg og DVD opptaker.

     

    Kom gjerne med anbefalinger, man må vel opp i rundt 1500 til 2000 inkl skjerm(pc skjerm). Tv har jeg.

     

    På forhånd takk:)

  5. Denne telefonen ser ikke pen ut, kanskje i sammenfoldet tilstand, men ikke med det tastaturet åpent. Hvordan er det å skrive på denne da? Og hva skal man med det foruten å skrive meldinger med? Har jo ikke word eller noe slikt at man kan få full utnyttelse av det. Det grensesnittet er jo ikke heller av den gode sorten. Gammelt å slitt. Nei, hvis d hadde vært Symbian så.

     

    Men den har jo Edge da, det er jo bra samt kamera. Men ikke en telefon jeg ville ha valgt. :ermm:

     

    Smak å behag :)

  6. Jeg skjønner at noen synes 40 MB er mye på en slik telefon. Det er jo egentlig sant også. Den er jo ikke basert på symbian og da reduseres jo mengden med programmer man kan benytte på denne, selv om telefonen støtter Java. Siden telefonene støtter mp3 avspilling synes jeg det derimot hadde vært lurt å hatt muligheten for eksternt minne. Er vel knapt 8 eller 9 mp3 filer det. Men, alle er jo ikke like kravstore. :hmm:

     

    I motsetning har jo mp3 spillere endel mer, blant annet 512 MB. Men mobilene er jo selvsagt noe helt annet. Synes det kunne vært lurt å lansert to versjoner av mobilen, 1 versjon med muligheten for eksternt minne og 1 uten. Selv om prisen ville vært forskjellig er jeg ikke i tvil om hvilken versjon jeg hadde valgt. :p

  7. Hva som følger med er jo helt avhengig av hvor og av hvem du kjøper den av. Hvis du kjøper nytt får du med kabel og cd med software. Jeg har hatt t68 siden den kom på markedet. Den gangen var den suveren, men idag ikke så bra. Den har dog mange avanserte funksjoner, som bluettoth, ir og gprs samt HSCD. Link til spesifikasjon SE T68i.

     

    En veldig kjekk funksjon er at man kan bruke telefonen til å styre playlisten i winamp med, bruke den til powerpint fremvisninger med mer, via bluetooth. Du trenger da egen programvare og bluetooth adapter til pcn, hvis du ikke har det innebygd da. Sjekk forøvrig denne linken.

    .

     

    Ulemper med den er den dårlige oppløsningen på skjermen, kun 256 farger. Da får man ikke mms beskjedene til å se så fine ut. Ikke støtter fancy polyfoniske ringetoner heller. Det blir lissom bare no pip pip. Ellers kan den henge seg litt og være endel treg i menyene, særlig hvis man har mange SMS inne. Den støtter også kun mottakelse av text baserte eposter, ikke html altså. :dontgetit:

     

    Telefonen blir også sinnsykt varm hvis du ringer en stund, 10 +. Du svir av øra for å si det sånn. I hvertfall på min t68 :scared:

     

    Hadde jeg vært deg ville jeg gått for t630 eller t610. Den første anbefales, best skjerm og bedre layout, samt mye bedre skjerm. Kamera har de også. :yes:

  8. Jeg ville holdt meg unna Nokia. Synes ikke de har kommet med noen gode produkter i det siste. Den nye spenstige designen de prøver seg på er heller ikke no særlig pen, syne jeg da. Hva med Sendo X? Den er kul, dog ikke kommet enda

  9. Av de to telefonene ville jeg valgt Nokia 6600. Jeg har ikke testet denne selv, men P900 har jeg kjennskap til da jeg benytter den i et prosjekt for utvikling av porgamvare for den. Jeg hadde store forhåpninger til den telefonen. Men ble skuffet. Ikke har den noen form for office programvare, bare notisblokk eller no. Dette går sikkert ann å laste ned fra nettet, men allikevel. Telefonen er også treig. Tar lang tid i oppstarten og noe delay ellers. Tastaturet er heller ikke noe særlig å benytte seg av, mener jeg da. Men touchscreen funksjonaliteten og batteritiden er bra. Dog, du vil vel ha noe mer enn dette. Innebyg kamera er vel ikke et must. Jeg vet at Sendo X kommer om ikke så veldig lenge. Ser veldig bra ut den. Med Symbian å greier, det har jo P900 også. P900 har kun 156 MHz prosessor. Noe som ikke er særlig mye. Vedder du har en bedre enn i den du har allerede. Stort sett så vil en pda være det beste valget mener nå jeg, raskere og mer funksjonalitet.

  10. Jeg vil ikke si det er feil å si radiostyrt. Blietooth sender jo frekvens på 2.5Ghz båndet, men men. Den bluetooth bilen er utviklet med tanke på flere ting. Det første er nok bare for å vise hva bluetooth teknologien kan brukes til og så er det jo litt kult da. Det andre er for de som utvikler. Har selv lastet ned selve koden som skal til for å kunne styre enheten via bluetooth. Veldig nyttig eksempel for å kunne lage andre programmer. Den benytter Java micro edition fra sun og bluetooh api fra ericsson.
  11. Jeg planlegger å kjøpe et støydempet kabinett

    fra microplex. Det står at det ikke følger med strømforsyning. Hva med vifter? Må vel kjøpe det selv også da? Står bare det er plass til 2 stk 80 mm foran og bak.

     

    Så kommer hovespørsmålet:

    Hva slags strømforsyning skal jeg velge? Jeg vil ha en som er stille. Hørt at enermax skal være bra, men jeg vet ikke.

     

    Må vel også kjøpe vifter hvis de ikke følger med, disse må også være stille og det må være mulig å stille hastigheten på dem.

  12. Altså 2G var vanlig GSM uten den pakkesvitsjede delen GPRS. 2.5G er betegnelsen på GSM + GPRS. 3G er betegnelsen på UMTS. Så er det jo forskellige releaser innenfor UMTS igjen da. Release 99 er det første steget, hvor selve radiogrensesnittet(UTRAN) er nytt. så kommer vel release 4 og 5 med åra også.

     

    Nettop fordi vi idag benytter GSM og UMTS er på vei inn er det nødvendig å støtte begge nettene. Derfor lager produsentene hybridtelefoner. Synd de benytter samma IMSI nummer for å identifisere deg på i både GSM og i UMTS. Denne koden går i klartekst i GSM. Får man tak i den så kan man benytte den også i UMTS. Da får man sikkert en fin regning i posten.

     

    Erke særlig vanskelig å snappe opp det IMSI nummeret. Bare kjøpe no billig utstyr å sette seg ned utenfor en GSM mast. Vips så har du det + masse annet

  13. Hei, har t68i og min klikka på den måten at jousticken sluttet å fungere. så da er det litt vanskelig å navigere.

    Høres ut som du må lever den på service. Tror nok du får en ny en tilbake. Husk å ta med kvittering, garantibevis.
×
×
  • Opprett ny...