Gå til innhold

Lolwut

Medlemmer
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lolwut

  1. Fantastisk, da blir det å se på NRK nett-tv også piratkopiering da.

     

    Vi laster det ned.

    Nei. I det tilfellet er det NRK selv som er rettighetshaver og har valgt å publisere innholdet på nettsidene sine slik at hvem som helst kan få laste det ned gratis. Det blir ikke det samme i det hele tatt. Det er selvsagt ikke ulovlig å se en film på youtube dersom det er rettighetshaveren selv som laster det opp.

  2. Å se på YouTube filmer gir deg ikke piratstatus.

    Selv om du kun streamer musikk eller video på youtube så blir filene lastet ned på datamaskinen din, akkurat som om du hadde lastet det ned på en hvilken som helst fildelingsside. Selv om vanlige brukere stort sett ikke vet hvordan de skal få tak i disse filene som blir lagret på datamaskinen din så betyr ikke det at det ikke er ulovlig nedlasting.

     

    Å se en video av fleksnes på youtube er faktisk piratkopiering i følge disse fantastiske lovene våre.

  3. dette er sikkert "enda" en av vpn trådene etter det ble opplyst om de nye reglene, har prøvd å søke litt men har ikke funnet noen greie svar

    1. er det mulig å kjøre vpn BARE på torrent programmet? trenger det strengt talt ikke til noe annet, vist ikke det er mulig så går vi videre til spm.2

    Du kan laste ned f.eks. Virtualbox og sette opp en VM med VPN/torrentklient på den. Da vil kun trafikken på den virtuelle maskinen gå gjennom VPNen.

  4. Ser for meg at dersom private får disse rettighetene kommer di nok til å ta ut dei værste fildelerene.

     

    Det tror jeg absolutt ikke. Tror vi kan være rimelig sikre på at et stort flertall av de mest aktive fildelerne er flittige brukere av både Seedboxer og VPN, og da vil ikke dette tåpelige forslaget ha noen ting å si for dem.

     

    De som hovedsakelig vil bli rammet av dette er folk som laster ned populære torrents fra norske rettighetshavere uten noen som helst peiling på hvordan nettverket egentlig fungerer og hvordan en kan skjule sporene sine.

    • Liker 3
  5. Jeg ville ikke bry meg med formen på hull og plugg. Jeg antar de passer sammen, og da kun en vei?

    Men jeg regner da med at de gule ledningene ikke kommer på samme side i forhold til hovedkortet hvis du bruker PCI kabel istedet for EPS/EATX kabel?

    Bildet viser i alle fall at gul er på hver sin side av låsemekanismen.

     

    Stemmer at de kun passer sammen en vei, og PCI kablene har omvendt gul/sort farge på ledningene. Mange takk for svarene, føler meg rimelig trygg på at det skal gå greit nå :)

  6. Nei, det går ikke. Hvis du ser på fargen på kabelen så er den motsatt. Det gir et hint om at polariteten er forskjellig. Hvis du plugger det inn så blir det full kortslutning.

    http://www.playtool....connectors.html

     

    Takk for den linken, mye god info der.

     

    Slik ser HK og PSU ledningen ut:

    eatx.png

     

    Fysisk så passer de greit sammen siden 6-kantene passer inn i firkantede hull men ikke omvendt, men dersom de skulle matchet perfekt skulle de to pin-ene jeg har markert med rødt ha vært firkantet. Er dette vanlig eller kommer jeg til å ødelegge hovedkortet mitt?

     

    De gule ledningene er på samme side som låsemekanismen på ledningen, slik som det står beskrevet i linken fra Hårek. Denne 8-pin ledningen kommer ut av PSU sammen med 24-pin ledningen, og er de eneste ledningene som ikke er modulære, jeg antar derfor at det er denne 8-pin ledningen som skal brukes på hovedkortet selv om den ikke "matcher" perfekt.

     

    Høres dette greit ut eller er jeg helt på jordet?

  7. Hovedkort: P8Z77-V (manual)

    PSU: Mist 600w (MIST600BHE12V3)

     

    Jeg holder på å bygge min første PC men fant ut at 8 pin EATX12V ledningen min ikke er lang nok til å rekke opp dit jeg tror den skal festes. Har sett at det finnes forlengningskabler men vil helst slippe å kjøpe det.

     

    Er det mulig å bruke en av 2+6 pin 12V ledningene som jeg antar egentlig skal gå til grafikkortet i stedet? Disse er lange nok, men er litt usikker på om disse kan brukes om hverandre?

     

    Ser ikke ut til at noen av dem passer perfekt med tanke på om pin-ene er firkantet eller 6-kantet, gjør det noe?

     

    Bilder av HK og ledningene (PS: litt store bilder)

    HK:

    8-pin

    2+6pin

     

    P - pentagon

    S - square

     

    HK:

    SPPS

    PSSP

     

    8-pin:

    PPPS

    PPSP

     

    2+6pin:

    PPPS

    SSPP

     

    Dersom ingen av disse passer, hva bør jeg eventuelt kjøpe for at det skal passe?

     

    På forhånd takk!

  8. Jeg skal bygge ny gaming PC og har satt opp en liste over hardware jeg har kommet frem til så langt: http://prisguide.har...no/liste/132629

     

    Jeg kommer sannsynligvis til å overklokke CPU etterhvert, muligens også GPU. Kommer til å ha vannkjøling på CPU og kanskje også GPU etterhvert siden jeg har det meste jeg trenger liggende.

     

    Jeg har ikke valgt grafikkkort enda ettersom jeg ikke er helt sikker på hva jeg vil ha. Jeg er ute etter å få mye ytelse for pengene, men har også planer om å spille krevende spill som Witcher 2, Metro 2033 osv. Kan tenke meg et grafikkort til under 2000, men kan strekke meg litt lenger dersom det virkelig er verd det.

     

    Jeg har vurdert 7870 som virker ganske fristende selv om det ligger litt over budsjettet mitt, ellers har jeg sett på 560 Ti og 6870 som jeg har hørt gir mye bang for the buck.

     

    Tror jeg kunne sluppet unna med å bruke en del mindre penger på hovedkortet, slik at jeg kan bruke litt mer på GPU. Kommer som sagt til å drive med litt overklokking, men vet ikke hvor mye rolle hovedkortert spiller med tanke på stabilitet og temperaturer.

     

    Jeg er helt nybegynner med SSD, og valgte Intel 520 SSD siden jeg har hørt at den er rimelig stabil, og at den har dugelig kryptering.

     

    Takk for alle tilbakemeldinger!

     

    PS: Jeg har en 600W Mist PSU fra før og regner med at det vil holde

  9. Hei, jeg vurderer å bestille en jakke fra http://www.cainefashion.co.uk/ men har hørt noen rykter om at de kun driver med omsalg av varer for profit. Syntes siden dems virker grei nok, men ble litt bekymret da jeg fant en av jakkene dems hos en annen butikk.

     

    http://www.cainefashion.co.uk/Men-s-Leather-Bomber-Jacket-in-Black-Bristol.html

    http://www.nextoneleather.co.uk/mens-leathers-jackets-l-eat/73-mens-leather-jackets.html

     

    Så dermed lurer jeg på om noen har kjøpt noe fra disse før og kan si noe om kvaliteten på varene og om cainefashion.co.uk er en seriøs bedrift. Eventuelt om noen med litt mer kunnskap om skinnklær en meg klarer å se noe utifra bildene på nettsidene dems. For eksempel dette eller dette?

  10. Hei, etter at minecraft serveren min som kjørte på en Ubuntu10_10 x86_64 server hang seg opp helt kan jeg ikke lenger kjøre de fleste kommandoer. Har drept screen sessionen serveren kjørte i uten at det hjalp.

     

    Kommandoer jeg har prøvd som fortsatt fungerer er f.eks cat, tail, echo, df, free, reboot, killall, cd, pwd.

    Programmer som ps, top, ssh, sudo, jed osv returnerer bare segmentation fault.

     

    Jeg har kun tilgang til maskinen gjennom et SSH vindu som fortsatt kjører (men kan ikke åpne opp nye SSH connections). Siden sudo ikke fungerer og jeg ikke kan bruke ssh root@localhost heller får jeg ikke restartet maskinen.

     

    Er jeg out of luck, og er det i det hele tatt sannsynlig at det vil hjelpe med en reboot? :whistle:

×
×
  • Opprett ny...