Gå til innhold

Yamichi

Medlemmer
  • Innlegg

    16
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Yamichi

  1. Hei! Jeg skal kjøpe meg ny telefon. og budsjettet er egentlig ganske fleksibelt. Jeg har sett på LG G2 som ligger rundt 3000-3500kr (16 og 32gb, ikke sikker på hva jeg burde valgt?) Jeg hadde egentlig bestemt meg, men så begynte jeg å tvile, mest på grunn av den stygge prisen. Burde jeg gå for denne eller finnes det noe billigere alternativ som fortsatt er verd det?

     

    Mine enkle kriterier er følgende:

    -Bra kamera

    -Grei lagringsplass

    -Kompitabel med programmer som snapchat, instagram, etc. (min forrige mobil klarte ikke dette engang :hrm:)

     

    Legg merke til at jeg har gått lenge uten mobil nå, og er mest ute etter basic kommunikasjon og apper (samt et greit kamera), så spørsmålet mitt er egentlig om jeg burde investere mye eller lite penger?

     

    Edit: Er klar over at dette er noe jeg kunne funnet svar på i en annen tråd, men har lett i hele dag uten å få konkrete svar :s

  2. Godmorgen:)

     

    Jeg er i en situasjon akkurat nå hvor jeg trenger en pc, men har div problemer. Jeg har for øyeblikket 2 aktuelle laptoper, men sliter med begge.

     

    Den første er en HP skolepc av modellen som ble delt ut i fjord. Jeg har akkurat fått den tilbake fra reparasjon pga defekt harddisk, men den er tregere enn noensinne. Jeg fikk beskjed om at pcen skulle være ordnet opp i, men den er altså ikke det. Hele greia hakker, tilogmed hvis jeg bare hører på musikk, og kan ofte "hoppe" som en CD med hakk i. Har har kjørt antivirus, defragmentert, og en god del annet, men får ingen forbedring. Strømalternativer og ladder har ikke hatt noensomhelst effekt. Skulle gjerne hatt hjelp, er litt desperat.

     

    Den andre pcen er en litt gamlere HP spill-pc. Den er datert ca da quad-core ble introdusert på bærbar. For en tid tilbake siden knuste jeg skjermen, og siden da har den blitt liggende i en skap. Problemet er at jeg ikke vet eksakt hva som er galt med den siden skjermen er kaputt. Jeg har prøvd å plugge den i en pceskjerm, men får ingen signal. Den ladder som normalt og slår seg på som vanlig, men det skjer liksom aldri noe. Pcen hadde ingen problemer før skjermen knustes, virker rart at noe skal ha blitt ødelagt samtidig. Er kanskje verd å legge ved at skjermen fikk et lite slag, resten av pcen var uberørt.

     

    Takk på forhånd for svar, alt settes pris på :)

  3. Jeg vet at det er 100 tråder om akkurat dette akkurat nå, men har lest en god del, uten å ha funnet noe bra svar. Jeg skal kjøpe et nytt headsett, og et par nye øreplugger. Pris er ikke så viktig så lenge det ikke blir ekstremt. Er ute etter komfort, bra lyd/bass og holdbarhet. Hører på rock/metall, hiphop/rap og til tider dubstep, men hovedsaklig de to første.

     

    Takker på forhånd for alle svar.

  4. Pull ups og dips med vekter er jo bare helt konge.

     

    Men igjen, list opp hva du spiser på en dag? Spiser du 15 egg og drikker 3 liter melk og spiser rundt 500g kjøtt hverdag er jeg ganske sikker på at du får i deg nok :) Har du gått opp i vekt siden du begynte å trene?

     

    Jeg vet ikke helt hva jeg spiser.

    Passelig det samme som vanlige folk. Ikke mye fast-fodd og sånt, bare.

    Hvor lang tid tror du det tar hvis jeg spiser rett? Og hva er ''rett'' mat?

  5. Så teit som det høres ut, så er jeg 14, snart 15 år, og trenger hjelp. Jeg går i 9. klasse, og har trent siden starten av 8., men jeg har ikke fått resultater. Jeg har gjort sit-ups og armhevninger for det meste.

    Jeg har en liten misstanke om at det er løping/jogging som må til. Jeg trenger ideer og meninger.

    Jeg er ute etter magemuskler, armmuskler, kondisjon, og rett og slett å være i god form. Jeg er relativt tynn også, bare så det er sagt.

    Jeg innser at dette tar måneder, så jeg vil helst ha svar så fort som mulig, så jeg kan begynne fort.

     

    Takk

  6. Jeg var på www.converse.com og designet sko(De på bildet). Jeg skulle til å bestille, da jeg fant ut at det kun ble sendt i US. Jeg MÅ ha skoene, men jeg vet ikke hvor jeg kan få tak i dem. Dessten kostet de nesten ingenting siden dollaren er så lav for tiden..

    Noen som kan tipse meg om hvor/hvordan jeg kan skaffe?

    post-174510-1261609831_thumb.jpg

  7. Jeg har et Skullcandy headset jeg kjøpte for noen år siden. Tøffe hodeskaller på sidene, og Skulcandylogoen, samt to nagler på bøylen (hvis det er det det heter?:O). Jeg skal være erlig og si at det alle sier med lyden er litt overdrevet. Det er ikke grusomt dårlig lyd, men ikje veldig bra lyd heller... Så hvis du tenker på lyd, burde du ikke gå for Skullcandy..

  8. Jeg kjøpte et nytt headsett i dag. Det er et Koss headsett med mic på.. Men når jeg prøve å snakke, kommer det ikke lyd.. Kan høre på musikk og sånt, men micen funker ikke. Jeg har prøvd å plugge kontakten i alle steder den passer, men det fungerer bare ikke!

    Hva gjør jeg? :D

  9. Jeg kjøpte et nytt tastatur fra Logitech for noen uker siden. Tastaturet er den nyeste G15 versjonen. Jeg har brukt tastaturet i 3-4 uker, men plutselig sluttet tastene å funke! Ekstratingene, sånn som den lille skjermen og knappene under funker fortsatt, det er bare tastene som ikke kan brukes! Jeg har prøvd å plugge i de forskjellige Usb- portene, plugget i forkjellige Usb-porter og slått av pcen etterpå, og lastet ned den siste programoppdateringen til tastaturet!

    Hva gjør jeg?

    post-174510-1238423416_thumb.jpg

  10. En i klassen min hadde 74 annmerkninger etter halve året i 8.

     

    Man kan tenke ''det skal da ikke gå ann'', men det er faktisk sant.. xD

     

    Har ikke gjort mye selv, men den ene læreren hater meg, og det er bare fordi jeg snakker dritt om han, glemmer skolesaker, snakker i timen, ''går på do'', Osv..

    En gang vi Geografitimen hadde vi om elver, og at de flommer over. Jeg var veldig trøtt den dagen, og hadde passe dårlig humor, så da jeg så ordet ''vassdrag'' pekte jeg på ordet og sa til hun som satt ved siden av meg, ''Rassdrag''. Hun fikk sjokk, sånn som jenter gjør, og utbrøt, ''RASSDRAG?!''. ''Nei, men Anne, da, sånn sier man ikke!'', sa læreren strengt. Prate og banneannmerkning i den timen, og det var min feil, men hun ble ikke sur, hun fikk bare latterkrampe av ordet..

     

    En venn av meg hatet den forrige læreren vår, da.. Han stakk hull i stolen hennes, puttet en tegnestivt nedi, og skjulte den.. Au..

    En annen brukte han en hel limstift på å grise til samme stol.. Han har også ropt ut at hun er en bitch, hore, Etc. uvitende om at stod rett bak ham.. Han oppdaget det etter hver, snudde seg, og sa med en HELT uskyldig tone: ''Hei, Marianne :)''

  11. Last ned CCleaner, og fjern hele skiten pluss register informasjon. Denne gjør susen, bruker den selv ;)

    Jeg trodde det funket, men det er akkurat som med legg til og fjern programmer. Jeg finner ikke windows live messenger eller noe lignenede.... så jeg får ikke avinstalert det! Jeg blir så irritert, jeg er jo nødt til å bruke yahoo hvis jeg ikke får fikset det!

×
×
  • Opprett ny...