Gå til innhold

saadetsaa

Medlemmer
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av saadetsaa

  1. Kjøpte denne telefonen da den endelig kom ut! Ventet lenge på den ettersom jeg ønsket meg en telefon uten dilldall som jeg rett og slett ikke trengte. Det eneste jeg ønsket meg var qwerty-tastatur. Jeg mener LG her har skjønt noe som andre snart burde begynne å skjønne, det er mange som ikke gidder å betale 3000+ for 3G, 8 mgp kamera, gps osv. Det er jo rett å slett umulig å kjøpe seg en billig telefon som ikke gjør annet enn å ringe og sende mld med. Kamerahysteriet til Sony Ericsson har jo gått helt over styr! Ønsker jeg meg et kamera, ja da kjøper jeg et kamera.

     

    Ja LG KS350 er stygg, men tydeligvis fin nok til at en stygg dust stjal den fra meg. Til deg: Håper du koser deg med den billige plastmobilen når dine frekke fingre trykker på qwerty-tastaturet mitt! Mye å gjøre seg til tyv for, hæ?

  2. Hei! Hvordan likte du LG KS360? Har sett på denne mobilen på nettet i mange mnder nå. Nå er den endelig å få kjøpt, men har begynt å tvile på grunn av at jeg var redd den ikke hadde ÆØÅ funksjon. Hvor finner man så denne au knappen på LG KS360?

     

    KS360 var (og er) helt grei. Grei skjerm, grei respons og i det hele tatt et bra valg for de som vil ha en vanlig mobil med fulltastatur. X1 er jo sådan en helt annen skapning :)

     

    På KS360 holder du inne o for å få ø, du holder inne a for å få æ og du holder inne a og trykker enda en gang på a for å få å. Fungerte finfint etter litt trykking :)

     

    Anbefales som sagt til de som ikke vil ha en smarttelefon, men som synes det høres bra ut med fulltastatur. jeg likte den!

     

    Ok! Takker for svar:) Ønsker meg en smarttelefon, men orker ikke å skaffe meg det før det kommer med noe annet enn Windows! Så tenkte LG KS360 var en grei erstatter når jeg mest er ute etter qwerty tastatur;-)

  3. Min mann hos Sony Ericsson bruker X1 for tiden, og han fortalte meg i dag hvordan han får fram æøå på sin:

     

    áü-knappen + O = Ø

    áü-knappen + A = Æ

    áü-knappen + AA = Å

     

    áü-knappen må ikke holdes inne samtidig som o/a/aa trykkes. Jeg prøvde LGs KS360 i går, og den følger samme oppsettet. Etter å ha skrevet to meldinger satt det der som ett skudd!

     

    Hei! Hvordan likte du LG KS360? Har sett på denne mobilen på nettet i mange mnder nå. Nå er den endelig å få kjøpt, men har begynt å tvile på grunn av at jeg var redd den ikke hadde ÆØÅ funksjon. Hvor finner man så denne au knappen på LG KS360?

×
×
  • Opprett ny...