Gå til innhold

hermljos

Medlemmer
  • Innlegg

    108
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hermljos

  1. Hei, jeg har akkurat kjøpt meg en ny 2TB os-disk som skal erstatte den gamle 0,5TB os-disken min. Jeg har før flyttet operativsystemet fra en 0,5TB disk til en annen ved hjelp av et disk-klonings-program.

     

    Det jeg lurer på er om dette går ann å gjøre når det er snakk om å oppgradere den totale lagringsplassen på os-disken uten at den deles opp i partisjoner. Og i såfall; hvilket program bør jeg bruke?

     

    (Den nye disken har også høyere skrive-/lesehastiget, hvis det har noen innvirkning på prosess/resultat)

     

    På forhånd: Takk, fra en person som er for lat til å installere hele os-et på nytt

  2. Utrolige greier at det er mulig å legge avgifter på disker.

     

    Eksempelvis; en person som meg, som liker å lage videomateriale, i forskjellige former, av spill og gameplay har problemer med diskplass. Rå, ukomprimert video i 1080p er på størrelse med ca. 60 GB i timen. Hvis man virkelig koser seg med å lage disse videoene tar det ikke lang tid før man har fylt opp en disk.

     

    Og før noen av dere begynner å snakke om at det på en måte er "kopiering av av spill", så vil jeg si at det står i "Terms of Service" for de fleste spill om du har lov til å produsere video av spillet.

    Hvis det står at du har lov til dette burde det søren meg ikke være noen grunn til å betale avgift. (med mindre det nevnes at man skal det i "Terms of Service")

     

    En slik avgift vil rett og slett gå utover artister og kunstnere som ikke har så jævla god råd, og må allerede vri og vende på hver eneste krone for å kjøpe en disk!

  3. Holdt du reset-knappen i mer enn 10 sekunder når du prøve å resette routeren?

     

    Jepp.

     

    Den saken der blir levert fra GET i bridge mode. Så om du har sperret porter er det ikke i Cisco boksen problemet ligger. (Dog om du har betalt for multimodem med wifi er DHCP på og NAT. Så da er muligens brannmur på også)..

     

    Er et slikt multimodem, ja. Er akkurat derfor jeg må få logget meg inn så jeg kan åpne de(t).

  4. Å prøve å sperre TPB fra finnene er bare helt på jordet. Og siden TPB's servere er lokalisert hos piratpartiet er dette faktisk politisk sensur!

     

    Tja, forskjellen på å blokkere ALT (Nord-Korea) og å blokkere en side hvor det utveksles filer med 99,99% ulovlig delt materiale er ganske stor...

     

    Antall ulovlige filer på TPB er LANGT fra 99,99%. Det er en del av filene på siden som faktisk er der lovlig.

  5. Hvor i landet holder dere til? lokale sponsorer er stortsett mest interesserte, komplett etc bruker kreve litt større deltakerantall.

    Er et par fond som er velvillige sponse lans også, spesielt frifond.no er vel letteste av de alle få ja fra og ganske standard for alle lan.

     

    Vi holder til i Kragerø. Skal se på frifond.no, takk for hjelpen.

     

    Er ikke så lett å få sponsing på et lan på den størrelsen.

     

    Men vil anbefale dere å meld dere inn i Hyperion http://www.n4f.no, da får dere en fast sum i året, samt litt pr. medlem.

     

    Til Komplett og andre nettbutikker så er det bare å sende søknad, men ikke ha for store forhåpninger for det blir ofteste avslag. Om dere får noe så er det som regel gavekort som dere kan gi bort som premie.

     

    Kommunen kan dere søke til, f.eks. til å få dekket leie av lokalet.

     

    Skal sørge for å melde oss inn der. Vi får noe støtte av kommunen, er ikke helt sikker akkurat nå hva de støtter med, men lokalet (en idrettshall) får vi låne gratis idrettsforeningen som lanet faktisk er en del av.

     

    Vi kommer til å mase på komplett.no og de andre nettbutikkene fremover, vi tror nemlig at noe av grunnen til at vi ikke har så mange deltakere er at vi bare har to compoer der på de lanene med stort oppmøte hovedpremien er på 1000.- pr. pers.

  6. Hei, vi arrangerer et LAN 2-3 ganger i året og har ca 40-100 deltakere avhengig av lokale. Vi går hver gang akkurat i pluss, økonomisk sett, men det er ikke langt unna at vi går i null. Vi får bare sponsorstøtte av den lokale sparebanken og nettleverandøren. Vi tenkte oss frem til at det hadde vert bedre om vi i stedet for å ha pengepremier i compoene, heller ha premier som headset, mus, tastatur eller lignende.

     

    Problemet er at vi har byttet crew og trenger hjelp til å skrive søknad om sponsorstøtte fra f.eks. komplett.no, amentio.no, elkjøp eller andre firmaer som leverer utstyr til spillere.

     

    All hjelp roses med takk på forhånd.

×
×
  • Opprett ny...