Gå til innhold

dimiles

Medlemmer
  • Innlegg

    2 164
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av dimiles

  1. Esken-i-garasjen-proplematikken diskuteres på høyt nivå allerede ja :p Nettopp ferdig med ep 3 og gud så irriterende avslutning! Vi så helt klart at det var et hode, og mest sannsynlig er det Sara sitt siden hun har forlatt serien. Nå får ikke vi bekreftet det før neste uke, men hvis det er tilfellet, har de gjort en stor tabbe. Å kutte ut Sara blir som å kutte ut Mahone i mine øyne.

    9636272[/snapback]

     

    Hvis du ser episoden på en tv, stopper akkurat når Linc åpner esken og zoomer inn, ser at du ikke er et hode. Isåfall er det et veldig deformert hode. Veldig vanskelig å forklare hva det ser ut som, så jeg tok et bilde jeg. :)

     

    Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

    post-17450-1191678938_thumb.jpg

     

    post-17450-1191678980_thumb.jpg

     

     

    Hva tror folk det er etter å ha sett bildene? Neste episode blir bra. Spør du meg er det relativt høy standard på Prison Break fortsatt. :)

  2. Etter kveldens kinobesøk har jeg følgende meninger å ytre:

    • Do-besøk er uaktuelt.
    • Har du ikke rukket inn til filmen begynner? Synd, trist, leit.
    • Poser som knitrer burde straffes med henging og videre sanksjoner.
    • Folk som prater (høylytt) bør også henges. Selvom det kun er korte meldinger ble uttrykket "innestemme" oppfunnet av en grunn.
    • Vektere (!) som er innom filmen burde skru av walkie-talkie'n sin. "Kan dere komme til frontdøra? Det er mye folk her." på en skrikende walkietalkie midt under filmen er ikke direkte attraktivt.

    ...men filmen var bra da :)

  3. True, true.

     

    Nå er vel Sideways mer enn drama/vin-film, men ellers er de alle gode komedier. Problemet med Sideways er at når du setter den på aner man fred og ingen fare - en halvtime senere har du åpnet den éne vinflasken man har i huset og sitter å drikker / lukter på vinen akkurat som Paul Giamatti gjør. Har brent meg på det to ganger. :p

  4. Nå aner jeg ikke hvor mye Paris Hilton tjener på rollene sine, men jeg må si at hvis hun fikk 10 dollar for en film ville det vært grovt overbetalt

    8775497[/snapback]

     

    Tja. Du kan jo se det på en annen måte. Tenk hvor mange folk som (dessverre) går å ser filmen kun fordi Paris er med. Ja, de menneskene eksisterer dessverre.

  5. Kvalitet framfor kvantitet.

    8776273[/snapback]

    Enig enig. Jeg har lyst å kvitte meg med flere av filmene mine i labre utgaver, sammen med de filmene jeg kjøpte og ikke likte, og bruke pengene på kvalitetsutgaver av knallfilmer.

    8776428[/snapback]

     

    Haha, hadde tenkt å skrive akkurat det i gi-bort-dvd-tråden. Har ikke lyst på en gigantisk samling, men heller en moderat og god samling med kun knallfilmer. Dessverre har det sneket seg inn et par desperate jeg-må-ha-en-film-å-se-ikveld-kjøp og den-var-så-billig-at-jeg-bare-måtte-ha-den-kjøp. Jeg skammer meg. :(

  6. Die Hard 3 ikveld. Hadde ikke sett den (!) til tross for den Die Hard-fan'en jeg er. Den holder helt klart mål (selvom jeg er frelst av McClane fra før av), med flere gode sitater, god action og en film vi mest sannsynlig ser i min egen samling om ikke lenge. At filmen var god til tross for TV3's utholdelige og hatbare reklamepauser er et bevis i seg selv. Den måler seg ikke med 1'ern, men igjen - det gjør ingenting.

     

    4+/6

  7. Mark Wahlberg er den som faller meg inn først, men det skal sies at det hjalp mye med rollen i The Departed, men synes fremdeles ikke han er noen stor skuespiller (broren er faktisk MYE bedre...)

    8612552[/snapback]

     

    Du kan da strengt tatt ikke forvente at Mark skal overgå Donnie's innsats i BoB. ;)

     

    Mark Wahlberg er ikke blandt mine favoritter, men har et par fimer med han jeg synes er ålreite. Jeg nevner i fleng The Departed, The Italian Job og Three Kings.

×
×
  • Opprett ny...