Gå til innhold

Capria

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Capria

  1. Den som er inkludert i husleien. Hastigheten har dog ikke vært et problem. Det gamle oppsettet sluttet å virke i går, da virket Get sånn mer eller mindre, veldig av og på. Det var først igår jeg gikk over til å bruke Get. Nå fungerer ingenting. Veldig nysgjerrig på om jeg er den eneste, det er ingen andre som bor i etasjen min enda.

     

    Edit: skriver altså fra mobil og 3G.

  2. Høres ut som du har satt opp gale instillinger på ruteren, trengte iallefall ikke bruker/passord før sommeren. Men jeg vet de har gjort noe med nettverket i ferien.

     

    fant dette:

     

    Fra august 2013 vil vi gå over til Get på både TV og internett.

    Alle boenheter får da egen dekoder på rommet og en trådløs internett-sender. Det er fremdeles mulig å koble seg til nett ved bruk av kabel. Alle beboere får automatisk et eget abonnement når de flytter inn på Voll Studentby. Det vil være mulig å oppgradere nettlinjen, kjøpe flere kanaler og leie film. Priser for oppgraderinger av abonnement kommer.

     

    Alle beboere og brukere av Voll Studentbys nett plikter å sette seg inn i og følge gjeldende IT-reglement(pdf).

    For oppkobling se veiledningen(pdf).

    Voll Studentby har en nettverksansvarlig (nettass) som har som oppgave å drifte nettverket samt bistå beboerne hvis de har spørsmål eller problemer rundt dette.

     

    Edit: satan om jeg må betale mer får å få en hastighet som er levelig på pga tv.. Som man knapt har plass til uansett.

     

    Takk for svar, har jo uansett fått router av voll nå. Som bringer meg til et annet spørsmål: er det bare mitt nett som er ustabilt som et helvete etter at vi fikk Get? Hater at de byttet, det fungerte jo fint før. Nå må jeg restarte routeren flere ganger daglig. Blir så jævelig provosert av dette.

  3. Packard Bell easynote, den er i overkant av to år gammel, og jeg har ikke forsikring, så hvis det ikke er mulig å fikse hjemme så kjøper jeg heller en ny.

     

    Den siste uken har jeg hatt problemer med å kjøre noe så vanlig som firefox, selv om alt har vært oppdatert så har det låst seg hele tiden. Så det kommer ikke som et sjokk at den stoppet. Det hadde bare vært flott om den holdt seg frem til januarstipendet -,-

  4. Nå ser det ut til at laptopen min har avgått med døden. Viften har gått på høygir de siste ukene, og nå ble alt plutselig helt svart.

     

    Det skjer absolutt ingenting når jeg trykker på av/på-knappen, strømmen er det ingenting galt med etter hva jeg kan se, og jeg har prøvd å starte drn uten batteri(selv om det sikkert ikke spiller noen rolle)

     

    Er det noen måte å redde den på eller er den klar for dynga? :(

     

    Beklager eventuelle tastefeil, skriver fra smartphone.

  5. Snakk med ham om det. Skader vel uansett ikke å prøve?

     

    Neida, som sagt så ar vi snakket om det, men vi kommer ikke lengre enn at han egentlig ikke vet, og at han sier at det sikkert er dårlige erfaringer. Jag skal absolutt gi det et forsøk :)

     

    Lurte vel mer på om det var noen som har hatt det slik som han, at det aldri har vært det helt store, for så å ha begynt å like det med den rette dama med den rette teknikken (som jeg da krysser fingrene for at jeg er og har :innocent: ).

  6. Det gir meg ikke akkurat fysisk nytelse gi oralsex, men jeg blir absolutt kåt av det. Dessuten liker jeg å gi, og jeg liker å se at han har det godt, uten at han jobber for det selv, eller gir noe tilbake. Det er utrolig sexy å se en mann bare lene seg tilbake å nyte.

     

    Liker han det ikke, så liker han det ikke, og det er jo forsåvidt greit, men jeg tror nok det er noe jeg kommer til å savne mye hvis det viser seg at han ikke får noe ut av det.

  7. Penishodet er veldig følsomt. Kanskje han føler han blir litt i overkant stimulert.

    Ja, det er mulig. Det er jo forsåvidt tusenvis av små mulige grunner til at han ikke synes oralsex er så veldig kult, men han er litt dårlig på å si hva det er. Jeg har enda ikke hatt muligheten til å gå ned på han selv, så jeg vet ikke hva han eventuelt ikke liker enda.

  8. Min nye partner sier han ikke liker å motta oralsex. Vi har selvfølgelig snakket om det, og han sier han ikke helt vet hvorfor, og at han kanskje bare har dårlige erfaringer.

     

    Men jeg vil likevel høre med andre her om dette er "vanlig"? Selv er jeg veldig glad i å gi oralsex, men det frister ikke så mye hvis han ikke synes det er så stas. Han sier at jeg skal få lov hvis jeg har veldig lyst, men likevel, det er ikke akkurat den entusiasmen jeg hadde håpet på.

     

    Er det andre menn som rett og slett ikke liker oralsex, eller kommer det rett og slett an på hvordan det gjøres/hvor flink man er? Noen kvinner her som har klart å "omvende" en mann som ikke likte oralsex i utgangspunktet?

  9. Jeg vurderer sterkt å søke meg til UiT for å studere jus. Jeg har bodd i Bergen før, men trivdes ikke og det frister ikke å flytte tilbake. Oslo er jeg heller ikke så giret på, da jeg har en del dårlige bekjentskaper der nede som kan velte karakterene mine rett og slett.

     

    Så da gjennstår det bare Tromsø. Men er det litt mer "lavstatus" å ha studert der? Er det noen som har studert der som kan fortelle meg noe om studieløpet de har, forelesere osv?

     

    Generelt setter jeg pris påall info dere måtte ha :)

  10. Jeg synes Petter kunne gått ut. Uansett så tror jeg ikke han er så real som alle vil ha det til. Han har en tendens til å vri seg unna ting og prøve å fremstå som helt uten baktanker. Uansett hva som går "galt" som han er en del av tar han så lite som mulig av ansvaret.

     

    Greit at fyren er morsom, jeg digger han, men det er ikke så viktig for meg at han er der for å lage liv siste uken.

     

    Jeg heier på Kevin, selv om han sikkert ikke vinner:(

  11. Jeg er hetro og klarer ikke å tenne på jenter for alt i verden. Jeg kan synes jenter er pene og seksuellt aktraktive, men ha sex med en jente? Eller bli forelsket og leve sammen med en jente som partner? Jeg kan ikke bare velge å trives med det.

×
×
  • Opprett ny...