Gå til innhold

Jharkendar

Medlemmer
  • Innlegg

    19
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Jharkendar

  1. Oblivion var artig, men prøvde tre ganger å spille det og klarte ikke å runde mainquesten en eneste gang. Alt det andre var veldig artig da, guildsene å de greierne. Fallout virker veldig bra. Har lagt inn en 25 timer nå og holder på med sidequests. Vil si at fallout er et bedre spill en oblivion, men så liker jeg fpser og Rpg spill. (kjenner folk som ikke liker fallout 3 pga skytingen, men oblivion pga middelalderfantasy osv...)

  2. Noen her som vet når Pc betaen slippes? Vet at callofduty.com gir alle som lager konto på siden en gratis Pc Beta key (når betaen slippes) men siden sir jo ingen ting om når selve betaen blir sluppet. Noen her som aner noe / som også har laget konto på callofduty.com for å få en betakey?

    Til dere som har testa 360 betaen da, er spillet like bra som Cod 4 på online?

  3. Har spilt demoen og spillet eide noe sjukt. Hadde kjøpt spillet med en gang om det hadde ligget på steam, noe som det desverre ikke gjør i europa. Slike dårlige publishing-deals som det fører til at 2Dboy ivertfal ikke kan få mine penger, og at jeg må ty til andre metoder.

     

    Btw, noen som vet en måte å få steam til å tro at man er i U.S.A på?

×
×
  • Opprett ny...