Gå til innhold

Mipp

Medlemmer
  • Innlegg

    53
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Mipp

  1. Det vil si at jeg må ligge rundt 1100 kalorier - jeg har tidligere hørt at dette er alt for lite. Det vil gi meg et kaloriunderskudd på nesten 1000 kalorier hver dag. Prøvde dette tidligere, gikk ned i vekt, men så gikk jeg opp igjen, og jeg stoppet der. Fikk høre jeg hadde kommet i sparebluss eller noe, i hvert fall at det var alt for lite.

  2. Hvis en kvinne/jente har sånn cirka (dette blir slevsagt -veldig- cirka) et kaloriforbruk på 2100 hver dag, og man spiser da 2000 kalorier hver dag, pluss litt mer en dag - for eksempel lørdag. Vil det med andre ord si at man verken får opp eller ned i vekt? Man bare holder seg på den vekta man er på? Høres ut som mange kalorier hver dag, men kan man virkelig stå stille på vekta ved å spise like mye som man forbrenner?

  3. Jeg har fått i "oppdrag" å spille 3 stykker på fløyte under en gründergalla/middag i forbindelse med et møte angående ung tiltakslyst. Dette foregår i hjembygda (som langt ifra er stor), og jeg får betaling for det. Hun sier at jeg skal si ifra om hvor mye jeg ønsker i betaling for dette, og jeg er usikker på hva som er "normalt" for noe slikt? Selvsagt ingen skyhøy betaling, men jeg er helt blank. Forslag?

  4. Jeg har spist 1200 daglig, og rundt 2500 én dag i helgene. Etter en stund hadde jeg gått ned litt, og har litt igjen for å nå idealvekta mi. Plutselig gikk jeg opp 1,5 kilo, og jeg fikk høre at kanskje forbrenningen min begynte å synke? Veit ikke (hva kan være grunnen?) og har tenkt å prøve med 1500 kcal daglig, pluss en dag i uka hvor jeg har cirka 2200 kalorier. Høres det mye ut?

  5. Etter ganske mange "kritiske" tilbakemeldinger i tråden min "spisedag ødelegge?" har jeg bestemt meg for å prøve én uke hvor jeg legger om kostholdet for å se hvordan det går. Vil gjerne gå ned noen kilo, føler at det er det som er idealvekta mi (altså det jeg veide før jeg begynte på vgs og la på meg 6 kilo på grunn av alt for mange muffins i uka..). Jeg er 17 år, 158 cm høy og veier 49-50 kilo. Jeg er asiater, så ikke "ta helt av" ved at jeg skriver at jeg vil ned noen kilo, for jeg vil gjerne ha den "passformen" jeg passer best til. Løper 6 km 2 ganger i uka, og går 6 km 1-2 ganger i uka. Jobber også nesten hver dag, hvor jeg står i en disk på en bensinstasjon i cirka 6 timer. Jobber fra 16-22.

     

    Mandag - fredag + søndag, sånn cirka 1500 kalorier:

    Frokost: 2 knekkebrød

    Lunsj: 2 knekkebrød

    Mellommåltid: en banan

    Middag: cirka 700 kalorier. Høres kanskje mye ut, men spiser sammen med hele familien i sommerferien, og da er det ikke så lett å få det på "lavkalori".

    Jobb: 4 knekkebrød (trenger ikke mer siden jeg spiser middag rett før jobb)

    Kveld: 3 knekkebrød

     

    Dette var sånn cirka, det er egentlig selve kalorimengden jeg lurer på er god nok. Spiser masse grønnsaker til middagene, og frokosten og lunsjen erstattes ofte med omelett av eggehvite og cottage cheese, eller cottage cheese og eple for eksempel. Det ser også kanskje ut som at jeg spiser lite til frokost/lunsj, men det er fordi jeg våkner sent når jeg har seinvakt, og da er det ikke lenge til middag som er ferdig kl. 1500.

     

    Lørdag, cirka 2200 kalorier:

    Frokost: 2 knekkebrød

    Lunsj: 2 knekkebrød

    Middag: 600 (kyllingfilet + boilinbag fullkornsris)

    Jobb: 4 knekkebrød

    Kveld: 3 knekkebrød

    Kos: godteri/sjokolade til cirka 1000

     

    Tror dere at det er mulig å gå ned et par kilo med denne planen? Altså at jeg ligger på 1500 daglig, og litt over 2000 en dag i uka? Regnet ut gjennomsnittelig kaloriinntak med denne planen, og havner da i 1600 kalorier hver dag. Det vil si at jeg har cirka 400 kalorier underskudd gjennomsnittlig hver dag, og det er vel greit?

  6. Etter hva jeg har fått med meg, vil en slik dag gjøre at du tar av deg -litt- mindre. Men også at en "fråtsedag" som man kaller det - også kan være med på å hindre deg fra å sprekke.

     

    En slik dag gjør da altså minimal skade, og kan gagne deg mer enn det ulemper. Men så er det greit å ha i hodet at du ikke tar helt av og bare lever på brus og karameller hele dagen.

     

    Det jeg mener med spisedag i dette tilfellet, er ikke å fråtse i brus og karameller, men for eksempel faktisk spise til jeg blir mett av vanlig middag, salat, kjøtt, brød, litt nøtter, kanskje baguetter og til nød en bolle eller to.

     

    Har lest at en slik dag kan sette fart på forbrenningen, med tanke på at jeg ligger på kanskje 800 kalorier i underskudd resten av uka, eller blir dette helt feil med tanke på at jeg ikke er noen kroppsbygger?

  7. Jeg ligger rundt cirka 1100-1200 kalorier hver dag. Jogger 5-6 kilometer 2-3 ganger i uka, og trener litt (minimalt) styrke på stuegulvet hjemme (sit-ups, armhevinger, etc.). Jeg spiser heller ikke godteri/potetgull eller brus med sukker. Jeg lurer på om jeg kan ha en "spisedag" én gang i uka, for eksempel lørdag, hvor jeg kan innta mye mer enn 1100-1200 kalorier uten å gå opp i vekt? Eller er såkalte spisedager bare tull? På denne eventuelle spisedagen tenker jeg ikke å spise godteri/potetgull eller brus med sukker i det hele tatt, og helst ikke noen boller/kaker/etc. Tenker mer på å bare spise til jeg er mett, hvor jeg kan kjøpe meg big bite hvis jeg får lyst til det, eller hva som helst annet som ikke er junk/godteri.

     

    Vil underskuddet på kalorier tidligere i uken være bortkastet etter en slik spisedag?

  8. Er det noen som vet hvor mange kalorier det er i en hel pakke Toro brownies, ferdigstekt? Jeg har sett på pakken tidligere, men der står energiinnholdet oppgitt i tørrvare, så blir litt usikker da smør har så mange kalorier etc. Fikk det ikke til å stemme helt.

  9. Og soss.

    Hva innebærer det?

     

    Fant ikke bilde. Men ja soss. :) Jenter/gutter som går på solarium og blir brune. Har uber blondt hår med pannebånd i. Brettet opp olabukser med Lacoste skjorte.

     

    Eksempel.

     

    Då er du soss? Trudde soss innebar at du fekk alt du peika på. " Må ha en ny ipod siden den gamle fikk en ripe på baksiden" er jo klassisk.

     

    Dette er snobb, mener jeg i hvert fall.

  10. Jeg vet dessverre ingenting om øyevippe-extensions, men jeg vet om en mascara som funker; Loreal Double Extension Beauty Tubes Mascara. De reklamerer med at den skal gi en "extensions-effekt", og jeg synes at den funker perfekt. Ok, den gir kanskje ikke dobbelt så lange vipper, men de forlenges i stor grad (i hvert fall i mitt tilfelle) og dessuten er den mye enklere å fjerne om kveldene enn vanlige mascaraer, i og med at man bare fukter øynene i noen sekunder, og "drar" mascaraen av. Enkelt og greit.

  11. Jeg trodde moteriktig betydde at man kledde seg etter visse moteregler, da gjerne med innslag og variasjon etter tidene.

     

    Ja. Jeg var kanskje ikke konkret nok i innlegget mitt, men det jeg mente var at det er mange fjortisser som går kledd i bare lacoste tee's og grå joggebukser, og tror de er moteriktige med dette. Med andre ord, de har ikke peiling på at for eksempel Karl Lagerfeld finnes, Alexander Wang finnes, etc etc.

×
×
  • Opprett ny...